0775-888 088 FÅ OFFERT
3 dagar i Vancouver

3 dagar i Vancouver

”Vattnet, maten, utelivet, totempålarna och historierna om vad Kanada är – det är några av mina bästa minnen från de...

”Vattnet, maten, utelivet, totempålarna och historierna om vad Kanada är – det är några av mina bästa minnen från de tre dygn jag spenderade i Vancouver”, säger Bettina på MyPlanet.

Vill du också uppleva Vancouver och Kanada? Läs mer om våra resor till Kanada, och exempelvis vår utflykt Guidad cykeltur i Vancouver

Dag 1: Gastown och Museum of Anthropology

Alla dagar i Vancouver börjar med att jag skyndar mig ut för att se om solen skiner. Denna morgon går jag till fots mot Stanley Park från området English Bay där jag bor. Jag ska gå och titta på totempålarna på Brockton Point i parkens östra del, innan den ockuperas av mina medturister senare på dagen. De nio totempålarna är den mest besökta turistattraktionen i British Columbia. De har samlats in från olika platser utmed västkusten, och även om platsen är en turistmagnet så kan man tidigt i morgonsolen få en känsla av att hälsas välkomna till Kanada med värdighet och en slags ceremoni.

Frukosten äter jag på Red Umbrella Café på 1707 Davie Street. Det är ett litet och charmigt lokalt café som fort fylls upp av både stamgäster och turister från hotell i området. Jag beställer deras Vegetarian Breakfast som består av två ägg som tillagats och blivit scrambled eggs, hash browns, avokado, spenat, toast och till detta en kanna starkt, kokhett te med mjölk.

3 dagar i Vancouver

Första dagen jag är i en ny stad tycker jag om att skapa mig en överblick om var jag har hamnat. Jag promenerar därför in mot centrum och till Gastown som är Vancouvers äldsta kvarter. Två butiker skiljer sig från de övriga i detta kvarter. Det är Hill’s Native Art på 165 Water Street och Spirit Wrestler Gallery på 47 Water Street. På Hill’s Native Art kan man gå på upptäcktsfärd länge. Temat är First Nation konst till ett överkomligt pris. Här finns det masker, totempålar, armband och silkestryck i stora mängder och av varierande kvalitet. För mig är det som att komma in i en stor leksaksaffär där man kan gå från hylla till hylla med stora ögon, tittandes upp och ner och hela tiden få syn på något nytt som fångar ens intresse. Därifrån är det en stor kontrast att besöka Spirit Wrestler Gallery. Det är som att komma från leksaksaffären in till de vuxnas konstmuseum, även om det alltså är en butik. Temat är detsamma, med undantag för det överkomliga priset. Däremot är varorna konstverk i världsklass och det är ett sant nöje att se de väl genomarbetade linjerna, färgerna och uttrycken på varje enskild mask, stenfigur och silkestryck.

Precis i utkanten av Gastown ner mot Canada Place, som också är värt ett besök, ligger järnvägsstationen Waterfront Station som byggdes år 1914 av Canadian Pacific Railway. Själva byggnaden är väldigt intressant, men det är statyn framför byggnaden på Cordova Street som får mig att stanna upp. Statyn föreställer en ängel som bär en död soldat till himlen. Canadian Pacific Railway beställde statyn år 1922 till minne av de 1.115 järnvägsarbetare som dog under första världskriget, men är samtidigt ett monument över Kanadas kolonialhistoria och de extrema förluster kriget krävde. Monumentet är både sentimentalt och gripande. Det finns något väldigt rörande i den döda, unga manskroppen som lyfts mot himlen av en sörjande, stark och lite skrämmande ung kvinna.

Innan jag hoppar på bussen för att åka ut till Museum of Anthropology på 6393 N.W Marine Drive gör jag ett snabbt besök på Tractor på 335 Burrard Street för att äta lunch. Det vänder sig, som så många andra matställen i centrum, till kontorsfolk vilket innebär att det har en kafeterialiknande stil men med 100 % fokus på hälsa. Här äter jag några riktigt goda sallader. På Museum of Anthropology använder jag de kommande timmarna åt att fördjupa mig i framförallt utställningarna om First Nation-folket i British Columbia.

