0775-888 088 FÅ OFFERT
Drakensberg, Eastern Wild Coast och Kruger

Drakensberg, Eastern Wild Coast och Kruger

På denna resa till östra Sydafrika får du chansen att se “The Big Five” på safari, utforska det fantastiska landskapet och lära dig mer om kulturen och det traditionella sättet att leva från besök i lokala samhällen. 

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

20 dagar från 55.000 kr
Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Din information är säker och delas aldrig med tredje part. Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Drakensberg, Eastern Wild Coast och Kruger

Drakensberg, Eastern Wild Coast och Kruger. På denna resa till östra Sydafrika får du chansen att se “The Big Five” på safari, utforska det fantastiska landskapet och lära dig mer om kulturen och det traditionella sättet att leva från besök i lokala samhällen. 

Johannesburg & Drakensberg

Resan börjar i Johannesburg som är en dynamisk och kosmopolitisk stad, där du landar, hämtar upp din hyrbil och startar ditt äventyr! Första stoppet på roadtrippen är Northern Drakensberg där den natursköna regionen erbjuder dig massor av utomhusaktiviteter. Därefter kör du till Southern Drakensberg där du kan koppla av på den vackra landsbygden och utforska det fantastiska bergslandskapet på magnifika vandringar eller på hästryggen.

Eastern Coast

Nästa stopp på denna resa är Eastern Wild Coast som med dess karga kustlinjer, inhemska skogar, kristallklara vatten, orörda stränder och hisnande landskap gör området olikt alla andra i världen. Sedan kör du vidare till Durban som är en vidsträckt, vänlig stad med vackra stränder som ofta jämförs med Miami Beach. Här kan du njuta av tropiska stränder eller upptäcka välkända dykplatser.

Hluhluwe

Nästa stopp, Hluhluwe ger dig chansen att se “the Big Five” på game drives! Sedan kör du vidare till Piggs Peak där du kommer att bli bländad av dess naturliga skönhet. Här kan du förvänta dig böljande kullar, gnistrande bäckar och spektakulära vattenfall.

Blyde River Canyon

Nästa stopp på resan är Blyde River Canyon som kommer att ta andan ur dig med dess stora skala och skönhet. Här väntar dig spektakulära vyer tack vare landskapets imponerande klippformationer, forsande vattenfall och gigantiska naturliga gropar.

Safari i Kruger N.P

Slutligen avrundas resan i Southern Kruger vars nationalpark är symbolen för safariupplevelsen i Afrika, rik på lejonstolthet, elefantflockar och tusentals andra djur och mot skiftande bakgrunder av savanner, skogar, floder och berg. 

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Resan dag för dag

På denna resa till östra Sydafrika får du chansen att se “The Big Five” på safari, utforska det fantastiska landskapet och lära dig mer om kulturen och det traditionella sättet att leva från besök i lokala samhällen. 

Dag 1: Avresa Sverige

Idag reser du från Sverige till Johannesburg i Sydafrika. 

