USA - Arizona - Route 66

Resor längs Route 66

En äkta amerikansk road trip längs Route 66 är en upplevelse för livet. Hyr en läcker bil, skruva upp volymen på din favoritmusik och känn friheten! 

Amerikansk kultur längs Route 66

En äkta amerikansk road trip längs Route 66 är en upplevelse för livet. Route 66 är USA:s mest legendariska vägsträcka. Resan från Chicago i öster till Santa Monica i väster är en resa djupt in i den amerikanska kulturen som lever och frodas i de många små byarna längs vägen. Här ser inte mycket ut att ha förändrats sedan Route 66 glansdagar på 40- och 50-talen.

Både natur och städer

Längs vägen på Route 66 väntar också fantastisk natur och en rad spännande städer. Du kör genom vidsträckta ökenlandskap långt från civilisationen och upplever bland annat städerna Oklahoma City, Santa Fe och Los Angeles, där civilisationen står i full blom. Kontrasterna är stora och upplevelserna lika så. 

Så låt dig inspireras av reseförslagen och artiklarna nedan och boka ditt klassiska roadtrip-äventyr idag!

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Artiklar & inspiration om USA

USA - Route 66 - gammel tankstation - 1

Route 66 - The Mother of Roads

Att köra längs U.S Route 66, eller bara Route 66 som den kanske mestadels kallas, är för många en dröm. Hela sträckan är 3.940 km lång och går från Chicago, genom hela åtta delstater och slutar i...

Att köra längs U.S Route 66, eller bara Route 66 som den kanske mestadels kallas, är för många en dröm. Hela sträckan är...

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.