rejser til Yukon, Canada

Resor till Yukon

Detta glest befolkade område i norra Kanada är hem åt fler fyrbenta varelser än människor, och naturen står här orörd som den gjort sedan urminnes tider. Varje år kommer tio gånger så många turister än invånare till Yukon, för att uppleva de imponerande naturupplevelser som områdets vildmark bjuder på.  

Kluane National Park

Besöker du Yukon, är du garanterad naturupplevelser som du sent ska glömma. Fem av Kanadas högsta berg finns i Kluane National Park, där det också finns glaciärer, smältvattensjöar och frodiga dalgångar som går att utforska till fots. Och vem vet, kanske har du tur att få se björn, älg, örn, bergsget eller andra djur på din vandring genom Yukons öde vidder. 

Dawson

Yukon har en rik guldgrävarhistoria fylld med berättelser om stora drömmar och förlorat hopp. I staden Dawson fann man 1896 guld, och folk strömmade hit i tusental. Än idag lever berättelserna om guldfebern och dess många skepnader kvar, och det är ett trevligt stopp att göra för en dag eller två.  

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Boka tryggt med MyPlanet

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Expertis

Vi har skräddarsytt resor i över 50 år. Med erfarenhet kommer kunskap som vi delar med oss av till dig vid planeringen.

2.png

Kunskap om resmålet

Vi erbjuder endast resor till platser vi vet är säkra och som UD inte avråder från att resa till.

3.png

Trygga samarbeten

Vi ser till att våra partners har din säkerhet och hälsa som högsta prioritet.

4.png

Privata alternativ

Vi hjälper dig att hitta boende och upplevelser med möjlighet till att hålla avstånd.

5.png

Hälsa & Säkerhet

Alla våra partners har accepterat vår policy kring hälsa och säkerhet.

Artiklar & inspiration om Kanada

Canada - Yukon (4).jpg

Yukon – längst ut i kanten på Kanada

Territoriet Yukon lockar varje år tio gånger så många turister som det finns invånare, och det är inte utan anledning. Även om du räknar bort de som bara är på genomresa längs Alaska Highway mot...

Territoriet Yukon lockar varje år tio gånger så många turister som det finns invånare, och det är inte utan anledning...

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png