USA - Florida - Miami Beach - 2_1

Hop-on Hop-off buss Miami

Upplev det bästa av Miami på en Hop on Hop off buss som stannar vid stadens alla sevärdheter.

48 tim från 450 kr

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Med ett busskort till Miamis Hop on/Hop off bussar har ni friheten att utforska Miami på egen hand. Bussarna kör två olika rutter och dessa förbinder stadsdelarna samt passerar alla stora attraktioner. Upplev den vackra art-deco arkitekturen längs Ocean Drive, njut av den karibiska stämningen i Little Havana och shoppa i någon av stadens tusentals butiker. Sola och bada på de legendariska stränderna. Möjligheterna är oändliga. Bussarna har en guide som under vägen berättar underhållande historier och fascinerande fakta om de platser ni passerar.

Som tillägg kan ni även köpa till en båtutflykt med en dubbeldäckare yacht. Från båten får ni en fantastisk utsikt över Miamis skyskapor innan kaptenen styr båten mot Millionaires Row där stadens rikemansvillor ligger sida vid sidan ner mot vattnet. Från land är husen väl skyddade av höga murar och frodig vegetation men från vattnet kan ni få en glimt av överklassens lyxliv.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Pris

48 tim från 450 kr

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png