Dag 2-4: Norra Drakensberg

Vid ankomsten till Johannesburg, hämtar du din hyrbil på flygplatsen och startar ditt äventyr! Du kör i 4-5 timmar för att nå Northern Drakensberg och ditt boende för de kommande två nätterna, Montusi Mountain Lodge. Montusi ligger på en 1000 hektar stor egendom, i Kwazulu-Natal Drakensberg, med en fantastisk utsikt över Drakensbergs mest berömda del, amfiteaterns eskarp. De inhemska träden och de konstgjorda skogarna fortsätter att blomstra och det resulterande fågellivet har blivit rikligt. Detta har även resulterat i att rörbockar, råbocksantiloper, buskbockar och den svårfångade Eland återvände till detta område som en gång beboddes av Bushmen. Lodgen erbjuder boende i smakfullt och individuellt inredda rum/sviter, som ligger i öppna trädgårdar, var och en med spektakulär utsikt över amfiteatern och de omgivande bergen. Det halmtäckta huvudområdet består av reception, matsal, terrass, bar, lounge och massagebehandlingsrum. Njut av överdådig lokal mat i lodgens restaurang, med golvvärme och vedeldad spis med utsikt över amfiteatern. Se natursköna bergsvyer i södra Afrika! De magnifika Drakensberg Mountains tornar upp sig över Lesotho och mycket av KwaZulu Natal i Sydafrika. På afrikaans betyder Drakensberg 'drakberg', även om det lokala zulufolket kallar det 'uKhahlamba', vilket betyder 'spjutbarriär'. uKhahlamba-Drakensberg-parken i regionen är inskriven på UNESCO: s världsarvslista med en mängd San-klippkonst; du hittar över 3 000 individuella målningar här, fördelade på 600 platser! Den fantastiskt natursköna regionen erbjuder dig massor av utomhusaktiviteter inklusive vandring eller ridning, och centrala Drakensberg är utrustad med den största nationalparken i området - Giant's Castle Game Reserve. 

Dag 4-6: Södra Drakensberg

Idag sätter du kursen mot Southern Drakensberg. Det tar 4-5 timmar att köra hit. Här bor du de kommande 2 nätterna på Elgin Farm Guesthouse som ligger i Underbergsregionen, i en dalgång vid foten av Drakensberg Mountains. Det ligger på magnifika, enorma böljande jordbruksmarker och sjöar. Denna lugna gård är frodigt grön och utspridd med kor och får. Pensionatet erbjuder boende i fyra tvåbäddsrum omgivna av välskötta gräsmattor. Koppla av på eftermiddagarna och simma i poolen eller ta avkopplande promenader runt gården. Njut av fridfulla och lugna skymningar på landsbygden, njut av skönheten i naturen och kulturen. Du kan skräddarsy dina egna dagliga resplaner för äventyrliga aktiviteter som en 4×4-resa till Lesotho, mountainbike längs stigar i Underbergsregionen, ridning, flugfiske på landet, rockkonstturer och åka till intressanta butiker och restauranger. Utforska den mindre besökta och lugnare södra delen av de hisnande Drakensberg mountains som tornar upp sig över KwaZulu Natal i Sydafrika. Koppla av på den vackra landsbygden vid foten av Drakensberg och utforska det fantastiska bergslandskapet på magnifika vandringar eller på hästryggen. Du kan till och med ge dig ut på en flerdagars ridtur i Lesothos spektakulära och avlägsna Sehlabathebe nationalpark. Södra Drakensberg är också porten till Sani Pass - en spektakulärt slingrande bergsväg till toppen av Drakensberg - och vidare till Lesotho. 

Utflykt: 

Heldagstur till Sani Pass 

Sani Pass var en gång en stig som gjorde det möjligt för basothofolket att transportera sin ull och sina varor till och från de östra högländerna i Lesotho och Kwazulu Natal. Ge dig ut med erfarna guider som tar dig med på en 4x4 fordonssafari genom spännande landskap i Sani Pass. Kör genom pittoreska murar av sandsten, slingrande floder och adrenalinspäckade åkturer längs skarpa kurvor på Drakensbergs brant. Att ta sig till toppen av Sani Pass kommer att ge dig hisnande naturvyer nedan. Turen leder dig till den högsta puben i Afrika och till ett levande museum som ger dig möjlighet att dyka in i den rika afrikanska bergskulturen. Varva ner i terräng, kullar och klippor när du åker tillbaka mot Sydafrika. 

