Resor till Zimbabwe med MyPlanet

Resor till Zimbabwe

På en och samma resa till Zimbabwe kan du uppleva en spännande Big 5-safari i Hwange National Park såväl som ett besök vid världens högsta vattenfall, Victoriafallen.

Safariäventyr med Big 5

En resa till Zimbabwe tar fram din inre äventyrare. På natten hörs ljudet av en flodhäst som grymtar från floden i Mana Pool National Park. En elefant trumpetar så det ekar över savannen vid middagstid. Mäktiga hjordar av elefanter och bufflar strövar omkring i Hwange National Park, Zimbabwes största naturreservat. Den sällsynta sabelantilopen finns i Matetsis privata viltreservat.

Spännande safaris guidas av några av de mest kunniga viltdjursexperterna i Afrika. Med sin erfarenhet och lokala bakgrund hjälper de besökarna att få syn på ”The Big 5" samt geparder, vildhundar och många andra djur - och fågelarter. Oavsett typ av boende erbjuder Zimbabwe en hög standard, effektivitet och varm gästfrihet.

Upplev Victoriafallen

Förutom de fantastiska naturreservaten är en annan höjdpunkt på din resa till Zimbabwe definitivt platsen där Zambezifloden dramatiskt väller över kanten på en flera miljoner år gammal basaltplatå. Detta är Victoriafallen, en magisk och imponerande plats som förtrollar alla som bevittnar denna fantastiska syn på gränsen mellan Zambia och Zimbabwe.

Besök världsarvet Great Zimbabwe

Historien om en bortglömd medeltida civilisation berättas i Great Zimbabwe, en av de viktigaste historiska ruinerna i södra Afrika. Platsen är inte överraskande listad på UNESCO: s världsarvslista och är en viktig del av regionens historia, där stor arkitektonisk skicklighet återspeglas i de många stenmonumenten.

Expertis skapar kvalitet

För att få ut det mesta av din resa till Zimbabwe är det viktigt att känna till de många aspekterna och möjligheterna i Zimbabwe. MyPlanets experter och särskilt de lokala guiderna har en djupgående kunskap om landets många sevärdheter och kan därför hjälpa till att skräddarsy en förstklassig resa för dig, där dina behov och önskemål samt förväntningar uppfylls på bästa sätt.

Prata Zimbabwe med oss

Ring 0775-888088 och prata spännande resor till Zimbabwe med oss! 

Reseförslag

Välj destination och hitta exempel på resrutter du kan göra. Samtliga reseförslag är endast exempel och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.
Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

Kapstaden, Victoriafallen och Safari

  • Upplev färgstarka Kapstaden
  • Victoriafallens enorma vattenmassor
  • Safari i Chobe National Park

14 dagar från 37.200 kr

Victoria falls, safari i botswana og mauritius

Victoriafallen, Botswana & Mauritius

  • Vackra Victoriafallen
  • Safari i Botswana
  • Sol & strand på Mauritius

15 dagar från 64.400 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.