fredrik-bild

Fredrik - expert på Sydafrika, Skidresor, Australien

Mitt inträde på MyPlanet-scenen gjordes den 2:e februari 2004. Då startade jag mitt arbete här i Göteborg och har fortsatt med det sedan dess.

Efter att ha avslutat mina turismstudier här i Sverige juni 2002 var det snabba ryck. Packa väskan för långfärd och ytterliggare studier, denna gång Operations Mangement in Retail Travel på Southbank Institute of TAFE i Brisbane, Australien. Så är det något ni undrar om när det gäller att studera i Australien så är det bara att kontakta mig.

Brisbane blev mitt nya hem under de följande 1,5 åren. Detta var en fantastisk tid då jag fick möjlighet att komma nära den australiensiska mentaliteten och lära känna kulturen. Träffa nya människor och njuta av atmosfären var det bästa. Det blev mycket resande med bil, både hyrbil och egen bil, då jag och ett par kompisar var stolta ägare av en Volvo 245 årsmodell 1984. Hade även möjligheten att utöva min favoritsport, fotboll, där med ett lokalt lag i Brisbane.

Sedan dess har det blivit resor till våra övriga fantastiska länder. Jag har bland annat bilat runt i Sydafrika, kört med husbil i Kanada, rest med barn till Florida och åkt skidor i Aspen, USA.

Jobbet i sig är väldigt stimulerande då det är så roligt att kunna bidra med mina kunskaper och erfarenheter för att hjälpa till att skapa en bra reseupplevelse åt och tillsammans med dig som resenär. Tveka inte att lyfta luren eller skicka ett mail så hjälper jag dig gärna.

/Fredrik

fpe@myplanet.se

Mitt bästa reseminne:
Mötet med lokalbefolkningen i Aspen! De är så genuina och gästvänliga. Exempel på det var när jag väntade på skidbussen och en Aspen-bo stannar till och frågar om jag vill ha skjuts till backen för att komma dit snabbare.

Certificates: Aussie Specialist, Kiwi Specialist, NYC Travel Specialist, South Africa Specialist, Cruise America & Cruise Canada Specialist

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.