Resor till Dubai med MyPlanet

Resor till Dubai

Vi skräddarsyr din resa till Dubai helt utformad efter dina önskemål och budget. Kontakta oss så hjälper vi dig med drömresan!

 

Spännande Dubai

Här står imponerande skyskrapor sida vid sida med artificiella öar, höga palmer och traditionell arabisk arkitektur. Här hittar du köpcentrum som överträffar din vildaste fantasi, men du kan också välja att besöka de mindre sidogatorna där den söta doften från vattenpipornas rök strömmar ut ur de små kaféerna och män i traditionella vita dräkter konverserar över en kopp te. När du promenerat runt i stan och den heta solen blir för stark erbjuder stadens stränder ett svalkande dopp i det blå och vill du upptäcka öknen från kamelryggen eller i en 4WD ligger den bara en kort bit bort.

Gamla stan

En resa till Dubai måste innehålla ett besök i den gamla spännande delen av Dubai. Här kryllar det av marknader och en det blir en härlig stämning bland kryddor och guldbutiker. 

Modernt

Dubai är en av världens mest moderna städer där man tydligt satsat på grandiosa byggnader, teknologi och ett stort utbud av häftiga restauranger och fantastiska gallerior fyllda med butiker som säljer lyxiga varumärken.

 

Ring och prata Dubai med oss

Ring 0775-888088 och prata resor till Dubai med oss! Vi har varit där och tillsammans med dig skapar vi din drömresa!

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.