skidresor till usa
Colorado
powder

Skidresor till USA

Boka din skidresa till USA nu och få upp till 30% rabatt på boendet!

MyPlanet erbjuder skidresor till USA, skräddarsydda för dig och dina önskemål. Våra skidresor till Aspen är oerhört populära och du kan också resa till någon av de övriga skidorterna i USA. Tillbringa en timme att utforska Highland Bowl, en dag på Buttermilk , en vecka på Aspen Mountain, eller en hel säsong med att upptäcka Snowmass - oavsett hur länge du stannar kommer du aldrig att få samma upplevelse två gånger. Aspen Snowmass är mer än bara fyra berg av terräng. Det är en destination med massor att erbjuda. En plats där bergen utmanar dig om dagen, och där ett levande kulturliv möter dig på kvällen. En plats där lika mycket hängivenhet har reserverats för en perfekt pistad backe som en perfekt linje genom pudertäckta träd, och där människor vet värdet av att vistas ute sent och stiga upp tidigt för kunna lägga de första spåren. Aspen är en av de mest klassiska skidorterna i USA. Det är verkligen en komplett skidort som kan erbjuda dig allt du söker för din semester - och lite till. Alla våra skidpaket nedan är med flyg till Aspen Airport, inte Eagle Airport eller Denver, 3 timmar bort. Endast 10 min transfer (ingår i priserna) så är du på hotellet.

Fyra berg på ett liftkort

Aspen är en skidort där man åker skidor på fyra olika berg på ett och samma liftkort. Aspen Mountain, Aspen Highlands, Buttermilk och Snowmass. Här finns ett skidområde för alla skidåkare, nybörjare som proffs. Mellan bergen tar du dig enkelt med buss. Bussen ingår i liftkortet. I Aspen stad finns ett brett utbud av restauranger och nattliv som få skidorter kan matcha - dessutom den torraste snön på den nordamerikanska kontinenten. Aspen är utan tvekan en av världens bästa skidorter och i våra paket ingår alltid liftkort som du dessutom har 10% rabatt på när du bokar tidigt.

Snowmass är mestadels för familjer. Reser du med barn är det bra att boka ett boende i Snowmass village. Snowmass har flera gånger röstats fram som det bästa i USA.

Aspen mountain är för de vana skidåkarna och för de som söker lite utmaning. Röda och svarta pister och vertikala drops. Konstanta utmaningar.

Aspen Highlands är en mix av gröna snälla pister och branta svarta. Här finns något för alla, men gillas mest av de som vill ha svårare skidåkning. Highlands är lokalbornas favorit.

Buttermilk är för dig som reser med barn eller är nybörjare. Långa backar, enklare backar karaktäriserar området. Det passar också utmärkt för snowboardåkaren som gillar att hoppa och trixa, eftersom det finns flera olika snowparks och halfpipes.

Module - Static cards
Video module

Aspen Snowmass