resor till mauritius - flygfoto över Mauritius grönska och stränder

Resor till Mauritius

Med sitt turkosblåa vatten, vita sandstränder och frodiga regnskogar är Mauritius ett självklart val när det gäller resor till paradisdestinationer.

Vakna upp i paradiset

Resor till Mauritius bjuder på 300 kilometer oförstörd kust, snorkling eller dykning i kristallklart vatten bland tropiska fiskar och täta regnskogar med en färgstark och stor artrikedom. Oavsett om du önskar en semester där du kan koppla av längs vita sandstränder eller om du söker äventyr som att lära dig kitesurfing eller parasailing, har en resa till Mauritius detta att erbjuda.

Upplev kultur och historia

I huvudstaden Port Louis kan du strosa längs Caudan Waterfront för det lokala livet, handla i småbutiker och lära dig mer om landets historia i Mauritius Natural History Museum. Ett måste på en resa till Mauritius är även att besöka lokala matställen och restauranger för att prova lokala delikatesser från Mauritius. Kustorten Mahebourg låter dig upptäcka det vardagliga livet och inbjuder dig att uppleva några anmärkningsvärda sevärdheter som Ile aux Aigrettes, Lion Mountain i områdena kring de mer outvecklade södra delarna av ön. Besök öns två UNESCO:s världsarv, Aapravasi Ghat och Le Morne Cultural Landscape. På Aapravasi Ghat lär du dig mer om den nya arbetskraft som den brittiska regeringen instiftade för att ersätta slaveri år 1834 genom berättelser om de indiska arbetarna som jobbade på öns sockerplantager.

Reseförslag

Välj destination och hitta exempel på resrutter du kan göra. Samtliga reseförslag är endast exempel och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.
PCBH_main swimming pool 2.jpg
Nyhet!

Mauritius In Style

  • Sol & bad
  • Magiska solnedgångar
  • Romantik & Lyx

10 dagar från 24.900 kr

Vit sandstrand som möter turkost hav i soliga Mauritius

Sydafrika & Mauritius

  • Kapstaden & vinområdena
  • Safari i Kruger N.P
  • Sol & bad på Mauritius

16 dagar från 49.900 kr

Boka tryggt med MyPlanet

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Expertis

Vi har skräddarsytt resor i över 50 år. Med erfarenhet kommer kunskap som vi delar med oss av till dig vid planeringen.

2.png

Kunskap om resmålet

Vi erbjuder endast resor till platser vi vet är säkra och som UD inte avråder från att resa till.

3.png

Trygga samarbeten

Vi ser till att våra partners har din säkerhet och hälsa som högsta prioritet.

4.png

Privata alternativ

Vi hjälper dig att hitta boende och upplevelser med möjlighet till att hålla avstånd.

5.png

Hälsa & Säkerhet

Alla våra partners har accepterat vår policy kring hälsa och säkerhet.

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.