fredrik aspen.JPG

Fredrik - Resesäljare

Expert på Sydafrika, Skidresor, Australien
Mitt inträde på MyPlanet-scenen gjordes den 2:e februari 2004. Då startade jag mitt arbete här i Göteborg och har fortsatt med det sedan dess.

Efter att ha avslutat mina turismstudier här i Sverige juni 2002 var det snabba ryck. Packa väskan för långfärd och ytterliggare studier, denna gång Operations Mangement in Retail Travel på Southbank Institute of TAFE i Brisbane, Australien. Så är det något ni undrar om när det gäller att studera i Australien så är det bara att kontakta mig.

Brisbane blev mitt nya hem under de följande 1,5 åren. Detta var en fantastisk tid då jag fick möjlighet att komma nära den australiensiska mentaliteten och lära känna kulturen. Träffa nya människor och njuta av atmosfären var det bästa. Det blev mycket resande med bil, både hyrbil och egen bil, då jag och ett par kompisar var stolta ägare av en Volvo 245 årsmodell 1984. Hade även möjligheten att utöva min favoritsport, fotboll, där med ett lokalt lag i Brisbane.

Sedan dess har det blivit resor till våra övriga fantastiska länder. Jag har bland annat bilat runt i Sydafrika, kört med husbil i Kanada, rest med barn till Florida och åkt skidor i Aspen, USA.

Jobbet i sig är väldigt stimulerande då det är så roligt att kunna bidra med mina kunskaper och erfarenheter för att hjälpa till att skapa en bra reseupplevelse åt och tillsammans med dig som resenär. Tveka inte att lyfta luren eller skicka ett mail så hjälper jag dig gärna.

/Fredrik

fpe@myplanet.se

Mitt bästa reseminne:
Mötet med lokalbefolkningen i Aspen! De är så genuina och gästvänliga. Exempel på det var när jag väntade på skidbussen och en Aspen-bo stannar till och frågar om jag vill ha skjuts till backen för att komma dit snabbare.

Certificates: Aussie Specialist, Kiwi Specialist, NYC Travel Specialist, South Africa Specialist, Cruise America & Cruise Canada Specialist

Boka tryggt med MyPlanet

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Expertis

Vi har skräddarsytt resor i över 50 år. Med erfarenhet kommer kunskap som vi delar med oss av till dig vid planeringen.

2.png

Kunskap om resmålet

Vi erbjuder endast resor till platser vi vet är säkra och som UD inte avråder från att resa till.

3.png

Trygga samarbeten

Vi ser till att våra partners har din säkerhet och hälsa som högsta prioritet.

4.png

Privata alternativ

Vi hjälper dig att hitta boende och upplevelser med möjlighet till att hålla avstånd.

5.png

Hälsa & Säkerhet

Alla våra partners har accepterat vår policy kring hälsa och säkerhet.

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.