Dag 6-9: Eastern Wild Coast

Idag fortsätter resan vidare till Eastern Wild Coast. Det tar 6-7 timmar att köra hit. Här bor du de kommande tre nätterna på N’taba River Lodge som ligger inbäddat i en lummig trädgård vid den lugna floden Umzimvubu i Port St John. Vila i rustika men charmiga rum med indonesiska teakmöbler. Njut av den vidsträckta utsikten över landskapet och den idylliska floden från uteplatsen. Tillbringa dina dagar med att vandra och rida eller gå över till den orörda stranden för en picknick. Lär dig om det traditionella sättet att leva från dina besök i lokala samhällen. Eller tillbringa din tid med att koppla av på spaet. Vid måltiderna kan du prova en utsökt blandning av lokala och kontinentala smaker och skölja ner den med en berusande drink eller två. Karga kustlinjer, inhemska skogar, kristallklart vatten, orörda stränder och hisnande landskap är något av det som gör Wild Coast olik alla andra i världen. Upplev en underbart avslappnad strandupplevelse långt borta från den upptrampade turiststigen i hjärtat av denna kustlinje. Det hisnande landskapet ger dig möjlighet att varva ner och koppla av eller vara så aktiv du vill, med många vackra vandringar och charmiga kustbyar. 

Dag 9-10: Durban

Idag fortsätter resan vidare till Durban. Det tar 5-6 timmar att köra hit. Här tillbringar du en natt på Fairlight Beach House som ligger i den lugna kustbyn Umdloti, på norra kusten av Kwa-Zulu Natal. Huset fick sitt namn efter en speciell handelsskonare från England, som seglade förbi huset i början av 1900-talet, då tillhörande Squire Bacon. Alla rum vetter mot havet och leder till uteplatser med utsikt över den varma Indiska oceanen. Umdloti Beach är en bas för en mängd olika aktiviteter, inklusive surf- och stenfiske - även om licenser krävs på grund av områdets naturskyddsstatus -, snorkling, surfing, dykning, kiteboarding och ridning. Upplev det eklektiska! Durban är en vidsträckt, vänlig stad med vackra stränder som ofta jämförs med Miami Beach. Det som verkligen skiljer Durban från andra sydafrikanska städer är dess rika etniska mix. Mer än hälften av Durbans invånare är zulu och nästan en femtedel av befolkningen består av indier, vilket skapar en färgstark, livfull miljö. Besök det intressanta indiska området med dess livliga marknad, utforska de hisnande landskapen i de omgivande områdena som The Valley of a Thousand Hills. Njut av de mindre besökta tropiska stränderna runt norra Umhlanga och La Mercy, eller upptäck de välkända dykplatserna vid Amanzimtoti, några kilometer söderut. 

 

Dag 10-12: Hluhluwe

Idag sätter du kursen mot Hluhluwe. Det tar 3 timmar att köra hit. Här bor du de kommande två nätterna på Falaza Game Park & Spa som gränsar till världsarvsplatsen St Lucia, och ligger i sanddyner med utsikt över den marina kustlinjen och korallreven vid False Bay. Det skyddar resterna av en en gång mäktig sandskog som utvecklades för över 150 000 år sedan. Lodgen rymmer 30 gäster i 15 tältsviter, med alla bekvämligheter. Varje Safari-tält har ett eget badrum med badkar och/eller dusch och en upphöjd solterrass. Förfriskningar och måltider kan avnjutas i en mängd olika mysiga inomhusmiljöer eller i den omgivande naturen utomhus. Det finns även en bar, lounge och pool. Spaet ligger inbäddat bland det inhemska lövverket och erbjuder en mängd olika behandlingar. Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve ligger i hjärtat av Zululand och är känt för dess bevarande av vita noshörningar. På grund av parkens mångsidiga växtliv har en mängd olika däggdjur, fåglar, reptiler och amfibier gjort den till sitt hem, och du kan enkelt se de Big Five här. Över 200 kilometers väg ger dig stora möjligheter att utforska reservatet och se vilt från ditt eget fordon. Reservatet erbjuder också guidade buskvandringar och har flera vandringsleder. Utsiktsgömslen har utsikt över vattenhål där du kan se djur på nära håll. 

