133837-56

Resor till Barossa Valley

Barossa Valley är Australiens mest kända vinområde där du kan njuta av både vin och mat i världsklass.

Mat och vin

Som Australiens mest kända vinområde är det främst vinet som lockar besökare till Barossa Valley. Här finns över 150 vingårdar där det produceras otaliga, prisbelönta viner av olika sorters druvor som Cabernet Sauvignon, Mourvedre, Riesling och Chardonnay. 

Vinproduktionen har banat väg för en blomstrande matkultur med en av Australiens mest kända och populära kockar, Maggie Bear i spetsen. 

Ta sig dit och runt

Barossa Valley ligger endast ca en timmes bilkörning från Adelaide och nås enkelt på en dagstur där du förutom vinprovning ofta gör ett besök i pittoreska Hahndorf, Australiens äldsta tyska bosättning. 

Det går utmärkt att se sig om i Barossa med egen bil på en kör-själv tur med boende inbokat. Att bo på en vingård och cykla runt mellan vinprovningarna är en upplevelse!

Barossa Valley går också att se från luften i en luftballong tidigt i gryningen medan tunna dimmor fortfarande omsluter vinrankorna. Är du inte morgonpigg kan du istället välja en helikoptertur som tar dig runt och ger dig en fantastisk utsikt över det lapptäcksliknande landskapet. 

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Artiklar & inspiration om Australien

Australien - Barossa Valley - Vin - 185372228 (Custom)

De 5 bästa vinområdena i Australien

Australiensiskt vin har länge varit populärt i Sverige men från början var det som goda och billiga vardagsviner. De senaste årtiondena har istället vinälskare fått upp ögonen för landets många...

Australiensiskt vin har länge varit populärt i Sverige men från början var det som goda och billiga vardagsviner. De...

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.