resor till tahiti
Avslappning &
romantik

Resor till Tahiti

Bara namnet 'Tahiti' för tankarna till turkosa laguner, färggranna korallrev, kritvita paradisstränder och en avslappnad och tillbakalutad stämning under en mörkblå himmel. Kanske drömmer du om att bo mitt på en vacker strand omgiven av vajande palmer eller drömmen, en overwater bungalow på pålar ståendes mitt i det kristallklara vattnet. Tahiti är för många den ultimata drömdestinationen och vi håller verkligen med.
 

Romantik och bröllopsresor

Många par reser till Tahiti från hela världen för att njuta av varandras sällskap omgiven av lugn och ro, vacker natur och några av de vackraste stränderna på jorden. Utbudet av hotell och resorts är stort och är det en romantisk resa du letar efter finns det många fantastiska möjligheter.
 

Tahiti eller Franska Polynesien

Tahiti är den vanligaste benämningen för det stora område i de södra delarna av Stilla havet som utgör Franska Polynesien. Området består av 118 öar utspridda över fem ögrupper. Många av öarna bjuder på dramatiskt landskap med slocknade vulkaner och tät grön vegetation medan andra öar knappt reser sig över vattenytan. Gemensamt för alla är dock att det är oerhört vackert och bjuder in till underbara upplevelser på både land och i det kristallklara, turkosa vattnet.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Reseförslag

Välj destination och hitta exempel på resrutter du kan göra. Samtliga reseförslag är endast exempel och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.
Resort med bungalows i blå lagun på Bora Bora, Tahiti

Romantiska Tahiti

  • Perfekt bröllopsresa
  • Romantik, sol och bad
  • Besök tre vackra öar 

16 dagar från 55.900 kr

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png