USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

Tåg i USA - Kust till kust

Upplev USA på denna tågresa från östkusten till västkusten.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

13 dagar från 34.000 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Åk med på en av USAs mest legendariska tågresa på tvärs genom hela landet. Resan startar med ett par spännande dagar i New York innan äventyret går vidare till kulturstaden Chicago, för att sedan åka till Denver i hjärtat av Rocky Mountains. På andra sidan av bergen tar öknen över och tåget passerar riktiga cowboylandskap för att slutligen komma till fordiga vinområden vid San Francisco.

Under vägen tillbringar du åtta nätter på hotell och 3 nätter på tågen. Tågen är komfortabelt inredda med stora fönster, restaurangvagn och ett stort utbud av kupé-alternativ.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Höjdpunkter på resan

USA - Illinois - Chicago - North Avenue Beach.jpg
Chicago CityPass

Upplev fem av Chicagos största attraktioner till ett rabatterat pris med Chicago CittyPass. Du kan till och med hoppa över biljettkön på flera platser. De fem attraktioner som ingår i priset är:

- Shedd Aquarium
- Skydeck Chicago
- The Field Museum
- Adler Planetarium eller Art institute of Chicago
- 360 Chicago eller Museum of Science and IndustryEmpire State Building Observatory

AdobeStock_94431259.jpeg
Klimatkompenserade resor

 Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till "Envira Amazonia REDD+" görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person (se exempel längre ner på sidan). Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året! 

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd 

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet Envira Amazonia REDD+

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Acre, som ligger i Amazonas. Ett område som sedan 80-talet varit hårt drabbat av både skövling och andra miljöförstörande aktiviteter.

De 200.000 hektar mark som projektet idag bedrivs på köptes 2009 av experter på skogsförvaltning och projektet "Envira Amazonia REDD+" kunde etableras. 39,300 hektar regnskog i området som tidigare skövlats och omvandlats till betesmarker kunde nu istället bevaras och användas för att ta upp koldioxid och bidra till minskad växthuseffekt.

Även social hållbarhet i fokus

Lokala samhällen i området är viktiga komponenter i projektet, då de utöver att bevara och återplantera regnskogen, också bedriver kombinerade sociala – och miljöfokuserade program för invånarna. Detta gör att projektet inte bara bidrar till bättre miljö utan även social hållbarhet. Bland annat anordnas utbildningar av olika slag samt att lokalbefolkningen ges möjlighet att starta egna verksamheter grundande på hållbarhet och där biologisk mångfalden bevaras.

Att bevara regnskogen gör också automatiskt att skogens ekosystem med luft och vattenfiltrering skyddas, näringskedjan regleras och ett naturligt översvämningsskydd skapas. Skogen har också ett stort spirituellt och kulturellt värde för människorna som lever här vilket ytterligare bidrar till den sociala hållbarheten.

Projektet arbetar alltså med alla delar av hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 1.259.646 ton per år. Det är MyPlanet mycket stolta över att vara med och bidra till. 

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här. 

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har så här långt tillsammans med våra kunder klimatkompenserat för 15.483 ton koldioxid, vilket bidragit stort till South Pole:s hållbarhetsprojekt i Amazonas i Brasilien. 

CO2 certificateCO2 certificate 2

USA - New York City - Times Square - 9.jpg
Hop-on Hop-off buss NY

Med ett busspass til New Yorks Hop on Hop off bussar ligger staden framför dina fötter. Bussarna stannar på mer än 50 hållplatser runt om i staden. Det gör det lätt och smidigt att komma runt till stadens alla sevärdheter. Gå en promenad i Central Park, lyssna till Gospel i Harlem, upplev skogen av skyskrapor från Empire State Building. Under vägen berättar bussens guide underhållande historier och fascinerande fakta om de platser ni passerar. Med andra ord får ni friheten till utforska New York på egen hand utan att bekymra er om att hitta vägen. Välj mellan 24 - eller 48-timmarspass.

Golden Gate Bridge i San Francisco, USA
Resor till San Francisco

San Francisco charmar alla med sina branta backar, spännande kvarter och färgglada viktorianska byggnader.

Hisnande kullar

Det är lätt att ta sig runt till fots i San Francisco, men med alla backar kan det vara frestande att hoppa på en utav de vackra, gamla spårvagnarna som går genom stan. En utav dem går bland annat till kända Lombard Street, som slingrar sig ner för en brant backe mitt i stan. 

