redningsstand på Fort Lauderdale-stranden, Florida, USA

Resor till Fort Lauderdale

Resor till Fort Lauderdale erbjuder strandsemester med tropisk känsla, utmärkt shopping och spännande upplevelser vid en av USA:s vackraste storstäder.

 

Det råder aldrig någon trängsel på vackra Fort Lauderdale Beach tack vare den långa, palmkantade sandstranden. Här kan man förutom att njuta av ett svalkande dopp i havet även strosa längs strandpromenaden eller ta en drink i solen på någon av alla uteserveringar.

En vacker storstad

Fort Lauderdale är en tjusig stad som förutom höghus är full av små vikar och kanaler som för tankarna till en tropisk version av Venedig. Det är värt att ta en guidad båttur genom staden, och för historieentusiasten kan ett besök på det Historic Stranahan House Museum vara av intresse.

Bra shopping

Man är aldrig långt ifrån bra shopping i Fort Lauderdale. Stadens mest berömda shoppinggata är Las Olas Boulevard. Missa inte heller att besöka shoppingcentret The Galleria eller The Colonnade Outlets där märkesvaror säljs till rabatterade priser.

Utflykter från Fort Lauderdale

Flera av Floridas största attraktioner kan enkelt nås från Fort Lauderdale. Utforska träskmarkerna i Everglades National Park i en airboat eller snorkla bland tropiska fiskar i Key Largo. Miamis berömda Art Deco-distrikt, museer och stränder är heller aldrig långt borta. Eller varför inte upptäcka Kennedy Space Center och bli fascinerad av spännande rymdexpeditioner?

 

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Boka tryggt med MyPlanet

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Expertis

Vi har skräddarsytt resor i över 50 år. Med erfarenhet kommer kunskap som vi delar med oss av till dig vid planeringen.

2.png

Kunskap om resmålet

Vi erbjuder endast resor till platser vi vet är säkra och som UD inte avråder från att resa till.

3.png

Trygga samarbeten

Vi ser till att våra partners har din säkerhet och hälsa som högsta prioritet.

4.png

Privata alternativ

Vi hjälper dig att hitta boende och upplevelser med möjlighet till att hålla avstånd.

5.png

Hälsa & Säkerhet

Alla våra partners har accepterat vår policy kring hälsa och säkerhet.

Artikler & inspiration om USA

usa-florida-fort lauderdale

Florida for hele familien

Solskinsstaten med det behagelige klima året rundt, indbydende hvide strande, legeparadiset Orlando og et stort udbud af shopping og golfbaner. Florida er blevet familien Möllenhofs favoritferiested.

...

Solskinsstaten med det behagelige klima året rundt, indbydende hvide strande, legeparadiset Orlando og et stort udbud af...

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png