Resa till Maldiverna Constance Moofushi
Kampanj - 40% rabatt

Resa Maldiverna Constance Moofushi

Resa till Maldiverna och läcker barfotalyx på avslappnade, men exklusiva Constance Moofushi i södra delen av Ari-atollen.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

9 dagar från 41.200 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Constance Moofushi är en barfota lyxresort beläget i södra Ari-atollen, endast 30 minuters sjöflygplan från Male flygplats. Det är omgivet av mjuka vita sandstränder, kristallklart vatten och ett spektakulärt husrev. Inredningen på resorten och villorna är rustik-chic med halmtak, trägolv, korgmöbler i varma färger. Villorna har möblerade uteplatser och oavbruten havsutsikt. Snorkla på det fantastiska husrevet för att se färgglada koraller, stingrays, lejonfisk, snappers och mycket mer. Du får också tillgång till icke-motoriserade vattensporter så som vindsurfing, kajakpaddling, trampbåt och spela beachvolleyboll. 

Ta ett dopp i infinitypoolen och sola på de vadderade solstolarna. Unna dig en "hot stone massage", aromaterapi-session, svensk eller thailändsk massage på Uspa by Constance ute över vattnet.

På ön finner du 110 villor varav 24 strandvillor och 85 water villas att välja mellan. Här tar du del av deras unika all-inclusive med frukost, lunch och middag samt utvalda drycker. Avnjuter måltiderna kan du göra inne i huvudrestaurangen eller ute, nere på stranden.

Dag för dag

Constance Moofushi är en barfota lyxresort beläget i södra Ari-atollen, endast 30 minuters sjöflygplan från Male flygplats.

Dag 1: Avresa Skandinavien

Avresa från Skandinavien mot Malé.

Dag 2-9: Constance Moofushi, Maldiverna

Vid ankomst till Malé möts du av hotellets representant som hjälper dig till ditt sjöflygplan som skall ta dig till din ö. Resan med sjöflygplan tar ca 25-30 minuter.

Constance Moofushi är ett sant paradis och sinnebilden av Maldiverna med mjuk kritvit sand, kristallklart vatten och vajande palmer. Här kommer du att spendera de kommande 7 dagarna (eller så många du vill) på denna resa. Du har All-inclusive så frukost, lunch, middag och utvalda märkesdrycker är inkluderat i priset. Njut av spa-behandlingar, ett stort utbud av aktiviteter och fantastiska middagar på stranden.

I grundpriset ingår boende i en strandvilla men vi rekommenderar verkligen att uppgaredera till en Water Villa ute i vattnet för en extraordinär upplevelse.

Dag 9: Avresa Maldiverna

Dags att lämna Maldiverna för denna gång. Sjöflygplan tillbaka till Malé för vidare hemresa till Skandinavien.

Se alla dagar

Priseksempel

9 dagar från 41.200 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
Resa Maldiverna Fushifaru Maldives
Kampanj - 30% rabatt

Resa Maldiverna Fushifaru Maldives

  • Kritvita stränder
  • Exklusiv privat ö
  • Unik snorkling

12 dagar från 42.700 kr

Resa till Maldiverna Oblu Select at Sangeli
Nyhet - 5% rabatt

Resa Maldiverna Oblu Select Sangeli

  • All inclusive resort
  • För par och familjer
  • Fantastiska stränder

9 dagar från 36.900 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png