kewarra2

Storstad & romantik

Njut av exklusiv avkoppling, goda middagar och oslagbara upplevelser vare sig det är bland skyskrapor i Sydney eller i uråldriga naturområden uppe i tropiska norr.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

14 dagar från 34.900 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Kombinera mångkulturell storstadspuls i Sydney med fantastisk natur i den världsarvslistade regnskogen i norr. Den här resan är perfekt om du har begränsat med tid, men den kan självklart också förlängas med fler dagar och fler stopp om du så önskar. 

Första dagarna kommer att spenderas i vackra Sydney. Här besöker du berömda ikoner som Operahuset, Sydney Harbour Bridge och den mysiga gamla stadsdelen The Rocks. Gör också gärna ett besök i den grönskande Botaniska trädgården och ta dig ut till den världskända stranden Bondi Beach med sina så ofta fotograferade livräddare. En dagstur till vinområdet Hunter Valley igår i resan och om du önskar finnns det tid att även besöka vackra Blue Mountains. För de som önskar mer fysisk aktivitet är både en stadsrundtur på cykel och Bridge Climb på Harbour Bridge trevliga och minnesvärda aktiviteter att fylla dagarna med. Du bor på lyxiga Pullman Hotel Hyde Park som har alla faciliteter du kan önska dig. 

Efter några härliga dagar i Sydney går resan vidare norrut där första anhalten är prisbelönta Daintree Eco lodge mitt inne i djupaste regnskogen. Tre nätter senare väntar fantastiska Kewarra Beach Resort för sol, bad och ännu mer lyx och romantik. Självklart ingår en tur ut till Barriärrevet för att upptäcka världens största korallrev. En bröllop - eller kärleksresa med både fantastiska boenden och unika upplevelser väntar på detta reseförslag. 

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Karta

Dag för dag

Njut av exklusiv avkoppling, goda middagar och oslagbara upplevelser vare sig det är bland skyskrapor i Sydney eller i uråldriga naturområden uppe i tropiska norr.

Dag 1: Avresa Sverige

Det är dags att bege sig iväg till landet Down Under!

Dag 2: Ankomst Sydney

Idag ankommer du till vackra Sydney. Du checkar in på ditt hotell, det femstjärniga Pullman Sydney Hyde Park, där du ska bo de kommande fyra nätterna. Missa inte att ta ett svalkande dopp i hotellets takpool med utsikt över Sydneys skyskrapor samt njuta av sköna bekvämligheter som jacuzzi och bastuanläggning. Här kan du vila upp dig efter den långa flygresan, men vi rekommenderar att du tar dig ut en sväng för att redan idag börja utforska staden.

Dag 3-5: Sydney

Du har nu hela tre dagar i Sydney för att upptäcka denna häftiga stad och dess omgivningar. Ditt hotell Pullman Sydney Hyde Park har ett fantastiskt läge med närhet till många utav de stora sevärdheterna som Sydney Opera House, Harbour Bridge och gastronomiska Circular Quay med alla sina restauranger. Härifrån kan du också ta färjan ut till Manly Beach för en härlig strandvistelse. En guidad rundvisning av Operahuset ingår i resan så att du får se denna ikon även från insidan. Och varför inte lägga till en föreställning för den kompletta upplevelsen? Glöm inte heller att bara strosa runt bland de vackra omgivningarna i staden och upptäck alla små smultronställen. En utav dagarna kommer du att lämna stadspulsen bakom dig och istället bege dig till Australiens äldsta vindistrikt, Hunter Valley. Här får du njuta av en härlig dag med fantastisk mat och gott vin. Vill du stanna längre i Sydney för fler upplevelser går det givetvis bra.

Dag 6: Sydney - Cairns

Efter några fantastiska dagar i Sydney flyger du norrut till Australiens tropiker och staden Cairns. Framför dig har du upplevelser av regnskog, strand och rev samtidigt som du bor på några av Australiens bästa resorts. Första tre nätterna spenderar du på Daintree Ecolodge beläget mitt i regnskogen.

Dag 7-8: Daintree Rainforest/Daintree Ecolodge

Du har hela två dagar på prisbelönta Daintree Ecolodge som ligger i hjärtat av världsarvslistade Daintree Rainforest. Här bor du i höjd med trätopparna i små hus som ligger innästlade i den täta regnskogen. Ett unikt boende som tar dig så nära naturen du kan komma. Här kan du njuta av spa, fantastisk mat samt aktiviteter som regnskogsturer med guide och matlagningskurser. Ett underbart ställe att rå om varandra på samt helt gå ner i varv och bli ett med den fantastiska naturen.

Dag 9-12: Kewarra Beach Resort/Stora Barriärrevet

Efter en sista ljuvlig frukost i regnskogsoasen Daintree Ecolodge går resan vidare mot kusten och lyxiga resorten Kewarra Beach Resort där ytterligare fyra nätter väntar. Kewarra är beläget alldeles intill en privat strandremsa och här bor du i exklusiva bungalows med både strand och regnskog alldeles intill. Här kan du förutom strandliv även njuta av ett fantastiskt spa, känt för sina botaniska upplevelser och behandlingar. En plats där avkoppling och njutning står i centrum och där kärleken kan spira. Under en av dagarna åker du på en inkluderad dagstur ut till Stora Barriärrevet för att få upptäcka detta berömda rev med snorkel och mask. Du åker katamaran ut till den vackra korallön Upolu Cay och besöker totalt två rev under dagen. På båten finns självklart en marinbiolog som ger dig kunskap och information om detta världsarv som också är världens största levenade organism. En dag i oförglömligt vackra miljöer fylld med snorkling och marina upplevelser väntar på denna tur.

Dag 13: Avresa Sverige

Du vaknar en sista morgon i paradiset och njuter av frukost och kanske ett morgondopp, innan du påbörjar resan tillbaka hem till Sverige. Du flyger via Singapore eller någon annan storstad i Asien och kan med fördel dela upp flygresan genom att stanna en natt eller två för ytterligare spännande upplevelser på resan. Prata med din resesäljare om du vill lägga till ett stopp.

Dag 14: Ankomst Sverige

Välkommen hem efter en resa fylld med unika upplevelser, lyx och romantik!

Se alla dagar

Prisexempel

14 dagar från 34.900 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png