camilla.JPG

Camilla - expert på Sydafrika, USA/Hawaii, Australien

Jag arbetade på MyPlanet mellan 1991 och 2006, gjorde ett litet uppehåll och testade charterbranschen, men återvände igen 2012. Då jag älskar att skräddarsy resor enligt era önskemål, så är det ju på MyPlanet jag ska vara! 

Jag har under mina år besökt Australien, Nya Zeeland, Sydafrika, USA och Söderhavet men har även passat på att stanna "på vägen" i Singapore, Bangkok, Hong Kong, Bali m.m för att underlätta resan lite då våra resmål tillhör de mer långväga..... Tack och lov är ju "våra" länder så stora så man får ju all anledning att återkomma flera gånger och ändå se nya delar varje gång. 

Som den västkustbo jag är, så dras jag automatiskt till de orter där man har havet i närheten. Även om jag gärna besöker storstäder också så ligger ändå naturen närmare hjärtat, och naturupplevelser kan man ju få i överflöd i våra länder.

Hör gärna av er så ska jag göra mitt bästa för att ni ska få ett förslag som faller er i smaken! 

/Camilla

Mitt bästa reseminne:
Något som verkligen berör är att göra en valskådning. Detta har jag haft förmånen att få göra både i Nya Zealand och i västra Kanada. Det är en helt magisk upplevelse!

Certificates: Aussie Specialist, Kiwi Specialist

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.