0775-888 088 FÅ OFFERT
Rundresa med bil i Alaska

Rundresa med bil i Alaska

På en semester med egen bil i Alaska är det stora möjligheter att uppleva djur och natur medan ni kör genom världens sista vildmark.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

16 dagar från 58.500 kr
Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Din information är säker och delas aldrig med tredje part. Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Rundresa med bil i Alaska

En rundresa med bil i Alaska tar dig till allt från djupa skogar och öppna tundror till snöklädda toppar som sträcker sig mot himlen. Även om det finns städer och många som bor här känns det totalt öde i landskapet. Alaska är fortfarande mer djur och natur än det är människan.

År 1867 köpte USA Alaska från Ryssland för 7,2 miljoner dollar. Ett rent vrakpris med tanke på att Alaska är 30 gånger större än Sverige och innehåller några av världens vildaste och mest storslagna landskap.

Utforska denna vackra och avlägsna del av USA på en egen road-trip. Vi har valt att lämna förslag på en kör-själv-tur med bil men den kan även göras med husbil.

Detta är ett reseförslag där vi har tagit hänsyn till de stora avstånden som finns i Alaska, samt vad vi rekommenderar er att se och uppleva. Alaska är helt klart en upplevelse för livet!

Läs mer om denna spännande resa i programmet nedan. 

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Dag för dag

På en semester med egen bil i Alaska är det stora möjligheter att uppleva djur och natur medan ni kör genom världens sista vildmark.

Dag 1: Ankomst Anchorage

Från Sverige flyger ni västerut till Anchorage i Alaska. Vid ankomst hämtar ni upp hyrbilen på flygplatsen. Strax därefter går färden till centrala Anchorage där ni checkar in på hotell för de kommande två nätterna.

Dag 2: Heldag i Anchorage

Ni har nu hela dagen framför er till att utforska denna avsidesliggande storstad. Grundandet av Anchorage sträcker sig tillbaka till 1914 då staden började som ett litet tältläger vid järnvägen. I dag har staden växt till en modern storstad med cirka 300 000 invånare. Cirka häften av alla invånare i Alaska bor i Anchorage. Detta innebär att ni inte behöver köra särskilt långt utanför 50-skyltarna förrän ni möts av Alaskas vildmark där björnar och älgar rör sig längs vägarna. Innan Anchorage byggdes upp var Alaska bebott av olika indianstammar och spännande information om indianerna och dess historia kan och bör upplevas på Alaska Native Heritage Centre. En annan frestande möjlighet är att njuta av stadspulsen i Anchorage trevliga stadskärna som utöver konstmuseum bjuder på flertalet shopping malls, mickrobryggerier och trevliga restauranger och caféer.

Dag 3: Homer

I dag väntar de första intrycken av Alaskas vilda natur när ni lägger Anchorage bakom er och sätter kursen söderut. Dagens mål är staden Homer på Kenai-halvön. Bilresan tar er först genom Chugach National Forest och sedan genom naturområdet Kenai National Wildlife Refuge. Sista biten mot Homer snirklar sig vägen längs Cook Inlet och utsikten härifrån över havet är inte mindre än fantastisk. Naturen är storslagen längs med hela resan och speciellt den höga koncentrationen av djur gör detta område så enastående. Både björnar, älgar, nordamerikanska renar och en rad andra djur håller till i de djupa skogarna längs med kusten. Normalt tar det 4-5 timmar att köra mellan Anchorage och Homer, men vi rekommenderar att ni använder hela dagen och gör många stopp.

Distans: ca 370 km

Dag 4: Heldag i Homer

Homer ligger vackert beläget ner mot vattnet vid en fjord. Branta klippväggar reser sig dramatisk upp ur havet och topparna är snötäckta en stor del av året. Ni har hela dagen till att utforska Homer och dess kringliggande natur. Strax utanför staden ligger fjordarna spegelblanka och väntar på att bli utforskade. Cykling, fisketurer och kajakäventyr är bara några av alla aktiviteter som finns i området. Dessutom kan ni även åka på björn- eller valsafari. Till och från är det till och med möjligt att se späckhuggare i vattnet utanför staden. Homer som stad har lockat många konstnärer genom åren och det har satt en speciell prägel på stadskärnan. Kulturlivet blomstar och ävenstadens museum. Teatrar och musikscener har alltid spännande upplevelser att bjuda på. Trots att staden är liten med bara 6000 invånare är urvalet av restauranger imponerande stort.

