rejser til Yukon, Canada

Resor till Yukon

Detta glest befolkade område i norra Kanada är hem åt fler fyrbenta varelser än människor, och naturen står här orörd som den gjort sedan urminnes tider. Varje år kommer tio gånger så många turister än invånare till Yukon, för att uppleva de imponerande naturupplevelser som områdets vildmark bjuder på.  

Kluane National Park

Besöker du Yukon, är du garanterad naturupplevelser som du sent ska glömma. Fem av Kanadas högsta berg finns i Kluane National Park, där det också finns glaciärer, smältvattensjöar och frodiga dalgångar som går att utforska till fots. Och vem vet, kanske har du tur att få se björn, älg, örn, bergsget eller andra djur på din vandring genom Yukons öde vidder. 

Dawson

Yukon har en rik guldgrävarhistoria fylld med berättelser om stora drömmar och förlorat hopp. I staden Dawson fann man 1896 guld, och folk strömmade hit i tusental. Än idag lever berättelserna om guldfebern och dess många skepnader kvar, och det är ett trevligt stopp att göra för en dag eller två.  

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Artiklar & inspiration om Kanada

Canada - Yukon (4).jpg

Yukon – längst ut i kanten på Kanada

Territoriet Yukon lockar varje år tio gånger så många turister som det finns invånare, och det är inte utan anledning. Även om du räknar bort de som bara är på genomresa längs Alaska Highway mot...

Territoriet Yukon lockar varje år tio gånger så många turister som det finns invånare, och det är inte utan anledning...

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png