Rejser til Kimberley, Australien

Resor till Kimberley

Ett av Australiens mest storslagna områden Kimberley bjuder på riktiga äventyr.

Rik kultur och ett oändligt landskap

I Kimberley sträcker gamla baobabträd sina krokiga grenar mot den höga, blå himlen samtidigt som floder skapar avskilt belägna oaser av tropisk växtlighet mellan de torra, orange-röda klipporna. Det finns något tidlöst över Kimberleys oändliga landskap. Väggmålningar från tidernas begynnelse berättar om Australiens gamla kulturer. Utöver utspridda boskapsfarmer och dammiga hjulspår utgör människan fortfarande en extremt liten del av det soliga ökenlandskapet.

Bungle Bungles

De randiga och bikupsformade klippformationerna Bungle Bungles liknar mest av allt en kuliss från en äventyrsfilm, men de är naturens verk. Formen beror på år av erosion från regn och ränderna har skapats av olika stensammansättningar i klipporna. Lokalbefolkningen har alltid känt till klipporna, men de blev först kända på riktigt i resten av världen i mitten på 1980-talet. År 2003 kom de med på UNESCOs världsarvslista och idag är de Kimberleys mest berömda attraktion. Trots detta är Bungle Bungles än idag enbart förenad med resten av världen via en liten, ojämn grusväg.

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Reseförslag

Välj destination och hitta exempel på resrutter du kan göra. Samtliga reseförslag är endast exempel och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.
Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Broome till Darwin i 4WD

  • Outbackäventyri 4WD
  • Övernatta på boskapsfarmar
  • Vattenfall och djurliv i Kakadu
     

13 dagar från 34.900 kr

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Artiklar & inspiration om Australien

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Riktig outback i Kimberley

Det finns något oförklarligt med Australiens outback. Något otillgängligt och samtidigt otroligt lockande. Är det horisonten långt där borta och de enorma avstånden? Är det de orange klipporna och de...

Det finns något oförklarligt med Australiens outback. Något otillgängligt och samtidigt otroligt lockande. Är det...

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png