China Town och Fishermans Warf

För att få ett litet smakprov på kinesisk kultur ska du ta dig till San Franciscos China Town. Små, roliga butiker som ligger sida vid sida och erbjuder allt från naturmedicin till diverse märkeskopior. Fortsätter du norrut kommer du till Fishermans's Wharf, där du passande kan njuta av en god lunch på en utav de många fiskrestaurangerna. Du kan också titta på sjölejonen som ligger och latar sig i solskenet på Pier 39.

Golden Gate Bridge och Alcatraz

San Francisco bukten bjuder på två särskilt intressanta sevärdheter. En av dem är San Franciscos landmärke nummer ett: Golden Gate Bridge. Du kan gå över bron och få njuta av den vackra utsikten mot staden, eller så kan du hyra en cykel och ta dig hela vägen från San Francisco till det lilla mysiga samhället Sausalito på andra sidan bukten. 

Från Golden Gate Bridge kan du bland annat se bort mot fängelseön Alcatraz, där några av USA:s värsta brottslingar satt inlåsta från 1934 till 1963. Det är möjligt att besöka fängelset, som idag är ett museum. Här kan du få lära dig mer om hur vardagen kunde se ut i fängelset och höra historier om alla de kreativa flyktförsök som gjorts under åren.

Karta

Dag för dag

Upplev USA på denna tågresa från östkusten till västkusten.

Dag 1: Ankomst New York

Från Skandinavien sätts kursen mot New York och du landar samma dag på grund av tidsskillnaden. Efter incheckning på det centralt belägna hotellet har du eftermiddagen/kvällen på egen hand att utforska närområdet. Med i priset är ett busspass till stadens hop-on hop-off bussar som gör att alla New Yorks sevärdheter ligger på bekvämt avstånd.

Dag 2: Heldag i New York

Du har hela dagen att utforska New York och stadens stora nöjesutbud. Njut av utsikten från Empire State Building, ta en båtutflykt till Frihetsgudinnan eller kasta dig ut i myllret av människor på Wall Street. Du kan också besöka någon av stadens museum, njuta av en föreställning på Broadway och shoppa i tusentals butiker. Besök de exotiska stadsdelarna Chinatown, Little Italy eller Harlem som visar helt andra sidor av New York. Behövs en paus är du aldrig långt ifrån ett trevligt café eller en restaurang. Möjligheterna är oändliga i New York och hur du lägger upp dagen är helt upp til dig.
MyPlanet har en lång rad förslag på aktiviteter och upplevelser som med fördel kan bokas hemifrån.

Dag 3: Från New York mot Chicago

Det är dags att påbörja resan västerut. Sätt dig tillrätta på tåget Lake Shore Limited mot Chicago och se New Yorks förorter försvinna bakom dig. Framför dig ligger midwest eller mellanvästern på svenska. Midwest är ett gigantiskt område av frodig lantbruksjord och spridda små samhällen under den blå himlen. I tåget har du gott om tid att prata med dina medpassagerare och samtidigt njuta av de skiftande landskapen som susar förbi utanför fönstret. I och med att du reser med tåg ska du inte koncentrera dig på att hitta utan bara luta dig tillbaka och njuta av resan i fulla drag med utsikt till Lake Michigan och Mohawk floden.

Dag 4: Ankomst Chicago

Snart dyker Chicago upp och under förmiddagen ankommer ni till "the windy city". Hotellet har en central belägenhet och även i Chicago ingår ett busspass till stadens hop-on hop-off bussar. Chicago är kanske lite mindre känt än både New York och San Francisco, men det är synd för staden har mycket att bjuda på. Chicago är en äkta amerikansk storstad med fantastiska museer, shopping i världsklass och en lång rad av spännande sevärdheter bland de höga skyskraporna. Upplev stämningen vid nöjesområdet Navy Park, utforska Millenium Park eller lufta kreditkortet längs Magnificent Mile. Restauranger är det givetvis ett stort utbud av och denna kväll avslutas med en middag på en stadens populära restauranger.

Dag 5: Heldag i Chicago

Du har hela dagen att njuta av Chicago på egen hand och med det inkluderade Chicago CityPASS har du hela staden på en armlängd avstånd. En bra start på dagen är att besöka Skydeck på 103 våningen i skyskrapan Willis Tower där golvet är gjort av glas. Härifrån är det en fantastisk utsikt över staden och de kringliggande förorterna. Nere på marken igen föreslås ett besök på Shedd Aquarium och möta all världens havsdjur eller The Field Museum, där du kan studera egyptiska skatter och ädelstenar till det största skelett av en tyrannosarurus rex som någonsin hittats. Passet ger även entré till en rad andra spännande museum.

