Resa till Maldiverna Oblu Select at Sangeli

Resa Maldiverna Oblu Select Sangeli

Resa till Maldiverna och en avkopplande all-inclusive vistelse på vackra Oblu Select at Sangeli! 

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

9 dagar från 36.900 kr

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

OBLU SELECT at Sangeli är en elegant all inclusive-resort i norra Malé-atollen på Maldiverna. Boendet har en huvudö och samt Banyan Island endast för vuxna, ansluten via en brygga. Upptäck det fantastiska marina livet i de yttre och inre lagunerna. Njut av intima strandvillor inramade av frodig tropisk vegetation. Rummen har baldakinsängar, vacker inredning och utomhusbadkar. Från din privata veranda med solstolar har du utsikt över det turkosfärgade vattnet. Du kan prova yogasessioner på paviljongen och njuta av hälsobehandlingar på spaet. Lata dig på de mjuka sandstränderna eller utnyttja de olika vattensporterna. Stand-up paddle board, kajaker och trampbåtar. På kvällen kan ni samlas i loungebaren för happy hour, njuta av musik när solen sakta sjunker ner över horisonten. De fantastiska restaurangerna lagar lokala och internationella rätter i mysig miljö. En resort där du kan välja om du vill vara anonym med din partner eller umgås med övriga gäster.

Dag för dag

OBLU SELECT at Sangeli är en elegant all inclusive-resort i norra Malé-atollen på Maldiverna.

Dag 1: Avresa Skandinavien

Avresa från Skandinavien mot Malé.

Dag 2-9: Maldiverna

Vid ankomst till Malé möts du av hotellets representant som hjälper dig till ditt sjöflygplan som skall ta dig till din ö.

Från din privata veranda med solstolar har du utsikt över det turkosfärgade vattnet. Du kan prova yogasessioner på paviljongen och njuta av hälsobehandlingar på spaet. Lata dig på de mjuka sandstränderna eller utnyttja de olika vattensporterna. Stand-up paddle board, kajaker och trampbåtar. På kvällen kan ni samlas i loungebaren för happy hour, njuta av musik när solen sakta sjunker ner över horisonten. De fantastiska restaurangerna lagar lokala och internationella rätter i mysig miljö. En resort där du kan välja om du vill vara anonym med din partner eller umgås med övriga gäster.

Dag 9: Avresa Maldiverna

Dags att lämna Maldiverna för denna gång. Sjöflygplan tillbaka till Malé för vidare hemresa till Skandinavien.

Se alla dagar

Prisexempel

9 dagar från 36.900 kr

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png