0775-888 088 FÅ OFFERT
Josefine

Josefine – Sales Manager

Expert på USA, Australien & kryssningar Jag har besökt en hel del platser runt om i världen men det är USA som ligger mig varmast om hjärtat!

I västra USA besökte jag städer som San Francisco, Los Angeles, San Diego och Las Vegas. Detta i kombination med Pacific Coast Highway och nationalparker som Grand Canyon och Zion National Park, var helt perfekt! I nationalparkerna hyrde vi husbil, och USA är verkligen rätt land för den typen av resa. Att komma till campingen efter en lång dag med upplevelser, grilla, hälla upp något gott i glaset och bara känna lugnet och se vyerna. Det är fantastiskt!

New York är verkligen en stad i min smak. Här finns allt! Ta en morgonpromenad i Central Park, ät frukost på något av alla caféer och upplev sedan allt denna stad har att erbjuda. Man får aldrig nog av New York!

Florida är ett perfekt resmål för alla, stora som små. Nöjesparker i Orlando, storstadspuls i Miami, fantastiska Key West och alla mysiga orter och fina stränder längs västkusten. Att kombinera vistelsen med en kryssning i Karibien ger verkligen det lilla extra.

För mig är charmen med USA inte bara städerna, parkerna och stränderna, utan allt som är där emellan. De fantastiska vyerna, de gamla bensinstationerna längs Route 66 och alla spännande människor man möter under resans gång.

Jag har även rest runt i Australien där New York fick stor konkurrens av fantastiska Sydney. Vilken stad! Ta gärna bussen till Bondi Beach och promenera klippvägen till Bronte Beach. Fantastiskt vackert! Under min tid i Australien snorklade jag även vid Barriärrevet, var på utflykter i regnskogen och såg koalor och kängurur (i det vilda) i trevliga Melbourne. Ett fantastiskt land som har oändligt mycket att erbjuda!

Ring eller maila mig gärna så hjälper jag er att planera och skräddarsy er nästa resa.

/Josefine

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag – helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Nyhetsbrev

Registrera dig för nyhetsbrev. Du kan alltid återkalla din registrering.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag – helt kostnadsfritt.

Beställ Här