Utflykt: 

Game Drives 

Ge dig av på spännande game drives antingen två gånger om dagen i Falaza Game Park eller en gång om dagen för en hel game drive till den vackra Hluhluwe National Park. Kör djupt in i vildmarken på jakt efter de Big Five som bor i regionen. Se när din guide visar utmärkta spårningsfärdigheter och leder dig till utsiktspunkter för vilda djur i den äldsta utropade skyddade vildmarken i Afrika. Möt vilda hundar och gamar som är integrerade i regionens ekosystem. Passera den böljande terrängen medan du njuter av den råa skönheten i denna oförstörda region som anses vara födelseplatsen för Operation Rhino. Ta en paus för att återfukta med uppfriskande drinkar och njut av den fantastiska solnedgången innan du återvänder till lodgen.

Dag 12-14: Piggs Peak

Idag fortsätter resan vidare till Piggs Peak. Det tar 6-7 timmar att åka hit. Här bor du de kommande två nätterna på Phophonyane Falls Lodge som ligger mitt i hjärtat av naturreservatet med samma namn, inom Piggs Peak. Du kommer att bo i en unik halmtäckt stuga här. Inom huvudlodgen kan du njuta av äkta Swai-mat på romantiska Driftwood Restaurant, eller varva ner i biblioteket, loungen eller på uteplatsen som har vacker utsikt över bergen och dalen. Piggs Peak har alltid gnistrat, av en eller annan anledning! Staden, som ligger i nordvästra eSwatini, grundades 1884 på grund av dess potential inom guldbrytning, men idag är dess huvudsakliga industri skogsbruk. Idag kommer bländandet från dess naturliga skönhet, och du kan förvänta dig böljande kullar, gnistrande bäckar och spektakulära vattenfall! Precis nära staden ligger naturreservatet Phophonyane Falls. Med en av de mest natursköna vägarna i eSwatini när du beger dig söderut mot huvudstaden Mbabane, är detta en idealisk destination för självkörning, vilket gör det till ett utmärkt mellanstopp till eller från Sydafrikas berömda Kruger National Park. 

Utflykt: 

Utforska Piggs Peak 

Upptäck Piggs Peak, som ligger i hjärtat av Hhohho-provinsen eSwatini, det före detta Swaziland. Utforska det vackra landskapet, från majestätiska berg till vilda buskmarker och raviner till brusande vattenfall. Ta en tur ner till Hawane Dam eller den äldsta järnmalmsgruvan i regionen Lion Cavern. Gå vidare till Komati River Gorge och fånga den fantastiska utsikten genom din lins. I närheten kan du beundra kraften i de dånande Phophoyane-fallen som plaskar ner. Det finns också ett antal kulturturer tillgängliga som täcker olika aspekter av den lantliga livsstilen i regionen. Lär dig konsten att göra lokalt glas på Ngwenya Glass Factory eller tillbringa tid med att upptäcka den rustika konsten av Nsangweni Bushman Paintings. 

Heldagsaktivitet; Självguidad aktivitet; Lätt till måttligt fysiskt krävande; Vänligen ta med bekväma skor, solskyddsmedel och solglasögon. 

Dag 14-16: Blyde River Canyon

 

Idag fortsätter resan vidare till Blyde River Canyon. Det tar 3-4 timmar att köra hit. Här kommer du att bo de kommande två nätterna på Chestnut Country Lodge som ligger i Blyde River Canyon, i det underbara Kiepersol-distriktet, nära Hazy View. Här kan du förvänta dig enastående utsikt över berget och dalen, ett bekvämt rum samt en perfekt utsiktsplats för Blyde River Canyon eller även den närliggande Kruger National Park. Den personliga servicen, gästvänligheten och den lugna omgivningen garanterar dig ren avkoppling. De 8 individuellt inredda rummen har sin egen uteplats med en vacker utsikt. Sola dig i den afrikanska solen vid lodgens pool. Porten till Panorama Route! Hazyview, en liten bondestad känd för dess bananproduktion, har fått sitt namn från skimret under sommarvärmen. Upptäck Blyde River Canyon - världens tredje djupaste - som har dragit nytta av miljontals år av erosion för att skapa dramatiska klippformationer, inklusive de berömda Three Rondavels, som tros påminna om urbefolkningens hyddor! Denna kanjon är en del av den berömda Panorama-rutten, som även inkluderar God's Window, Pinnacle och Bourke's Luck Potholes. 

