Resa Maldiverna Fushifaru Maldives
Kampanj - 30% rabatt

Resa Maldiverna Fushifaru Maldives

Resa till Maldiverna och romantisk barfotalyx på nyöppnade och charmiga Fushifaru Maldives i nordöstra delen av Lhaviyani Atollen.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

12 dagar från 42.700 kr

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Upptäck ett privat ö-paradis på exklusiva och oerhört charmiga Fushifaru. Nyöppnat under hösten 2017. Inbäddat mellan två kanaler på den nordöstra kanten av Lhaviyani Atollen, erbjuder denna miljövänliga resort 49 lyxiga strandvillor varav 5 water villas. Alla villor har privata däck, TV och gratis WiFi. Snorkla bland stingrays, vitfenad revhaj och barracudor i Fushifaru Thila, en av de bästa dykplatserna på Maldiverna, som ligger endast några meter från strandkanten.

Varva ner med en massagebehandling på spaet, inbäddat i en naturlig djungel vid strandkanten. För den morgonpigge, gå med i yogakursen två gånger i veckan eller boka en privatlektion. Njut av frukost och lunch på Korakali, som serverar öinspirerade rätter, medan Raakani erbjuder grillat Angus-kött, färsk fisk och skaldjur och japanska smaker till middagen. Njut av solnedgången med en cocktail i handen i Fanihandhi Bar eller stanna på stranden och smutta på en kallpressad juice på Thundi. Fushifaru är en fantastisk ö-resort för dig som söker en vacker ö i lyxig miljö. 

Här bor du med frukost i grundpriset men kan köpa till måltidspaket. Välj mellan Beach villas eller Water Villas.

Dag för dag

Fushifaru Maldives är en privat lyxig resort i den nordöstra delen av Lhaviyani Atollen.

Dag 1: Avresa Skandinavien

Avresa från Skandinavien mot Malé.

Dag 2-12: Maldiverna

Vid ankomst till Malé möts du av hotellets representant som hjälper dig till ditt sjöflygplan som skall ta dig till din ö.

Fushifaru Maldives är en exklusiv resort som utgörs av 49 lika exklusiva villor. Här finns all den bekvämlighet du kan förvänta dig av en resa till Maldiverna. Aktiviteter finns det gott om på ön, eller snarare runt om. Här kan du välja mellan alla tänkbara vattensporter och uppleva det spännande livet under vattenytan under en snorkel- eller dyktur.

I priset ingår frukost men du kan köpa till Helpension eller All-inclusive. Du bor i en Beach Villa Sunset men kan uppgradera till Pool Beach Villa, Jacuzzi Water Villa, Pool Water Villa eller Premium Pool Water Villa, kontakta oss för priser.

Dag 12: Avresa Maldiverna

Dags att lämna Maldiverna för denna gång. Sjöflygplan tillbaka till Malé för vidare hemresa till Skandinavien.

Se alla dagar

Prisexempel

12 dagar från 42.700 kr

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
Resa till Maldiverna Constance Moofushi
Kampanj - 40% rabatt

Resa Maldiverna Constance Moofushi

  • All inclusive-resort
  • Avslappnad barfotalyx
  • Fantastiska stränder & snorkling

9 dagar från 41.200 kr

Resa till Maldiverna Oblu Select at Sangeli
Nyhet - 5% rabatt

Resa Maldiverna Oblu Select Sangeli

  • All inclusive resort
  • För par och familjer
  • Fantastiska stränder

9 dagar från 36.900 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png