Dag 6: Från Chicago mot Denver

Framför väntar en vacker tågresa när tåget California Zephyr lägger Mellanvästern bakom sig med en kurs västerut mot Denver. Gradvis avlöses de flacka majsmarkerna av mjuka kullar som snart avlöses av Rocky Mountains snötäckta toppar, spegelblanka sjöar och skogbeklädda bergssidor. Tåget är komfortabelt inrett och de stora fönstren gör att du har första parkett till de dramatiska landskapen. Denna kväll övernattar du på tåget som tuffar vidare västerut genom den amerikanska natten.

Dag 7: Ankomst Denver

Under morgonen ankommer tåget till Denver som ligger i hjärtat av Rocky Mountains. Hotellet har en central belägenhet och resten av dagen är på egen hand. Denver startade en gång som en knutpunkt för järnvägen långt ut på landet, men mycket har hänt sedan dess. I dag är Denver en pulserande miljonstad i rivande utveckling. Klimatet är soligt och naturupplevelserna ligger endast ett stenkast från staden. Under sommarhalvåret lockar staden många besökare till de närliggande nationalparkerna och om vintern är det skidturismen som står för de flesta besök.

Dag 8: Heldag i Denver

Dagen börjar med en spännande guidad rundtur i staden. Turen går bland annat förbi City Park, The State Capitol, Denver Art Museum och mycket mer. Resten av dagen är till fritt förfogande och vi rekommenderar ett besök till den botaniska trädgården eller det populära Museum of Nature and Science. Passa även på att besöka något av stadens små ölbryggerier eller varför inte se en NBA eller NHL match i "Foppas" Pepsi Arena.

Dag 9: Från Denver mot San Francisco

Resans sista tågsträcka är kanske den vackraste av dem alla. Från Denver slingrar sig järnvägen genom Klippiga bergen mot den stora öknen på andra sidan. Detta är äkta vilda västern landskap med eroderade klippformationer och törstiga kaktusar utspridda på de solstekta slätterna. Du passerar genom Salt Lake City och fortsätter vidare genom några av de mest avlägsna områdena i USA mot Kalifornien. I kväll är övernattningen på tåget.

Dag 10: Ankomst San Francisco

När tåget rullar in på Emeryville Station har du korsat hela USA från kust till kust. På stationen väntar en buss som transporterar dig till ditt hotell. Resten av dagen är på egen hand och det är gott om tid att utforska staden med 43 branta backar med utsikt till Stilla Havet och Golden Gate Bridge. San Francisco kan upplevas till fots, men vi rekommenderar att prova de historiska spårvagnarna. Framförallt linjen mellan Powell till Hyde är ett måste och bjuder samtidigt på en fantastisk utsikt över staden. Fängelseön Alcatraz ger en levande bild av livet bakom lås och bom för några av USAs mest notoriska fångar under historien. På turen till Alcatraz får man naturligtvis höra om de fantasifulla flyktförsök som genomförts under fängelsets aktiva år. Mer uppmuntrande är San Franciscos exotiska Chinatown och det historiska Fishermans Wharf som myllrar av folkliv till långt ut på natten. Dagen avrundas med en middag på en av San Franciscos populära restauranger.

Dag 11: Dagstur till Napa Valley

Dagen bjuder på en spännande dagstur med guide och vinprovning till Napa Valley. Området är mycket vackert och vinrankorna står i långa raka rader längs med de gröna kullarna. Vingårdarna ligger utspridda bland de trevliga små samhällena. Det var i hög grad vinerna från Napa Valley som satte amerikanskt vin på världskartan och många av landets mest eftertraktade viner kommer fortfarande härifrån. Både vitt och rött vin produceras här, men det är den kraftiga Cabernet Sauvignon och det fatlagrade vitvinet Chardonnay som definierar Napa Valley. Under dagen är det givetvis möjligt att provsmaka det och det andra samt möjlighet att köpa med lokalproducerat vin.

