0775-888 088 FÅ OFFERT
Upplev världen med MyPlanet kampanj

Upplev världen med MyPlanet kampanj

Lanseringserbjudande: 1000 kr rabatt person

I samband med att vi lanserar över 40+ nya destinationer runt om i världen ger vi de 90 första gästerna 1000 kr i rabatt på valfri paketresa till något av våra nya resmål. Erbjudandet är ”först till kvarn” så boka ditt äventyr redan idag men senast 31/10. Gäller endast nybokningar gjorda från och med 1/7 2022.

Nu kan du uppleva över 40+ nya spännande resmål runt om i världen med MyPlanet Resor. Vi har introducerat en fantastisk Concierge service, höjt standarden på alla våra resor och ser fram emot att få visa just dig vår nya värld!

Villkor

  • Gäller nybokningar fr.om 5/7 2022
  • Rabatten är 1.000 kr/person (max 4.000 kr per sällskap)
  • Rabatten gäller de 90 första gästerna, ”först till kvarn” gäller
  • Rabatten gäller valfri paketresa till alla våra nya resmål (gäller ej resor till Australien, Nya Zeeland, Kanada & USA)

Åk på en vandringsresa till Macchu Pichu, ett ökenäventyr i Oman, en spirituell resa till Japan eller varför inte ett makalöst safariäventyr i Botswanas Okavandodelta? Oavsett vad du drömmer om kan vi hjälpa dig skapa minnen för livet.

Starta din planering idag genom att ringa 0775-888 088 eller skicka in en kostnadsfri förfrågan här

Nyhetsbrev

Registrera dig för nyhetsbrev. Du kan alltid återkalla din registrering.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag – helt kostnadsfritt.

Beställ Här