Dag 5: Seward

Fågelvägen mellan Homer och Seward är inte så lång, men med bil tar vägen er nästan hela halvön runt. Men tur är det, eftersom bilvägen är spektakulär och körningen i sig själv är en stor upplevelse. Vi rekommederar att ni planerar in en paus vid Trail Lake vid Moose Pass. Trail Lake är ett klassiskt Alaska landskap med en vacker sjö omringad av vild natur och berg. Håll utkik efter älg som ofta kan ses vid sjökanten.

Distans: ca 290 km

Dag 6: Heldag i Seward

Staden Seward är hälften så stor som Homer och placeringen är ännu mer dramatisk. Staden ligger på flackt stycke land inklämt mellan havet och de branta bergen. Utsikten från den lilla hamnen är fantastisk. Det är framförallt de många möjligheter till friluftsliv omkring Seward som lockar besökare till detta hörn av Alaska. Ett bra ställe att starta sitt Seward besök är på stadens besökscenter där ni kan höra mer om mountainbiking, klättring, vandring och valsafari, fiske, rafting och mycket mer. Allt utifrån väder och vind. Möjligheterna och aktiviteterna är otroligt många. Det är ingen risk att gå sysslolös i Seward.

Dag 7: Hatchers Pass

Från Seward kör ni till Hatcher Pass. Hatcher Pass är inte det mest besökta område i Alaska trots att området har mycket att bjuda på. Naturen är imponerande men istället för branta klippväggar längs kusten möts ni nu av lite mjukare bergstoppar och gröna ängar. Dock var det inte den vackra naturen som lockade människor till området utan guldet. På 30- och 40-talet var guldgruvan i Hatcher Pass den mest lönsamma i Alaska. 1941 nådde gruvan sin största succé och de 204 gruvarbetarna utvann under året tillsammans ett ton guld. Gruvan stängde 1955 men levnadstecken från guldåren ses fortfarande runt om i staden. Besökscentret tipsar om guidade utflykter och mindre vandringar i området.

Distans: ca 280 km

Dag 8: Valdez

Från Hatchers Pass sätter ni kursen söderut mot Stillahavet och det lilla fiskesamhället Valdez. Valdez spelade en viktig roll under guldfebern, då många guldgrävare anlände hit på vägen till guldområdena längre i upp i norr. Efter guldåren var det koppar som lockade nya besökare till området. Idag är det framförallt två saker som gör staden berömd. Det första är den mer än 100 mil långa Trans-Alaska oljelinje som slutar i Valdez. Det andra är storslagna bergsområden, mäktiga glaciärer och stora vattendrag som väntar strax utanför Valdez. Det förstnämnda är nog det som satt Valdez på kartan, men det är det andra som gett Valdez smeknamnet "Alaskas Schweiz".

Distans: ca 430 km

Dag 9: Heldag i Valdez

Med en hel dag i Valdez har ni mycket tid att utforska detta storslagna naturområde. Havet utanför Valdez på Prince Williams sund har ett rikt djurliv. Uttrar jagar fisk på det grunda vattnet, sjölejon solbadar på klipporna medan sälar, tumlare och säckhuggare patrullerar på det djupare vattnet utanför kusten. Under några tidpunkter på året söker sig också knölvalar in i dessa näringsrika farvatten.

På land är bergen hem för getter samt bruna och svarta björnar. En lång rad mindre djur håller även till mellan bergen och längs med vattenbrynet spatserar vadfåglar runt på jakt efter godbitar i det kalla vattnet. Högt på himlen cirkulerar havsörnar och håller ett vaket öga med allt som rör sig på marken. Med ett sådant djurliv rakt utanför dörren är det inte så konstigt att Valdez lockar djurintresserade från hela världen.

Dag 10: Fairbanks

I dag väntar er en längre resa bakom ratten. Resan tar er djupt in i hjärtat av Alaskas vildmark till Fairbanks. Fairbanks ligger endast 320 km söder om polcirkeln. Den mycket nordliga läget kan både ses och märkas. Naturen omkring Fairbanks är storslagen och vintertid i nattens mörker kan ni ha tur att uppleva norrskenet. På sommaren är det midnattssol som råder och det är ljust nästan dygnet runt.

Distans: ca 570 km

Dag 11: Heldag i Fairbanks

Det är inte för inte som Fairbanks slogan är "Extreme Alaska". Här föreslår vi en utflykt med en hjulångare på Chena River. Lutar intresset mer mot de historiska aspekterna och guldfeber-åren föreslår vi The Gold Rush Show på Malemute Saloon. Fairbanks bjuder på riktigt många olika möjligheter och hur ni spenderar dagen är helt upp till er. Vi tipsar gärna och besökscentret i Fairbanks ger er också en bra överblick.

