Singapore - Marina Bay Sands - STB.jpg

Resor till Singapore

Välkommen till en charmig storstad med fantastiska matupplevelser, shopping och aktiviteter för både stora och små.

Besökare välkomnas

Singapores grundpelare är turism, och staden vet verkligen hur man tar hand om sina besökare! Den här lilla önationens charm träffar dig så snart du anländer till Changis flygplats, en destination i sig själv med ett mäktigt vattenfall, en skog med 3000 träd och en mängd andra attraktioner undangömda.

Shopping och gastronomi

Singapore har slående storstadsvibbar. Shoppingentusiaster kommer att bli glada över både den mer lyxiga Orchard Road och Chinatowns nattmarknad. Gillar du gastronomi har du kommit till himmelriket! Singapore är fullspäckat med matställen i världsklass som sträcker sig från topprestauranger på Michelin-listan till fantastiska små gatukök. Du kan förvänta dig en häpnadsväckande mängd olika kök av mycket hög kvalitet då det finns en stor passion för mat här.

Esplanade och Sentosa bjuder på underhållning

Esplanade - Theatres by the Bay bjuder på underhållning i alla dess former. Jazzbarer, nattklubbar, spektakulär konst, dans och musikaliska föreställningar för att nämna några. För mer underhållning är Sentosa ett säkert kort dit både lokalbefolkning och besökare söker sig.  trängs till denna berömda attraktion. Dess erbjudanden inkluderar Här hittar du Universal Studios, ett oceanarium och en vattennöjespark.

Barer, skyline och grönska

Singapore är känt för sina skyskrapor och takbarer (mest känd är hotellet Marina Bay Sands) där du från toppen kan njuta av en god drink medan du blickar ut över stadens skyline. Singapore kallas också med rätta Garden City. När du tröttnar på stadsliv och skyskrapor kan du hitta lugn i häpnadsväckande grönska. Gardens by the Bay, Singapore Botanic Gardens, Bukit Timah Nature Reserve och Sungei Buloh Wetlands är alla lättillgängliga för frisk luft och naturupplevelser.

Traditionellt och med kulturell mångfald

Utöver glamouren vid stadens waterfront finns det en kolonial och traditionell sida av staden som är väl värd att utforska i stadsdelar som Little India, Chinatown och Kampong Glam. I Katong-distriktet visas Singapores kulturella mångfald i form av samspel mellan malaysiska, indiska och kinesiska traditioner. Det traditionella och moderna står sida vid sida i Tiong Bahru, ett område fyllt av pittoreska shophouses, hawkers, art deco-arkitektur och charmiga kaféer och butiker. Singapore är en smältdegel av kulturer och bjuder dig på en unik tropisk sammanslagning av öst och väst.

Prata Singapore med oss

Ring 0775-888088 och prata Singapore med oss - som eget resmål eller som stopover på väg Down Under.

Reseförslag

Välj destination och hitta exempel på resrutter du kan göra. Samtliga reseförslag är endast exempel och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.
Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore och Bali

 • Naturupplevelser i Australien
 • Storstadssemester i Singapore
 • Badsemester på Bali
   

18 dagar från 40.900 kr

Det bedste af singapore og bali

Det bästa av Singapore och Bali

 • Upplev moderna Singapore
 • Bo bland Ubuds frodiga risfält
 • Sol & strand på vackra Sanur

14 dagar från 37.900 kr

Oplev Singapore og den Malaysiske-halvø

Höjdpunkter i Singapore & Malaysia

 • Multikulturella Singapore
 • Regnskog & rikt djurliv
 • Sol & bad på Langkawi

21 dagar från 53.000 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.