Resor till Bali med MyPlanet Resor

Resor till Bali

En fusion av upplevelser där du kan njuta av sol och bad blandat med traditionell balinesisk kultur, vyer av risfält och vulkaniska toppar.

Stränder, vulkaner och apor

En semestrar på Bali ger en härlig blandning av upplevelser för dig att njuta av. Från de vackra stränderna i Sanur och Seminyak till de majestätiska vulkaniska topparna, risfälten och aporna i Ubud, har din semester på Bali något för alla, oavsett ålder.

Naturlig mångfald och utsökt mat

Inbäddad bland de tusentals indonesiska öarna i Indiska oceanen gömmer sig Bali, en plats med helt hänförande natur. Oavsett om du njuter av det kristallklara vattnet eller synen av de dramatiska vulkantopparna kommer du snart att märka att Bali bjuder på otroliga vyer vart du än vänder blicken. För att vara en så liten ö är Balis naturliga mångfald något utöver det vanliga. Till det adderas den spännande balinesiska kulturen, den unika arkitekturen och den utsökta maten. Det är inte konstigt att Bali nuförtiden är på alla kräsna resenärers radar.

Kultur och avslappnad livsstil

Att upptäcka den balinesiska kulturen med sin blandning av avslappnad hinduism och blomstrande hippiesamhällen är en del av det som gör ett besök på Bali till en så unik upplevelse. Förundras över de många storslagna templen, hippiebutikerna och healingcentren och den avslappnande livsstilen. Din semester på Bali ger löftet att koppla av, återställa och föryngra din själ.

Utforska det marina livet

Surfare har vallfärdat till Bali för att fånga vågor ända sedan 1930-talet och är fortfarande populärt, främst hos den yngre generationen. Du kan också snorkla bland färgglada fiskar, simma med  majestätiska rockor och klumpfiskar vid Nusa Peruda eller väggdyka och utforska det gamla USAT Liberty-vraket i Amed.

Prata Bali med oss

Ring 0775-888088 och prata drömresor till Bali med oss! 

Reseförslag

Välj destination och hitta exempel på resrutter du kan göra. Samtliga reseförslag är endast exempel och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.
Dubai - ørken

Dubai, Nya Zeeland och Bali

 • Storstadsupplevelser i Dubai
 • Nya Zeelands vackra natur
 • Avkoppling och kultur på Bali

24 dagar från 42.500 kr

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore och Bali

 • Naturupplevelser i Australien
 • Storstadssemester i Singapore
 • Badsemester på Bali
   

18 dagar från 40.900 kr

Det bedste af singapore og bali

Det bästa av Singapore och Bali

 • Upplev moderna Singapore
 • Bo bland Ubuds frodiga risfält
 • Sol & strand på vackra Sanur

14 dagar från 37.900 kr

Bali och Lomboks höjdpunkter

Bali & Lomboks höjdpunkter

 • Ubud, kultur & vacker natur
 • Lombok, vandringar & paradisstränder
 • Seminyak, vackra solnegångar & nattliv

11 dagar från 24.880 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.