Rejsebureauet MyPlanet Rejser | Vi skræddersyer drømmerejser → find rejsen her

Varför välja MyPlanet?

Expert på resor sedan 1963. Vi skräddarsyr resor till en hel värld av platser. 

MyPlanet startade i Sverige 1989, men har funnits i Danmark i över 50 år. Vi var först i branschen med unik kunskap om länderna Australien och Nya Zeeland, som snabbt blev framgångsrikt. Idag är MyPlanet en del av Travelopia, världens största samling av specialiserade researrangörer, vilket ger oss många goda samarbeten och möjligheter. Idag, över 30 år senare, erbjuder vi samma fantastiska kunskap och service till över 25 destinationer. Det personliga i både service och planering är vårt signum och det tar vi med oss in i mötet med dig. Sedan är det dina önskemål som styr då vi tillsammans skapar din drömresa. Hos oss är kunden alltid i centrum och alla resor skräddarsys individuellt efter just kundens behov.

När du bokar en resa med MyPlanet får du alltid:

Concierge Service, support 24/7
En unik service! En personlig resekoordinator står till ditt förfogande dygnet runt för att hantera logistik, möta speciella önskemål och ta hand om slutliga detaljer för att säkerställa en resa utan oönskade incidenter utmed vägen. Våra resekoordinatorer finns utspridda runt om i världen och kan hantera alla tänkbara uppstådda önskemål, endast ett telefonsamtal bort. Du kan läsa mer om detta här

Unik personlig service
Våra kunniga resesäljare finns redo att guida dig genom allt från första planeringsfasen till när frågor uppstår utmed vägen både fram till avresa. 97% av våra kunder anser att vår personliga service är så bra att man gärna återkommer för att planera sin nästa resa med oss. 

En skräddarsydd resa just för dig
Vad drömmer just du om? Kanske är det inte samma sak som de flesta andra. Inga problem! Vi skräddarsyr alla våra resor och lyssnar lyhört på vad det är som behövs för att skapa just din drömresa.

Lång erfarenhet
Efter över 50 år i Danmark och över 30 år i Sverige, vet vi vad man bör tänka på när man ska planera sin drömresa. Detta tar vi med oss in i samtalet med dig. 

Vi har varit där
Vi reser kontinuerligt till våra destinationer och besöker såväl kända sevärdheter som små unika platser få turister normalt känner till. Dessa små smultronställen delar vi naturligtvis med oss av till dig!

Full klimatkompensation på din resa
Vi tycker det är självklart att inte blunda för flygets påverkan på miljön och inkluderar därför full klimatkompensation på din resa. 

Vad tycker våra kunder?
Vi finns på oberoende betygssidan Trustpilot där du kan läsa vad kunder som redan rest med oss tycker om sin upplevelse före, under och efter resan. 

Vi är också oerhört stolta och glada över att hela 97% av våra kunder som kommit tillbaka från sin resa gärna vill resa med oss igen! 

Här hittar du oss:

Göteborg: 
MyPlanet Sweden
Kungsporten 4a
427 50 Billdal

I Danmark finns vi i Århus (www.myplanet.dk) och vi har ett djupt samarbete med vårt systerföretag, hyllade Enchanting Travels, som bl.a står för vår Concierge Service till alla våra kunder. 

Beställ med trygghet

När du reser med MyPlanet täcks du av Resegarantin som skyddar resenärerna och ger ersättning om en researrangör går i konkurs. Läs mer här

MyPlanet är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) som är en branschorganisation för resebyråer och researrangörer. Läs mer här

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png