0775-888 088 FÅ OFFERT
Rod.jpg

Rod – Resesäljare

Expert på Nya Zeeland, Sydafrika, Söderhavet Jag har besökt alla våra länder ett flertal gånger. Favoriten är givetvis Nya Zeeland där jag är född och uppvuxen, men följs tätt av Australien, Söderhavet och Sydafrika.

Jag är ursprungligen från Hamilton på Nya Zeeland, så vill du ha de där personliga, unika tipsen om vad du måste se är det bara att fråga mig. Jag flyttade till Sverige redan 1997 och började arbeta på MyPlanet redan 2000 och efter några år på annat företag har jag nu varit tillbaka hos MyPlanet Resor ett par år. Jag brinner för att skräddarsy resor där kunden får ut så mycket som möjligt av sin resa och chans att uppleva allt spännande som våra destinationer har att erbjuda.

Efter över tio resor till Cook Islands och besök på både Tahiti och Fiji är detta ett område jag kan särskilt väl. Planerar du en bröllopsresa eller ett bröllop på Cook Islands så finns jag här med många års erfarenhet av dessa arrangemang.

Jag har också ett stort intresse för natur och äventyrssporter och älskar att både spela padel med vänner och sätta mig på min mountainbike för ett pass i skogen.

Tveka inte att kontakta mig om du vill få ut maximalt av din resa ’Downunder’ eller Stilla havet.

/Rod

Mitt dråpligaste reseminne:
På en resa till Nya Zeeland när jag skulle hämta ut en husbil jag hyrt. Inser då att jag missat att skaffa internationellt körkort (något jag alltid upplyser alla kunder om att göra!) Jag fick inte ut husbilen! På hemmaplan och allt…

Certificates: Aussie Specialist

Kontakta mig:
E-mail: rof@myplanet.se
Telefon: 031-701 51 72

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Nyhetsbrev

Registrera dig för nyhetsbrev. Du kan alltid återkalla din registrering.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

Beställ Här