Dag 12: Avresa San Francisco

Det är dags att vända näsan hemåt och du checkar in på flyget tillbaka till Sverige. Vill du förlänga resan med en hyrbil och utforska Highway 1 till Los Angeles är det möjligt. Rådgör med din säljare!

Dag 13: Ankomst Sverige

Välkommen hem!

Se alla dagar

Prisexempel

13 dagar från 34.000 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.
usa - new york city- central park - biking.jpeg

Guidad cykeltur i Central Park

Upplev stämningen i Central Park i New York på denna guidade cykeltur med lokal guide.

2 tim från 500 kr

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on Hop-off buss San Francisco

Utforska alla spännande sevärdheter i San Francisco med stadens Hop on Hop off bussar.

24 tim från 520 kr

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Sunset Cruise i San Francisco

Upplev San Francisco i solnedgången på en båttur under vackra Golden Gate Bridge.

4 tim från 810 kr

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

På cykel över Golden Gate

Cykla över Golden Gate Bridge och upplev San Franciscos stora ikon på två hjul.

24 tim från 290 kr

usa - new york city- central park - biking.jpeg

Guidad cykeltur i Central Park

Upplev stämningen i Central Park i New York på denna guidade cykeltur med lokal guide.

2 tim från 500 kr

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on Hop-off buss San Francisco

Utforska alla spännande sevärdheter i San Francisco med stadens Hop on Hop off bussar.

24 tim från 520 kr

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
DSC02440.jpg

Västra USA med husbil

 • Roadtrip med husbil
 • Nationalparker & vacker natur
 • Las Vegas & San Francisco

17 dagar från 17.400 kr

monument valley.jpeg

Route 66 med bil

 • Roadtrip längs Route 66
 • Amerikansk historia 
 • 50-tals miljöer och kända städer
   

17 dagar från 30.400 kr

USA - Florida - Miami Beach - Lifeguard - 1.jpg

Floridas höjdpunkter

 • Sol & bad i Fort Myers
 • Rundresa med bil
 • Orlando, Key West, Miami
   

11 dagar från 11.900 kr

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon och Alaska med bil

 • Upplev orörda vildmarker
 • Besök charmerande små städer
 • Njut av friheten med egen bil

15 dagar från 48.400 kr

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden runt - Japan, Nya Zeeland, Cooköarna & USA

 • Storstad
 • Naturupplevelser
 • Sol & bad på Cooköarna

34 dagar från 46.800 kr

A1_Guestroom_Update_05_20180312.FINAL_

Skidresa Snowmass Limelight Hotel

 • Modern design och hög standard
 • Perfekt läge med ski in/ski out
 • Snowmass nyaste hotell
   

9 dagar från 22.700 kr

USA - californien - san francisco - Golden gate bridge 7 (2)

Hawaii & San Francisco

 • Kombinera stad med sol & bad
 • Alcatraz & Golden Gate Bridge
 • Njut av Hawaiis stränder & natur
   

11 dagar från 24.200 kr

USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

Hawaii & San Francisco In Style

 • Sevärdheter i San Francisco
 • Sol och bad på Maui
 • Lyxiga och härliga hotell
   

11 dagar från 30.400 kr

kauai-hawaii

Hawaiis höjdpunkter

 • Upplev 3 av Hawaiis öar
 • Oahu, Hawaii Island & Maui
 • Vulkaner, stränder & natur
   

14 dagar från 29.500 kr

USA - Massachusetts - Boston - Beacon Hill - 2.jpg

Östra USA med bil

 • Boston, Washington & New York
 • Makalösa Niagarafallen
 • Historia & kultur
   

13 dagar från 24.800 kr

texas - longhorn - 2500x1300px

Tåg i USA – Texas

 • Historiska San Antonio
 • Rymdverksamhet i Houston
 • Modern cowboykultur
   

9 dagar från 21.700 kr

Amtrak - tog 3.jpg

Tåg i USA - Natur och storstäder

 • Res med tåg
 • Fina nationalparker
 • Salt Lake City & San Francisco
   

11 dagar från 28.800 kr

USA - Wyoming - Grand Teton National Park - 6

USAs Vilda Västern & Yellowstone

 • Från Wyoming till New Mexico
 • Upplev öken, glaciärer och berg
 • Njut av friheten med egen bil