Dag 12: Denali National Park

Framför er väntar en av resans stora upplevelser när ni sätter kurs söderut igen längs George Parks Highway mot staden Healy som ligger i utkanten av den enorma Denali National Park. Längs vägen är det möjligt att göra ett stopp i Nenana som huserar Alaskas järnvägsmuseum.

Denali är kanske Alaskas mest imponerande nationalpark. Här sträcker sig tundran mot horisonten och Alaska manifesterar sig på allvar som en av de sista äkta vildmarkerna i världen. Bakom tundran höjer sig Nordamerikas högsta berg, Mount Denali, 6 194 meter upp mot himlen. Toppen är snötäckt året runt.

Distans: ca 200 km

Dag 13: Heldag i Denali National Park

I dag låter ni bilen stå medan ni istället sätter er tillrätta i en av nationalparkens bussar. Vid klart väder kan ni tydligt se Mount Denali i fjärran. Även om molnen lagt sig över Denali National Park är parken vacker och speciellt under sommarmånaderna när tundran står i full blomst. Under hösten är det gula och röda nyanser som fyller landskapet. Även djurlivet är rikt i nationalparken. Älgar och renar betar i de öppna landskapen och bergsgetter håller sig till de klippiga bergväggarna. Grizzlybjörnar och svartbjörnar söker föda i parkens hjärta och med lite tur stöter ni på vargflockar som gör sig klara till jakt. Denali har aldrig varit använt som jaktområde, vilket gör att djuren är mindre skygga för människor.

Dag 14: Anchorage

Från nationalparken går nu resan tillbaka till Anchorage och cirkeln sluts. Framme i Anchorage är det helt klart värt att göra ett stopp vid stadens marina flygplats, som enligt sägnen ska vara den största av sitt slag i hela världen. Under sommarsäsongen lättar och landar upp mot 800 vattenflygplan om dagen här. På stadens luftfartsmuseum får ni höra mer om Alaskas flyghistoria samt att ni får möjlighet att se flera legendariska flygplan.

Distans: ca 380 km

Dag 15: Avresa Anchorage

Det är dags att vinka farväl till Alaska och återlämna er hyrbil på flygplatsen. Därefter checkar ni in och lyfter mot Sverige igen.

Dag 16: Ankomst Sverige

Välkomna hem!

Fotogalleri

Höjdpunkter på resan

Klimatkompenserade resor

Klimatkompenserade resor

Klimatkompenserade resor. Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet ”Envira Amazonia REDD+” i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till ”Envira Amazonia REDD+” görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person (se exempel längre ner på sidan). Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året!

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet ”Envira Amazonia REDD+” i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet Envira Amazonia REDD+

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Acre, som ligger i Amazonas. Ett område som sedan 80-talet varit hårt drabbat av både skövling och andra miljöförstörande aktiviteter.

De 200.000 hektar mark som projektet idag bedrivs på köptes 2009 av experter på skogsförvaltning och projektet ”Envira Amazonia REDD+” kunde etableras. 39,300 hektar regnskog i området som tidigare skövlats och omvandlats till betesmarker kunde nu istället bevaras och användas för att ta upp koldioxid och bidra till minskad växthuseffekt.

Även social hållbarhet i fokus

Lokala samhällen i området är viktiga komponenter i projektet, då de utöver att bevara och återplantera regnskogen, också bedriver kombinerade sociala – och miljöfokuserade program för invånarna. Detta gör att projektet inte bara bidrar till bättre miljö utan även social hållbarhet. Bland annat anordnas utbildningar av olika slag samt att lokalbefolkningen ges möjlighet att starta egna verksamheter grundande på hållbarhet och där biologisk mångfalden bevaras.

Att bevara regnskogen gör också automatiskt att skogens ekosystem med luft och vattenfiltrering skyddas, näringskedjan regleras och ett naturligt översvämningsskydd skapas. Skogen har också ett stort spirituellt och kulturellt värde för människorna som lever här vilket ytterligare bidrar till den sociala hållbarheten.

Projektet arbetar alltså med alla delar av hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 1.259.646 ton per år. Det är MyPlanet mycket stolta över att vara med och bidra till.

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här.

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har så här långt tillsammans med våra kunder klimatkompenserat för 15.483 ton koldioxid, vilket bidragit stort till South Pole:s hållbarhetsprojekt i Amazonas i Brasilien.