Utflykt: 

Utforska Blyde River Canyon

Upptäck Blyde River Canyon i Sydafrika, som kommer att ta andan ur dig med dess stora skala och skönhet. Prickade med imponerande klippformationer av Three Rondavels, forsande vattenfall i Kadishi Tufa och de gigantiska naturliga gropar i Bourke's Luck Potholes, erbjuder landskapet spektakulära vyer. Ge dig ut på en av de många vandringslederna, några av dem sträcker sig över några dagar. Alternativt kan du ta en helikoptertur för att njuta av panoramavyer från himlen. Åk nerför den slingrande floden, stanna längs vägen för att besöka pittoreska platser, eller prova på forsränning om du känner dig mer äventyrlig. Vilda djurentusiaster kommer särskilt att njuta av flodhäststigen där du kan upptäcka den lokala floran och faunan och kanske till och med se en eller två flodhästar, på avstånd förstås!

Heldagsaktivitet; Självguidad aktivitet; Lätt till måttligt fysiskt krävande; Vänligen ta med bekväma skor, solskyddsmedel och solglasögon. 

Dag 16-19: Safari i Södra Kruger

Idag kör du till den sista destinationen på din resa, Southern Kruger. Det tar 1-2 timmar att köra hit. Här kommer du att bo de sista tre nätterna på Umkumbe Safari Lodge som ligger längs stranden av Sand River i den södra delen av Sabi Sands Wild Reserve, intill den berömda Kruger National Park. Umkumbe är en liten, rustik lodge med enkla, unika stugor. Lodgen har en lounge, matplats, bar och en boma där du kan njuta av dina kvällsmåltider under stjärnorna. Guidade game drives sker två gånger om dagen och du åtföljs av en erfaren guide och en Shangaan-spårare. Dessutom kan gästerna koppla av vid poolen. Kruger National Park är symbolen för safariupplevelsen i Afrika, rik på lejonstolthet, elefantflockar och tusentals andra djur och mot skiftande bakgrunder av savanner, skogar, floder och berg. Olika privata viltreservat som gränsar till eller nära Kruger National Park erbjuder utmärkta upplevelser av vilda djur och är idealiska för dem som söker exklusiva, lyxiga och mångsidiga safariupplevelser. Förutom dagliga game drives kan du njuta av nattliga game drives och spännande bushpromenader för att upptäcka naturens små underverk. 

 

Dag 19: Johannesburg & Avresa Sverige

Efter frukost, kör du tillbaka till Johannesburgs flygplats, ca 6 timmar, och lämnar din hyrbil. Sedan börjar du resan hem till Sverige

Dag 20: Ankomst Sverige

Efter en spännande och innehållsrik roadtrip i Sydafrika och eSwatini anländer du tillbaka till Sverige.

Fotogalleri

Karta

Prisexempel

20 dagar från 55.000 kr
Pris per person vid 2 vuxna
Beställ reseförslag
Pris per person

fr. 55.000 kr per person vid 2 vuxna

 

*Våra priser är vägledande priser baserade på mellansäsong och kan därför variera beroende på vilken säsong du reser under och tillgången på flyg, hotell och upplevelser. Högsäsong omfattar de mest populära tiderna på året att besöka destinationen, exempelvis under högtider och när vädret är som behagligast. Prata med din resekonsult för mer information. 

