josefine gcn.JPG

Josefine - Sales Team Leader

Expert på USA, Australien & kryssningar
Jag har besökt en hel del platser runt om i världen men det är USA som ligger mig varmast om hjärtat!

I västra USA besökte jag städer som San Francisco, Los Angeles, San Diego och Las Vegas. Detta i kombination med Pacific Coast Highway och nationalparker som Grand Canyon och Zion National Park, var helt perfekt! I nationalparkerna hyrde vi husbil, och USA är verkligen rätt land för den typen av resa. Att komma till campingen efter en lång dag med upplevelser, grilla, hälla upp något gott i glaset och bara känna lugnet och se vyerna. Det är fantastiskt!

New York är verkligen en stad i min smak. Här finns allt! Ta en morgonpromenad i Central Park, ät frukost på något av alla caféer och upplev sedan allt denna stad har att erbjuda. Man får aldrig nog av New York!

Florida är ett perfekt resmål för alla, stora som små. Nöjesparker i Orlando, storstadspuls i Miami, fantastiska Key West och alla mysiga orter och fina stränder längs västkusten. Att kombinera vistelsen med en kryssning i Karibien ger verkligen det lilla extra.

För mig är charmen med USA inte bara städerna, parkerna och stränderna, utan allt som är där emellan. De fantastiska vyerna, de gamla bensinstationerna längs Route 66 och alla spännande människor man möter under resans gång.

Jag har även rest runt i Australien där New York fick stor konkurrens av fantastiska Sydney. Vilken stad! Ta gärna bussen till Bondi Beach och promenera klippvägen till Bronte Beach. Fantastiskt vackert! Under min tid i Australien snorklade jag även vid Barriärrevet, var på utflykter i regnskogen och såg koalor och kängurur (i det vilda) i trevliga Melbourne. Ett fantastiskt land som har oändligt mycket att erbjuda!

Ring eller maila mig gärna så hjälper jag er att planera och skräddarsy er nästa resa.

/Josefine

Boka tryggt med MyPlanet

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Expertis

Vi har skräddarsytt resor i över 50 år. Med erfarenhet kommer kunskap som vi delar med oss av till dig vid planeringen.

2.png

Kunskap om resmålet

Vi erbjuder endast resor till platser vi vet är säkra och som UD inte avråder från att resa till.

3.png

Trygga samarbeten

Vi ser till att våra partners har din säkerhet och hälsa som högsta prioritet.

4.png

Privata alternativ

Vi hjälper dig att hitta boende och upplevelser med möjlighet till att hålla avstånd.

5.png

Hälsa & Säkerhet

Alla våra partners har accepterat vår policy kring hälsa och säkerhet.

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.