Bali och Lomboks höjdpunkter

Bali & Lomboks höjdpunkter

Besök två av Indoensiens mest spännande och vackra öar, Bali och Lombok. Kombinera Ubuds kulturella centrum och charm med Lomboks vita och svarta paradistränder.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

11 dagar från 24.880 kr

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Varför välja en ö när man kan välja två? Detta skräddarsydda reseförslag tar dig till två av de vackraste öarna Indonesien har, Bali och Lombok. Du startar med fyra nätter i den vackra bergsorten Ubud, det kulturella centrat på Bali. Även om orten har vuxit i takt med turismen är detta utan tvekan en av de vackraste platserna på Bali. Här bor du på härliga Kori Ubud Resort & Spa i en Superior suite med frukost inkluderat.

Efter fyra nätter i härliga Ubud är det dags att flyga till systerön Lombok. Charmig, vackra vita och svarta stränder, surfing, frodiga skogar, fantastiska vandringsleder genom tobaksplantager och risfält. Lombok erbjuder charmiga upplevelser i en ytterst härlig miljö. Här bor du på Quinci Villas i ett Oceanview room med frukost inkluderat.

Dags att flyga tillbaka till Bali och semesterorten Seminyak på den sydvästra delen av Bali. Seminyak är sinnebilden av vackra solnedgångar, paradisstränder och har satt Bali på kartan som en av världens vackraste platser. Här har ni en natt på Tony Villas & Resort innan det är dags att lämna Bali för resan hemåt igen.
 

Dag för dag

Besök två av Indoensiens mest spännande och vackra öar, Bali och Lombok. Kombinera Ubuds kulturella centrum och charm med Lomboks vita och svarta paradistränder.

Dag 1: Avresa Skandinvaien

Dags att lämna Skandinavien för att flyga till Bali.

Dag 2-6: Ubud

Efter ankomst till Denpasar flygplats, privat transport till Ubud ca 45 km/2 timmar. Incheckning på ditt valda hotell. Här bor du fyra nätter och mycket tid att njuta och upptäcka detta kulturella centrum på Bali.

I Ubud by finner du massor av butiker och sniderier i olika format samt ett digert utbud av restauranger och caféer. Kanske en raftingtur på Ayung river för lite action eller ta någon av alla fantastiska vandringsleder.

Inkluderade aktiviteter:
Upptäck hemligheterna i det gamla Ubud på denna spännande utflykt till områdets berömda landmärken. Ta dig till Goa Gajah Elephant Cave, en fristad från 800-talet för buddhistiska munkar som är känd för sina utsmyckade sniderier. Fortsätt till den lilla bosättningen Pejeng, inbäddat i den frodiga dalen vid floden Petauan. Ta en titt på den jättestatyn gjuten i brons i ett stycke.

Utcheckning dag 5 för flyg till Lombok, transport till flygplatsen.

Dag 6-9: Lombok

Efter ankomst till Lombok, Balis charmiga granne, transporteras du till ditt valda hotell. På Lombok kan du välja att njuta av de vackra stränderna och kombinera det med härliga vandringar genom risfält och tobaksplantager. Här bor du tre nätter.

Inkluderade aktiviteter: Drakbåt i solnedgången
Njut av frisk luft och fantastisk solnedgång på en gammal vacker drakbåt på det vackra havet runt Lombok. Här glider du stilla fram bland Gilliöarna med solen sakta sänker sig över horisonten. Turen börjar från den vackra stranden i Sire. Exakt tid får du vid ankomst till Lombok.

Efter tredje dagen är det dags att flyga tillbaka till Bali, privat transport till flygplatsen.

Dag 9-10: Seminyak, Bali

Efter ankomst till Denpasar flygplats transport till ditt valda hotell i Seminyak. Här har du en sista natt på en av Balis vackraste stränder med underbara solnedgångar. Ät middag på någon av de fantastiska restaurangerna innan du avnjuter av en god drink på stranden i solnedgången, kanske den bästa på hela Bali.

Inkluderad aktivitet:
Njut av en fascinerande kulturupplevelse i Uluwatu vid Balis sydligaste spets. Besök det berömda hinduiska havstemplet i Uluwatu, uppe på en 70 meter hög klippa. Som ett av de sju sjötemplen eller andliga pelarna som bildar en kedja runt ön är det en idealisk plats att beundra solnedgången med fantastisk utsikt över Indiska oceanen.

Efter en natt i Seminyak, privat transport till Denpasar flygplats och dags att lämna Bali för resa hemåt

Dag 10: Avresa Bali

Dags att lämna denna fantastiska destination. Utcheckning och transport till flygplatsen.

Dag 11: Ankomst Skandinavien

Välkomna hem

Se alla dagar

Prisexempel

11 dagar från 24.880 kr

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
Det bedste af singapore og bali

Det bästa av Singapore och Bali

 • Upplev moderna Singapore
 • Bo bland Ubuds frodiga risfält
 • Sol & strand på vackra Sanur

14 dagar från 37.900 kr

Dubai - ørken

Dubai, Nya Zeeland och Bali

 • Storstadsupplevelser i Dubai
 • Nya Zeelands vackra natur
 • Avkoppling och kultur på Bali

24 dagar från 42.500 kr

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore och Bali

 • Naturupplevelser i Australien
 • Storstadssemester i Singapore
 • Badsemester på Bali
   

18 dagar från 40.900 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png