USA - Pennsylvania - Philadelphia - Swann Memorial Fountain - Rådhuset_0.jpg

Resor till Philadelphia

På en resa till Philadelphia kan du uppleva historiens vingslag, fantastiska museer, god och billig shopping och ett rikt kulturliv. 

Mer än bara en storstad 

Både självständighetsförklaringen och den amerikanska konstitutionen undertecknades i Philadelphia, som också är USA:s första huvudstad och hem åt en stor del av de första immigranterna från Europa. Därför osar Philadelphia av historia, vilket gör staden mycket intressant att besöka som turist.  

Historiska vingslag

I staden kan du bland annat se Liberty Bell, som anses ha förutspått stora förändringar i staden under revolutionen och sedemera även under statsbildandet. Ett antal museer berättar om de stora händelserna och personligheterna som varit avgörande för att stormakten USA kunde skapades.  

Konst och shopping i världsklass

Även Philadelphias konstscen är ett dragplåster. Konstmuseets samling är enastående och alldeles intill ligger privatsamlingen The Barnes Foundation, vars impressionistiska målningar är hyllade. Lägg därtill Philadelphias trevliga stadskärna, som lätt upplevs till fots, och skattefria shopping så har du ett recept på några underhållande dagar i USA:s femte största - och kanske vänligaste - metropol.

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Artiklar & inspiration om USA

USA - Pennsylvania - Philadelphia - Swann Memorial Fountain - Rådhuset

Den perfekta dagen i Philadelphia

Historiens vingslag, shopping i världsklass, unika konstsamlingar och oförglömlig charm. Det är bara några av Philadelphias många dragplåster, vilka gör staden till ett självklart stopp på en resa...

Historiens vingslag, shopping i världsklass, unika konstsamlingar och oförglömlig charm. Det är bara några av...

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.