Priset inkluderar
 • Flygresan från Sverige tur och retur till Johannesburg
 • Flygplatsskatter & ev. avgifter
 • Bilhyra inkl. fria km, försäkring och GPS
 • 2 övernattningar på Montusi Mountain Lodge (Garden Suite) inkl. halvpension
 • 2 övernattningar på Elgin Farm Guesthouse (Standard Room) inkl. frukost
 • 3 övernattningar på N’taba River Lodge (Standard Room) inkl. frukost
 • 1 övernattning på Fairlight Beach House (Luxury Room) inkl. frukost
 • 2 övernattningar på Falaza Game Park & Spa (Tent) inkl.helpension + aktiviteter
 • 2 övernattningar på Phophonyane Falls Lodge (Cottage) inkl.frukost
 • 2 övernattningar på Chestnut Country Lodge (Standard Room) inkl.frukost
 • 3 övernattningar på Umkumbe Safari Lodge (Standard Room) helpension + aktiviteter
 • Utflykter och aktiviteter som nämns i resplanen
 • Transport till destinationerna, samt till och från flygplatsen och till ditt hotell
 • MyPlanets Concierge service (tillgänglig 24 timmar om dygnet)
 • Full klimatkompensation
Ej inkluderat i priset
 • Uppgradering till Business class på flyget
 • Entréer och ytterligare måltider, som inte nämns i resplanen
 • Personliga utgifter och drickspengar
 • Visum och turistskatter
 • Sjuk-och avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
Vi skräddarsyr din resa

Resans längd och innehåll kan naturligtvis även skräddarsys helt efter dina önskemål. Så även antal resedeltagare, eventuellt barnpris eller om det finns andra platser du också önskar besöka. Ring oss så hjälper vi dig med planeringen av just din drömresa!

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

Barn i skoluniform i Kapstaden, Sydafrika

Robben Island & township

Res genom det moderna Sydafrikas historia och besök både Robben Island och en township.

Sydafrika - Johannesburg - Soweto Township_0

Soweto och Apartheid Museum

En heldagstur till Soweto som tar dig till alla platser av politisk betydelse samt Apartheid Museum.

Par som tittar på vyn över havet och Hermanus från utsiktsplats, Sydafrika

Hermanus, valar och vin

Upplev valarna längs Sydafrikas sydkust och njut av områdets goda viner på denna privata heldagstur. 

Sydafrika - Stellenbosch (5)_0

Äventyr i vinområdet

Denna tur ger dig möjlighet att både prova vin samt upptäcka det vackra området på ett aktivt sätt.

Sydafrika - Atlantis - sandklitter

Sandboarding och fyrhjuling

På denna tur kan du se fram emot en hel dag fylld med fart när du besöker sanddynorna i Atlantis.

Forsande vattenmassor i Victoriafallen genom regnskog, Zimbabwe

Solnedgång på Zambezifloden

Upplev en vacker solnedgång på en båttur på Zambezifloden med möjlighet att även se vilda djur.

Sydafrika - Cape Town - Pingviner (3).jpg

Godahoppsudden & Cape Point

Besök Godahoppsudden, Cape Point och Boulders Beach på denna dagstur fylld med upplevelser. 

Sydafrika - Vinlandet.jpg

På cykel genom vinområdet

Följ med på en cykeltur i charmerande Stellenbosch mitt i hjärtat av vinområdet.

Sydafrika - Cape Town - Bo Kaap (2).jpg

Kapstaden sightseeing & Robben Island

Följ med på en guidad tur av Kapstaden samt besök Robben Island och fängelset där Nelson Mandela satt inlåst under flera år.

Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

Victoriafallen med helikopter

Upplev de vackra Victoriafallen och dess omgivningar från luften på en spännande helikoptertur.

Sydafrika - Cape Town - sæler

Valar, sälar och pingviner

En härlig båttur på havet utanför Kapstaden med chans att se valar, sälar, hajar och pingviner. 

Sydafrika - Vin - Vinmark - Stellenbosch.jpg

Tur till vinområdet

Upplev det berömda vinområdets vackra natur på denna heldagstur med hela tre vinprovningar.

Sydafrika - Cape Town - haj

Dyka med vithajar

Dyk med vithajar och se de stora djuren på riktigt nära håll utanför Kapstadens kust.