16 dagar från 20.200 kr

1 The Gant - Signature Winter

Skidresa Aspen The Gant

 • Hög standard
 • Stora moderna lägenheter
 • Uppvärmd utomhuspool
   

9 dagar från 21.500 kr

USA - Colorado - Aspen - Hotell - Limelight

Skidresa Aspen Limelight Hotel

 • Fantastiskt hotell mitt i Aspen
 • Mycket hög standard, bra läge
 • Gångavstånd till liftar
   

9 dagar från 28.500 kr

USA - nevada - las vegas (3).jpg

Västra USA med bil

 • Los Angeles & San Francisco
 • Upplev nationalparkerna
 • Roadtrip med egen bil
   

16 dagar från 19.800 kr

Panoramic Pennybacker Bridge over Colorado flod og kalksten klippe i Austin, rejser til Sydstaterne, USA

Texas med bil

 • Upplev USA:s vilda västern
 • Musik, kultur och rymdcenter
 • Historia längs Mission Trail

14 dagar från 24.900 kr

USA - Illinois - Chicago - Downtown River_0.jpg

Tåg i USA - I musikens spår

 • Musik & historia
 • Chicago till New Orleans
 • Mycket tid på egen hand
   

10 dagar från 25.000 kr

USA - Colorado - Aspen - Skiløb (7)_0

Skidresa Hotel Aspen

 • Härlig utsikt över bergen
 • Centralt läge i  Aspen
 • Frukost och after ski ingår

9 dagar från 19.500 kr

USA - hawaii - honolulu.jpeg

Stora Hawaiiresan

 • Hawaii - Stillahavets pärla
 • Tropiska stränder & klimat
 • Oahu, Hawaii Island, Kauai & Maui
   

18 dagar från 43.900 kr

Weekendresa New York

Weekendresa till New York

 • Weekend i New York
 • Komplett med aktiviteter
 • Shopping, restauranger & nöje
   

6 dagar från 15.900 kr

USA - Louisiana - New Orleans - trumpet.jpg

Blues Highway

 • Från Chicago till New Orleans
 • Kör på legendariska Route 66
 • Musik och kultur i sydstaterna
   

16 dagar från 32.400 kr

rsz_shutterstock_674795437

Den stora naturresan med Yellowstone

 • Björn och bison i Yellowstone
 • Amish och cowboys
 • Ökenklippor i Arches och Bryce
   

16 dagar från 25.100 kr

Miami-sunset

Florida och New York

 • Sightseeing i New York
 • Njut av sol & strand i Miami
 • Perfekt kombination
   

10 dagar från 11.800 kr

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg

Rundresa med bil i Alaska

 • Alaskas storslagna natur
 • Världens sista vildmark
 • Bil & boende är bokat
   

16 dagar från 45.600 kr

Med bil genom sydstaterna

Med bil genom Sydstaterna

 • Spännade resa i Södern
 • Musik, kultur & historia
 • Bil & boende bokat
   

16 dagar från 38.300 kr

usa-florida-boern4

Florida runt med bil

 • Två veckor med egen bil
 • Härlig familjesemester
 • Sol & bad samt upplevelser
   

17 dagar från 15.300 kr

USA new england vermont church AdobeStock_128258362 2500 px

New Englands höjdpunkter

 • Bila genom New England
 • Starta & sluta i Boston
 • Vackra  naturupplevelser
   

13 dagar från 17.700 kr

USA - Louisiana - New Orleans - Huse - Temarejser.jpg

Jazz, natur och plantager i Sydstaterna

 • God mat och musik i New Orleans
 • Besök flera vackra plantager 
 • Historiska platser och museum
   

10 dagar från 19.000 kr

USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1

New Orleans till Miami med bil

 • Bila från Södern till Florida
 • Natur, sol & bad
 • Bil från New Orleans till Miami
   

12 dagar från 22.900 kr

USA - nevada - las vegas (2).jpg

Västra USA – The Grand Tour

 • Highway 1 längs Stilla havet
 • Solnedgång över Grand Canyon
 • Las Vegas och San Francisco

22 dagar från 34.900 kr

USA - Utah - Zion National park (2)

Kalifornien & Sydvästra USA

 • Los Angeles, San Francisco och San Diego
 • Grand Canyon & Yosemite NP
 • Sol & värme
   

21 dagar från 30.400 kr

Havsörn som flyger längs med kust i Alaska

Kryssning Alaska och kör-själv i Kanada

 • Kryssning utmed Alaskas kust 
 • Insideshytt inkl. dryckespaket
 • Kör-själv i nationalparkerna

16 dagar från 36.900 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png