Resor till Thailand

Resor till Thailand

Världens bästa stränder? De finns naturligtvis i Thailand! Lata dagar på stranden varvat med en mängd historiska och kulturella sevärdheter gör Thailand till det perfekta resmålet!

Stränder och tempel

Thailand har som de flesta vet fantastiska stränder, men det är också en kulturell skattkammare. Allt från en gyllene spira som skiner över Bangkoks helgedomar till de närliggande ruinerna av den historiska staden Ayutthaya som vittnar om ett storslaget förflutet. För att inte tala om Chiang Mai, den kulturella huvudstaden i norra Thailand med sina hundratals tempel.

Lyx, spa och okända paradis

Thailand är ett berömt resmål för backpackers, men landet har mycket, mycket mer att erbjuda. Du kan få ultimat lyx och förstklassig service i några av de exklusiva badorterna som finns i Thailand. Koh Phi Phi och Koh Samui är kända, men du kanske inte har hört talas om Koh Lanta eller Koh Kood? Det kan du däremot vara säker på att experterna på MyPlanet Resor har. De hjälper dig att hitta ditt strandparadis eller kanske en hemlig tillflyktsort på en namnlös ö.

Om du söker lugn och föryngrande återhämtning på resan kommer du att upptäcka att Thailand är ett himmelrike när det gäller spa: här får du massage, zonterapi och ayurvediska behandlingar i de mest hänförande omgivningar.

Thaimat i sin mest genuina form

Stränderna må vara den största anledningen att resa till Thailand, men på en klar andra plats brukar den fantastiska maten hamna! Här erbjuds curryrätter i alla dess former, Pad Thai nudlar, papayasallad och de många regionala thailändska specialiteterna. Street Food är med rätta mycket populärt och du kan få nyfångad fisk och skaldjur på de flytande restaurangerna vid Coconut Island i Phuket. Det är också värt att notera att Thailand har en stor andel eleganta barer och moderna takrestauranger, framförallt i Bangkok. Här serveras ett brett utbud av rätter, allt från traditionell hemlagad thailändsk mat till Royal Thai Cuisine.

Prata Thailand med oss

Ring 0775-888088 och prata härliga drömresor till Thailand med oss! 

Reseförslag

Välj destination och hitta exempel på resrutter du kan göra. Samtliga reseförslag är endast exempel och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.
Rejse det nordlige thailand og koh samui

Norra Thailand och Koh Samui

  • Spännande Bangkok
  • Chiang Mai's historia
  • Vackra Koh Samui

15 dagar från 33.900 kr

Klassiska Thailand

Klassiska Thailand

  • Natur & kultur i Chiang Mai
  • Street food i Bangkok
  • Avslappning i Phuket

14 dagar från 31.900 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.