emilie - efo

Emilie - expert på Nya Zeeland, Australien & USA

Jag har bott/rest runt i Australien och Nya Zeeland. Jag älskar att dela med mig av min resglädje och mina erfarenheter och att få skräddarsy resor efter just dina önskemål passar mig som handen i handsken.

Att jobba på MyPlanet har varit ett drömjobb sen jag gav mig in i resebranschen. Jag har spenderat totalt 8 månader i Australien och jag har även tidigare rest runt i Nya Zeeland under ett års tid, Nya Zeeland ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Naturen och vyerna där är helt fantastisk och människorna är underbara. Jag har även vart runt en del i Sydostasien.

Det bästa med att resa är att det alltid finns nya destinationer att utforska och favoriter att återvända till. Att få uppleva andra kulturer, natur- och djurliv, möta nya människor och så klart sol och bad är något som jag aldrig kan tröttna på!

Det som nästan är ännu roligare är själva planeringen inför resan, hör av dig så hjälper jag dig gärna planera din resa!

/Emilie 

Mitt bästa reseminne:
När jag hoppade bungyjump från 134 meter i Queenstown, Nya Zeeland!

Certificates: Aussie Specialist, Kiwi Specialist, Rocky Mountaineer Specialist 

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.