CO2 certificate 2

Karta

Prisexempel

16 dagar från 58.500 kr
Pris per person vid 2 vuxna
Beställ reseförslag
Pris per person

fr. 58.500 kr vid 2 vuxna

Tillägg i högsäsong: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

* Högsäsong omfattar de mest populära tiderna på året att besöka destinationen, exempelvis under högtider och när vädret är som behagligast.

Priset inkluderar
 • Flygresa Sverige - USA t/r
 • Flygskatter
 • 15 dagars bilhyra inkl. fria km, försäkring, extra förare och första tanken bensin
 • 2 nätter i Anchorage
 • 2 nätter i Homer
 • 2 nätter i Seward
 • 1 natt i Hatchers Pass
 • 2 nätter i Valdez
 • 2 nätter i Fairbanks
 • 2 nätter i Healy
 • 1 natt i Anchorage
 • MyPlanet Concierge Service (24 timmar om dygnet)
 • Full klimatkompensation
Tillägg
 • Avbeställninsskydd
 • Reseförsäkring
Skräddarsy din resa

Resans längd och innehåll kan naturligtvis även skräddarsys helt efter dina önskemål. Så även antal resedeltagare, eventuellt barnpris eller om det finns andra platser du också önskar besöka. Ring oss så hjälper vi dig med planeringen av just din drömresa!

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

USA - Hawaii - Kauai - Mauna Loa - Helikopter - 6.jpg

Upplev Kauai med Helikopter

Följ med på en timmes oförglömlig helikoptertur över ön och naturfenomenet Kauai på Hawaii.
 

disney-world-secrets1215

Disneyland i Kalifornien

Ett besök på Disneyland i Kalifornien är ett måste för familjer som semestrar i västra USA.
 

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

Universal studios bjuder på häftiga upplevelser och åkattraktioner bakom kulisserna i filmens värld.

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Utflykt till Pearl Harbour

Få ett historiskt perspektiv på denna guidade utflykt till den amerikanska flottbasen Pearl Harbour.

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Båtutflykt San Francisco Bay

San Franciscos skyline bör upplevas från vattnet med en fantastisk utsikt även mot Alcatraz & Golden Gate.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 8

San Francisco Multi Pass

Upplev det bästa av San Franciscos sevärdheter på en biljett. Välj mellan 1, 2, 3 eller 5-dagars giltighetstid.

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

LA Hop-on Hop-off

Upplev det bästa av Los Angeles med obegränsad åkning på stadens Hop-on Hop-off bussar. 

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Inget besök till Hawaii är komplett utan att uppleva en äkta hawaiiansk "Luau-fest".

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Valsafari i Monterey Bay

Upplev det marina livet i Monterey Bay i Kalifornien på denna spännande valsafarin med guide. 

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on Hop-off buss San Francisco

Utforska alla spännande sevärdheter i San Francisco med stadens Hop on Hop off bussar.

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Kulinarisk resa utmed The Strip

Njut av god mat på utvalda restauranger samt guidning på The Strip i Las Vegas.  

pearl harbor memorial

Pearl Harbour & Oahu

En perfekt tur för dem som inte har så mycket tid men som ändå vill se mycket av Oahu.

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon med helikopter

Grand Canyons storhet upplevs allra bäst på en helikoptertur mellan ravinens branta klippväggar.

USA - AJaleo

Gastronomi i Las Vegas

Denna tur ger dig en kväll fylld av härliga smakupplevelser på några utav Las Vegas bästa restauranger.
 

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon från Las Vegas

Flyg helikopter från Las Vegas till Grand Canyon med en total flygtid på 80 minuter.

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

San Francisco CityPass

Upplev San Fransisco med CityPASS inkl. obegränsad åkning med lokaltrafiken. 

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Sunset Cruise i San Francisco

Upplev San Francisco i solnedgången på en båttur under vackra Golden Gate Bridge.

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur till Hana

Upplev dramatisk kust, brusande vattenfall och trevliga små samhällen längs Mauis vilda östkust.

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

På cykel över Golden Gate

Cykla över Golden Gate Bridge och upplev San Franciscos stora ikon på två hjul.

Alaska - Katami National park - bjørn

Björnsafari i Alaska

Upplev den vackra naturen i Kaimai National Park på denna heldagstur från Anchorage.

