0775-888 088 FÅ OFFERT
camilla.JPG

Camilla – Resesäljare

Expert på Sydafrika, USA/Hawaii, Australien Jag arbetade på MyPlanet mellan 1991 och 2006, gjorde ett litet uppehåll och testade charterbranschen, men återvände igen 2012. Då jag älskar att skräddarsy resor enligt era önskemål, så är det ju på MyPlanet jag ska vara! 

Jag har under mina år besökt Australien, Nya Zeeland, Sydafrika, USA och Söderhavet men har även passat på att stanna ”på vägen” i Singapore, Bangkok, Hong Kong, Bali m.m för att underlätta resan lite då våra resmål tillhör de mer långväga….. Tack och lov är ju ”våra” länder så stora så man får ju all anledning att återkomma flera gånger och ändå se nya delar varje gång.

Som den västkustbo jag är, så dras jag automatiskt till de orter där man har havet i närheten. Även om jag gärna besöker storstäder också så ligger ändå naturen närmare hjärtat, och naturupplevelser kan man ju få i överflöd i våra länder.

Hör gärna av er så ska jag göra mitt bästa för att ni ska få ett förslag som faller er i smaken!

Mitt bästa reseminne:
Något som verkligen berör är att göra en valskådning. Detta har jag haft förmånen att få göra både i Nya Zealand och i västra Kanada. Det är en helt magisk upplevelse!

Certificates: Aussie Specialist, Kiwi Specialist

/Camilla
E-mail: camilla.h@myplanet.se
Telefon: 031-70151xx

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Nyhetsbrev

Registrera dig för nyhetsbrev. Du kan alltid återkalla din registrering.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

Beställ Här