Stad och strand dubai och maldiverna

Dubai & Maldiverna

Denna resa tar dig både till fantastiska Dubai i Mellanöstern och till sol och avkoppling på Maldivernas stränder!

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv. 

12 dagar från 37.800 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Denna resa kombinerar två destinationer som båda står för ren lyx: ökenmetropolen Dubai och Maldiverna, ett fantastiskt ö-paradis i Indiska oceanen. Börja din resa i Dubai, det livliga kommersiella centrumet i Förenade Arabemiraten. Lär känna stadens höjdpunkter på en privat guidad utflykt där du får se den konstgjorda kanalstaden Dubais Marina samt njuta av utsikten från terrassen på 125:e våningen i Burj Khalifa, den högsta byggnaden i världen. Res genom sanddynerna i en jeep och njut av middag i ett beduinläger mitt i öknen. Res sedan vidare till Maldiverna där du tillbringar dina dagar i en villa på stranden. Från läckra gourmeträtter och kryssningar i solnedgången till snorkling och dykupplevelser under ytan - din resa inkluderar allt du behöver för en lyxig och upplevelserik semester!

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Dag för dag

Denna resa tar dig både till fantastiska Dubai i Mellanöstern och till sol och avkoppling på Maldivernas stränder!

Dag 1: Avresa Sverige

Idag startar din resa till Dubai och Maldiverna med att du flyger från Sverige mot storstaden Dubai.

Dag 1-4: Dubai

Du landar redan samma dag som avresa i den soldränkta ökenmetropolen Dubai och påbörjar en 3 nätter lång vistelse. Detta är en stad som verkar kunna behaga även den mest kräsne resenärens krav gällande semester. När du står på utsiktsplattformen uppe på världens högsta byggnad - Burj Khalifa - och tittar ner på Arabiska havet, är du garanterat helt mållös.

Utflykter

Dubai - resan in i framtiden (privat)
Upptäck den futuristiska arkitekturen i den bländande metropolen Dubai. Möt upp din guide och åk till Dubai Mall, det näst största köpcentret i världen. Förtrollas av akvariet och undervattensparken på bottenvåningen. Gå sedan upp på observationsdäcket i den högsta byggnaden i världen - Burj Khalifa. Besök den konstgjorda kanalstaden Dubai Marina och se Jumeirah Beach Residence, ett lyxigt bostadsområde precis vid Persiska viken. Glöm inte att titta på en av Dubais mest fotograferade strukturer: det fantastiska Atlantis The Palm Hotel. Vid ditt sista stopp vid Souk Madinat Jumeirah väntar en äkta arabisk basar med bodar och restauranger i en trädkantad passage.
(Privat heldagsaktivitet. Privat transport. Privat guide ingår.)

Ökensafari och grillbuffé på kvällen (i grupp):
Upplev en spännande ökensafari i ett fyrhjulsdrivet terrängfordon följt av middag på ett beduinläger i Dubai. Hoppa in i ett 4x4-fordon vid ditt hotell i stan, spänn fast dig och far ut och upplev öknen. Njut av magin med en äventyrlig tur genom sanddynerna badade i kvällssolens glödande färger. Fortsätt till ett traditionellt beduinläger, där en stor grillbuffé och en mängd kulturella aktiviteter väntar på dig. Låt en lokal henna-artist dekorera dina händer om du vill innan du återvänder till hotellet.

(Halvdagsgruppaktivitet. Start: 14.30 [april - oktober] / 15.30 [november - mars]. Avslut: 21.00. Grupptransport. Grillbuffé, guide/förare ingår. Denna utflykt rekommenderas inte för personer över 65 år, hjärtpatienter eller personer med nack - eller ryggproblem.)

Dag 4-11: Male/OBLU by Atmosphere at Helegeli

Idag kommer du till vackra Maldiverna - dags att koppla av!
Du landar i huvudstaden Male och blir mött och eskorterad till det inkluderande vattenflyget som tar dig vidare till Halegeli där du kommer att tillbringa de kommande sju nätterna. Denna ö-nation utanför den sydvästra delen av Indien bjuder trots sin ringa storlek på en uppsjö av härliga upplevelser. Oavsett om det är avkoppling, sol och bad i denna drömmiljö som gäller eller om du vill vara mer aktiv med vattensportaktiviteter, så finns här något för alla.

Efter sju nätter i detta paradis är det dags att flyga hem till Sverige igen.

Utflykter

All inclusive 'Island package' på OBLU by Atmosphere i Helengeli:

Tillbringa en lyxig semester på OBLU by Atmosphere på Helengeli Resort med ett all inclusive 'Island package'! På morgonen vaknar du upp till en förstklassig frukostbuffé och kan sedan njuta av strandlivet. Du kan välja mellan en mängd olika vattensporter, inklusive kajakpaddling och stand-up paddling. Utforska den livliga undervattensvärlden i anläggningens exotiska korallrev. Du simmar med en dykexpert mitt bland hajar, humrar och jätte havssköldpaddor. Om du känner för att shoppa kan du följa med på en grupputflykt till en närliggande bebodd ö tillsammans med en lokal guide. Återvänd till en utsökt lunch på restaurangen The Spice. Koppla sedan av på stranden eller ta en fisketur för att senare avsluta dagen med ngt att dricka och lite snacks i Hedica's Hut samtidigt som solen sänker sig över vattnet. På kvällen kan du smutta på cocktails i Helen's Bar och njuta av en överdådig måltid på The Spice, som erbjuder läckra tropiska rätter.

( Måltider ingår: 3 måltider/dag + snacks). Informera oss i förväg om dina matallergier. Hela dagen ingår gruppaktiviteter, ev. grupptransport. Fysisk belastning: mild till måttlig. Observera att personer med fysiska funktionsnedsättningar kan delta så läng de har någon som kan hjälpa dem. Utrustning för 2 vattensporter, 1 solnedgångskryssning, 1 ö-utflykt och 1 à la carte-gourmetmåltid i specialrestaurangen Just Grill ingår. Ta med badkläder och kom ihåg solskydd.)

Dag 11: Afrejse fra Maldiverne

Efter syv nætter er det tid til at flyve hjem til Danmark igen. Du bliver hentet på hotellet og fløjet med vandflyver tilbage til hovedstaden Malé, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Dag 12: Ankomst Sverige

Idag slutar din resa när du återigen landar på svensk mark, men denna gången fylld av återhämtning och fantastiska minnen!

Se alla dagar

Prisexempel

12 dagar från 37.800 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png