0775-888 088 FÅ OFFERT
Rejsebureauet MyPlanet Rejser | Vi skræddersyer drømmerejser → find rejsen her

Varför välja MyPlanet?

En värld av skräddarsydda upplevelser

Njut av flexibiliteten och valfriheten att utforma din egen resväg som du vill ha den med hjälp av våra råd. Vi har sedan 1963 haft över 100 000 gäster som rest med oss, och varje enskild resenär får personlig uppmärksamhet och omsorg. Detta är bara några anledningar till att 98% av våra gäster säger att de kan tänka sig att resa med oss igen. Värdesätter du trygghet, kvalitet och att resan avgår bekymmersfritt? Om något händer på resan är vi säkra på att du vill tala med en människa istället för ett call-center. Vi fortsätter att trycka på det personliga samtalet och investerar i en mycket hög servicenivå. Det är av den anledningen vi idag även erbjuder Concierge service 24/7 till alla våra resenärer på resande fot.

Personlig reseplanering

Efter att ha rest mycket på de destinationer som vi erbjuder, och ibland också bott där, litar vårt team på sin kunskap för att planera unika, autentiska resor. Vi reser kontinuerligt till våra destinationer och besöker såväl kända områden som små unika platser som få turister normalt känner till. Dessa små smultronställen delar vi naturligtvis med oss ​​av till dig!
Hos oss kommer du alltid först. Vi tror att oförglömliga resor handlar om personlig service, expertkunskap och uppmärksamhet på detaljer. Alla i vårt team fokuserar på att förstå dina behov för att se till att din resa planeras och genomförs på ett sätt som gör att dina resedrömmar blir till verklighet.

Support 24/7 under resan

Är flyget avbokat? Behöver du kontakta en läkare? Vi förblir alltid den enda kontaktpunkten. Våra Trip Coordinators hanterar både eventuella problem och önskemål under resans gång. Denna servicenivå ger komfort, säkerhet och trygghet och är den ultimata lyxen för kräsna resenärer. Självklart helt kostnadsfritt, det ingår alltid när du reser med oss.

Vi arbetar endast med de bästa

Våra långvariga relationer med utvalda lokala partners säkerställer att du tas väl hand om under varje steg på vägen. Vi erbjuder endast hotell, utflykter och fordon med de högsta hälso- och säkerhetsstandarderna och prisbelönta, licensierade lokala guider.

Trygghet

När du bokar drömresan är det viktigt att dina semesterpengar är säkrade. MyPlanet har ställt alla tänkbara lagstadgade garantier och du skyddas alltid av paketreselagen när du köper en paketresa genom MyPlanet.

Vi tror på relationer

Vi tror på att bygga och vårda relationer. Vi förstår att vårt jobb inte är över när resan är klar. Varje recension och kommentar från våra gäster tas på allvar, delas med teamet och används för att granska vad vi erbjuder för att säkerställa att vi konsekvent levererar högkvalitativa upplevelser.

Företagsbeskrivning

Grundat 1963, erbjuder MyPlanet privata, skräddarsydda och fullt supportade resor till nästan hela världen. Våra skräddarsydda resor bygger på omfattande kunskap om våra destinationer, ett prisbelönt team av experter och personlig service av högsta kvalitet. Oavsett var du reser, kan du med 24/7 personlig service och 100% finansiellt skydd, boka, drömma och resa tryggt.

Vad tycker våra kunder?

Vi finns på oberoende betygssidan Trustpilot där du kan läsa vad kunder som redan rest med oss tycker om sin upplevelse före, under och efter resan. 

Vi är också oerhört stolta och glada över att hela 97% av våra kunder som kommit tillbaka från sin resa gärna vill resa med oss igen! 

Här hittar du oss:

Göteborg: 
MyPlanet Resor
Datavägen 14A
436 32 Sisjön (Askim)

I Danmark finns vi i Århus (www.myplanet.dk) och vi har ett djupt samarbete med vårt systerföretag, hyllade Enchanting Travels, som bl.a står för vår Concierge Service till alla våra kunder. 

Beställ med trygghet

 När du reser med MyPlanet täcks du av Resegarantin som skyddar resenärerna och ger ersättning om en researrangör går i konkurs. Läs mer här

• MyPlanet är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) som är en branschorganisation för resebyråer och researrangörer. Läs mer här

MyPlanets destinationer

Nyhetsbrev

Registrera dig för nyhetsbrev. Du kan alltid återkalla din registrering.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag – helt kostnadsfritt.

Beställ Här