New Zealand - autocamper - motorhome - Maui Platinum River 6 Berth AU _North QLD_ (1).jpg

Resedag Nya Zeeland - föredrag 1

Välkommen på en inspirerande och informativ resedag med föredrag och husbilsvisning!
(Nya Zeeland-föredragen är fullbokade, det finns ett fåtal platser kvar på Australien + chans att komma och se husbilen)

GÖTEBORG
MyPlanet Resor, Kastellgatan 17
-

Notera att Nya Zeeland-föredragen är fullbokade, men det finns ett fåtal platser kvar på Australien-föredraget samt chans att se husbilen. 

Lördagen den 15 februari mellan 10-15 är du välkommen till vår resedag om Australien och Nya Zeeland på vårt kontor i Göteborg. (Föranmälan krävs så vi vet hur många som kommer, se längst ner)

På plats har vi en maui husbil, vilket är den sorts husbil som du kan hyra genom oss i Australien och Nya Zeeland. Du får chans att både känna på känslan i förarsätet samt hur det fungerar med förvaring, köksutrustning med mera. Denna dag får du också ett unikt rabatterbjudande på en kommande resa till Australien eller Nya Zeeland. Våra duktiga säljare kommer att finns på plats för att guida dig, planera och tipsa om sina smultronställen. Vi bjuder på gofika, kaffe och te.

FÖREDRAG:

Under dagen kommer vi att ha två reseföredrag à 1-1,5 tim: (22 platser per föredrag).

Kl 11:00: Nya Zeeland + vackra Cooköarna (Nya Zeeland-föredrag 1) - FULLBOKAT

Föredragshållare: Vår egen kiwi Rod

Kl 13:30: Australien - Fåtal platser kvar

Föredragshållare: Australienspecialisterna Emilie och Annika

Kl 14:30: Nya Zeeland + vackra Cooköarna (Nya Zeeland-föredrag 2) - FULLBOKAT

Föredragshållare: Vår egen kiwi Rod

Då vi förväntar oss ett stort intresse kan du endast anmäla dig till ett utav föredragen. Du får dock gärna sätta upp dig på väntelista för ett andra föredrag, och om det finns plats meddelar vi dig ca 1 vecka innan.

Några dagar efter föredraget kommer du att mottaga ett uppföljande mail med relevant information. Vi ger inte ut dina uppgifter till någon tredje part. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

RESEPLANERING UNDER DAGEN:

Vill du under dagen sitta ner och planera din drömresa med någon av våra experter vill vi gärna att du bokar en tid. Då kan vi se till att du inte behöver väta och att vi får tid att på bästa sätt hjälpa dig med din resa. Tid för reseplanering bokar du i samband med att du anmäler dig.

 

Varmt välkommen!

Ring till oss

Vi finns redo att göra verklighet av dina resedrömmar! Öppet månd-torsd 9-18, fred 9-17. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.