Kryssningar i Kanada

Kryssningar i Kanada

Kombinera en kryssning i Alaska med en körsjälv-tur runt västra Kanadas fantastiska nationalparker. Eller kanske med en vacker tågresa genom Klippiga bergen för att avsluta med god mat och dryck med franska rötter i Montreal?

Det finns flera möjligheter att kombinera upplevelser i både USA och Kanada med en kryssning från Vancouver som avslutas i Seattle. 

Alaska kallas ofta den sista vildmarken och lämnar ingen oberörd. Ombord på ett kryssningsfartyg kommer du alldeles nära branta klippväggar och glaciärer i Alaska Inside Passage samt avlägsna små guldgrävarsamhällen som lämnats att förfalla.

En kryssning med Celebrity Cruises till Alaska bjuder på god mat och dryck samt en mängd olika faciliteter och aktiviteter ombord.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Reseförslag

Här hittar du exempel på resrutter baserade på den resetyp du valt. Vi skräddarsyr sedan din resa helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.
rsz_celebrity-solstice-alaska_shipexterior_tracyarmfjo-recut2

Kryssning Alaska från Vancouver

  • Insideshytt inkl. dryckespaket
  • Vackra Alaskan Inside Passage
  • ​Vancouver och Seattle

13 dagar från 23.900 kr

Havsörn som flyger längs med kust i Alaska

Kryssning Alaska och kör-själv i Kanada

  • Kryssning utmed Alaskas kust 
  • Insideshytt inkl. dryckespaket
  • Kör-själv i nationalparkerna

16 dagar från 36.900 kr

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.