Färgglad regnbåge som går ner över Victoriafallen, Zimbabwe

Victoriafallen - guidad tur

Åk på en guidad tur runt Victoriafallen och upplev de enorma vattenmassornas brus på nära håll. 

Sydafrik a- Panoramaruten - Gods window (2)

Panoramarutten

Njut av Panoramaruttens vackra natur och storslagna vyer på denna privata heldagstur med guide.

Sydafrika - Johannaesburg - Soweto_1

Tur till Soweto

Denna tur till Soweto tar dig till flera platser av betydelse och inkluderar Mandela Family Museum. 

Solnedgång över taffelberget och hus i Kapstaden, Sydafrika

Kapstaden med helikopter

Upplev vackra Kapstaden med Taffelberget och kusten från ovan på denna 30 min långa helikoptertur.

Afrika - dyr - surikater (3)2.jpg

Surikatsafari

Åk på en morgonsafari och se surikaterna kika fram ur sina hålor för att sola sig i dagens första strålar.

Sydafrika - Boulders Beach - pingvin

Havskajak och Cape Point

En privat heldagstur där du paddlar havskajak till Boulders Beach och även besöker dramatiska Cape Point.

New_Boma_Sept_2013_21[1]

Boma Dinner & Show

Följ med på en Boma-middag och få en festlig kväll och en bättre inblick i Zimbabwes lokala kultur.

Sydafrika - soweto.jpeg

Cykla i Soweto

En guidad tur på cykel i Soweto, är för dig som vill uppleva och inte bara se en township.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Safarihöjdpunkter i Sydafrika

Safarihöjdpunkter i Sydafrika

 • Safari i 3 olika områden
 • Möjlighet till nattsafari
 • Härliga safarilodger

15 dagar från 76.500 kr per person

Stora Sydafrikaresan

Stora Sydafrikaresan

 • Kapstaden, Garden Route & Eastern Cape
 • St Lucia, Blyde River Canyon & Piggs Peak
 • Big Five safari i South Kruger

23 dagar från 56.500 kr per person

Drakensberg, Eastern Wild Coast och Kruger

Drakensberg, Eastern Wild Coast och Kruger

 • Vackra Drakensberg & Blyde River
 • Safari i Södra Kruger & Hluhluwe
 • Eastern wild coast & Durban

20 dagar från 55.000 kr per person

Sydafrika: Western och Northern Cape

Sydafrika: Western och Northern Cape

 • Utforska mångfacetterade och färgstarka Kapstaden
 • Njut av de kulinariska äventyren i vinområdena
 • Åk på valsafari och möt andra marina djur

15 dagar från 40.500 kr per person

Sydafrika och Mauritius

Sydafrika och Mauritius

 • Kapstaden & vinområdena
 • Safari i Kruger N.P
 • Sol & bad på Mauritius

16 dagar från 75.000 kr per person

Rovos Rail Victoriafallen och safari

Rovos Rail, Victoriafallen och safari

 • Åk lyxtåget Rovos Rail
 • Bo på Victoria Falls Hotel
 • Safari i Chobe National Park

12 dagar från 67.500 kr per person

Kapstaden, Victoriafallen och Safari

Kapstaden, Victoriafallen och Safari

 • Upplev färgstarka Kapstaden
 • Victoriafallens enorma vattenmassor
 • Safari i Chobe National Park

14 dagar från 49.500 kr per person

Exklusiva skräddarsydda resor till över 40 resmål | MyPlanet Resor

Klassiska Sydafrika

 • Kapstaden & Stellenbosch med egen bil
 • Privat safari i Kruger National Park
 • Mat & vin, djur & natur

13 dagar från 49.900 kr per person

Sydafrikas höjdpunkter

Sydafrikas höjdpunkter

 • Utforska Kapstaden
 • Safari i Kruger National Park
 • Kör i eget tempo med hyrbil

15 dagar från 44.100 kr per person