0775-888 088 FÅ OFFERT
Våra Trip Coordinators

Våra Trip Coordinators

Vi anser att det ska vara så stressfritt som möjligt att planera en once-in-a-lifetime-resa. Våra Trip Coordinators förvandlar den drömmen ​​till verklighet genom att ge dig personligt stöd och råd varje steg på vägen på din resa.

Din personliga Trip Coordinator är den enda kontaktpunkten för dig 24/7 medan du är på resande fot. De kommer att hantera alla detaljer, skicka alla resedokument och vara tillgängliga i händelse av en nödsituation dygnet runt under din resa. Oavsett om du behöver en resplansändring i sista minuten eller har en speciell förfrågan, kommer din Trip Coordinator att göra allt vad de kan för att tillgodose dina behov.

Vi är supernöjda med vår resa som vi planerade med hjälp av MyPlanet, en ca. två veckors resa med hyrbil och tre olika stopp i Florida, USA. Det kändes väldigt tryggt längs hela processen, särskilt under pandemin då vi fick hjälp med att skjuta fram resan och att boka om när vi tyckte att världsläget var för osäkert. När vi sedan väl kom iväg så fanns vår tripcoordinator där på whatsapp, otroligt tillgänglig så gott som 24/7 när flyg ställdes in och frågor kom upp, även om hon befann sig i Argentina.

Fina hotell, fin hyrbil och en toppenupplevelse med minnen för livet, precis såsom vi hade hoppats på! Stort tack Emilie Fonell och tripc. Amelia Edwards för toppenservice och för all hjälp längs med vägen. Vi återkommer när det börjar bli dags för nästa långresa!

Mathilda Borgström

Våra Trip Coordinators går alltid den extra milen för att säkerställa att du är säker, bekväm och har en resa för livet. Från förberedelser före resan till logistik på marken, vi ger dig trygghet att allt kommer att gå smidigt. Om oundvikliga problem uppstår har du alltid en enda kontaktperson tillgänglig för att snabbt lösa problemet.

Med mindre tid som ägnas åt att överväga resans logistik, kommer du att kunna fokusera på det som verkligen betyder något: att upptäcka kulturskatterna, historiska pärlor och naturlig skönhet på din ditt resmål. Vi har Trip Coordinators stationerade på marken i alla regioner vi täcker.

Ett allt igenom proffsigt och mycket personligt bemötande hela vägen från planering till bokning av vår resa till Maldiverna. Att sedan ha tillgång till en personlig resekoordinator 24/7 via WhatsApp under resans gång är en fantastisk tillgång. Vi utnyttjade vår resekoordinator Himanshu Kapoor vid flera tillfällen under själva resan men även före och efter.

Rekommenderar MyPlanet om ni vill ha service utöver det vanliga. Själva har vi redan påbörjat planeringen av nästa resa till Nya Zeeland 2023 med Rod Ferguson, samma person som hjälpte oss med resan till Maldiverna.

– Kent Svärd

Att välja MyPlanet Resor för ditt nästa stora äventyr innebär att vi finns där för att hantera alla detaljer åt dig. Våra Trip Coordinators säkerställer en sömlös reseupplevelse genom att tillhandahålla:

  • 24/7 support under hela resan
  • Förberedelse-tips före resan så att att du är välinformerad om din destination
  • En enda kontaktpunkt för att lösa eventuella problem under hela din resa