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur till Napa och Sonoma Valley

Besök de berömda vingårdarna i Napa och Sonoma på denna dagstur från San Francisco.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Roadtrip: New Englands berg & Cape Cod

Roadtrip: New Englands berg och Cape Cod

 • Se knölval och späckhuggare på en valskådningstur runt Cape Cod
 • Vandra delar av legendariska Appalachian Trail i Vita bergen
 • Besök många museer, kulturarv och vackra parker i Boston

22 dagar från 75.000 kr per person

Roadtrip: Nordöstra USAs små pärlor

Roadtrip: Nordöstra USAs små pärlor

 • Upplev naturen vid de majestätiska Niagarafallen & White Mountains
 • Förlora dig själv i konstgallerierna i Portland och Rockport
 • Fördjupa dig i USA:s historia och politik i Washington D.C

24 dagar från 79.500 kr per person

Roadtrip: USA:s nordöstra kust

Roadtrip: USA:s nordöstra kust

 • Fördjupa dig i några av USA:s viktigaste historiska ögonblick längs Freedom Trail i Boston.
 • Se det magnifika marina livet under en valskådningsutflykt i Cape Cod.
 • Utforska varje hörn av New York City, utan tvekan planetens mest spännande metropol, i din egen takt.

16 dagar från 58.500 kr per person

Roadtrip: USA nordliga nationalparker

Roadtrip: USA nordliga nationalparker

 • Besök pionjärernas vilda västern i Cheyenne
 • Upptäck det rika djurlivet i nationalparkerna
 • Kom nära Yellowstones makalösa gejsrar

15 dagar från 59.500 kr per person

Roadtrip: USA’s nordvästra nationalparker

Roadtrip: USAs nordvästra nationalparker

 • Unik roadtrip genom nordvästra USA
 • Det bästa av Stillahavskusten
 • Utforska de imponerande nationalparkerna

19 dagar från 54.855 kr per person

Roadtrip: Denver till Las Vegas

Roadtrip: Denver till Las Vegas

 • Tågresa med Rocky Mountaineer
 • Fantastiska naturupplevelser
 • Moab, Arches & Zion National Park

15 dagar från 63.135 kr per person

Roadtrip: Sydvästra USA

Roadtrip: Sydvästra USA

 • Palm Springs & Joshua Tree N.P
 • Grand Canyon & Yosemite N.P
 • Highway 1, San Diego & Los Angeles

22 dagar från 59.500 kr per person

Roadtrip: Kalifornien och Hawaii

Roadtrip: Kalifornien och Hawaii

 • Roadtrip i Kalifornien
 • San Francisco, Yosemite, Los Angeles
 • Avslappning & äventyr på Hawaii

20 dagar från 58.000 kr per person

Stora naturresan med Yellowstone

Stora naturresan med Yellowstone

 • Björn och bison i Yellowstone
 • Amish och cowboys
 • Ökenklippor i Arches och Bryce
   

16 dagar från 40.500 kr per person

Hawaii & San Francisco In Style

Hawaii & San Francisco In Style

 • Sevärdheter i San Francisco
 • Sol och bad på Maui
 • Lyxiga och härliga hotell
   

11 dagar från 44.100 kr per person

Rundresa med bil i Alaska

Stora Hawaiiresan

 • Handplockade fantastiska boenden
 • Unika och spännande utflykter
 • Oahu, Hawaii Island, Kauai & Maui

19 dagar från 149.000 kr per person

Resa till Oahu, Hawaiis höjdpunkter

Hawaiis höjdpunkter

 • Upplev 3 av Hawaiis öar
 • Oahu, Hawaii Island & Maui
 • Vulkaner, stränder & natur

14 dagar från 49.900 kr per person

Västra USA och Nationalparker

Västra USA och Nationalparker

 • Roadtrip i västra USA med bil
 • L.A, Las Vegas, San Francisco
 • Grand Canyon, Death valley & Yosemite

15 dagar från 35.100 kr per person

Rundresa med bil i Alaska

Rundresa med bil i Alaska

 • Alaskas storslagna natur
 • Världens sista vildmark
 • Bil & boende är bokat

16 dagar från 58.500 kr per person

Route 66 med bil

Route 66 med bil

 • Roadtrip längs Route 66
 • Amerikansk historia
 • 50-tals miljöer och kända städer

17 dagar från 40.500 kr per person

Västra USA – The Grand Tour

Västra USA – The Grand Tour

 • Highway 1 längs Stilla havet
 • Solnedgång över Grand Canyon
 • Las Vegas och San Francisco

22 dagar från 44.010 kr per person

Nordvästra USA och Kanada i bil

Nordvästra USA och Kanada i bil

 • Road trip i USA och Kanada 
 • Imponerande nationalparker
 • Njut av vackra städer

16 dagar från 40.410 kr per person

Yukon och Alaska med bil

Yukon och Alaska med bil

 • Upplev orörda vildmarker
 • Besök charmerande små städer
 • Njut av friheten med egen bil

15 dagar från 61.200 kr per person