Senare på dagen kommer jag tillbaka till English Bay med bussen och köper med mig middag hem från Wholefoods på 1675 Robson Street. Jag hittar en solig bänk vid vattnet och äter min mat samtidigt som jag reflekterar över alla de nya intryck jag fått under dagen.

Dag 2: Foodie Tour och Vancouver Aquarium

Idag börjar jag dagen med en lång promenad på 10 km runt Stanley Park. Det finns en kombinerad och tydligt markerad gång – och cykel/inlinesbana runt parken så man kan hela tiden hålla sig nära vattnet.  Framförallt på helgerna och sommaren är denna väg otroligt populär hos både lokalbefolkningen och alla de turister som besöker staden varje år.

Det finns olika saker att hålla utkik efter utmed vägen. Bland annat totempålarna som jag besökte igår, men också statyn Girl in a Wetsuit (liknande Den lilla sjöjungfrun i Köpenhamn) och de stora kryssningsfartygen som ligger vid kajen på andra sidan vid Canada Place. Du kan också gå under Lions Gate Bridge som är en stor hängbro i järn från år 1938 och som förbinder Vancouver City med de norra förorterna. Utöver det finns dessutom ett rikt djurliv som har parken som sitt hem och som man kan få syn på om man har tur. Jag ser hägrar, tvättbjörnar, sköldpaddor och flera ekorrar. Promenaden runt tar ungefär två timmar, och det är två timmar fyllda av Kanada. Här, mitt i en storstad, är det nästan som att vara ute i den kanadensiska skogen. Man får ett smakprov på den storhet och ensamhet som finns i skogen och som kan vara så lockande för den moderna människan.

canada_-_vancouver_-_coal_harbour.jpg

Frukosten idag består av en snabb kopp te och en rostad bagel med smör på hos Tim Hortons, som är en kedja och finns överallt. Dessa små kaffe- och donutställen är väldigt populära i Kanada och ligger mer eller mindre i varje gathörn i alla städer, stora som små. För över 50 år sedan öppnade Tim Horton, som var en väldigt känd hockeyspelare, denna fastfoodkedja som än idag har samma välgörande syfte: att skicka barn från resurssvaga familjer på sommarcamp. Från att vara ett kaffe- och donutställe har kedjan utvecklat sig till att också sälja bland annat wraps, smörgåsar, soppa och chili – allt till en mycket billig peng.

Kl. 11.00 befinner jag mig hos Vancouver Foodie Tours där jag har bokat World’s Best Food Truck Tour. Jag möts av guiden June och sju andra turister som också har bokat in sig på den här turen för att få provsmaka maten hos några av stadens food trucks. Det är alltså ombyggda skåpbilar som tillagar och säljer mat genom en lucka på ena sidan av bilen. Denna typ av matkultur är ett fenomen som växer i västvärlden, och Vancouver är Nordamerikas tredje största food truck-stad där endast Portland och Austin i USA är större.

Rundturen bjuder på fyra smakprover, en massa information om varje food truck och food trucks som fenomen samt om Vancouver stad när vi går på en ca 2 km lång promenad. Det första jag smakar på är en Terimayo hotdog från Japadogs, sedan en grillad ostsmörgås och fläderdricka från Mom’s Grilled Cheese, följt av en otroligt spröd och god pannkaka med kryddad kyckling från Chicken Wraps och slutligen en fisktaco från Tacofino. En behaglig mättnadskänsla infinner sig när turen börjar lida mot sitt slut efter två timmar, för trots att det bara är så kallade smakprover man får utgör de tillsammans en rejäl måltid. Det finns i alla fall ingen anledning till att leta efter något att äta i första taget efter den här turen.

Efter att ha lämnat gruppen och June, som på kort tid har blivit mina nya bästa vänner, strosar jag över till Vancouver Aquarium i Stanley Park. Jag går mot Canada Place och följer därefter vattnet hela vägen runt. För mig är det vitvalarna, havsuttrarna och pingvinerna som är akvariets dragplåster. Som tur är genomförs en liten show med alla tre arterna den dagen jag är på besök.

3 dagar i Vancouver

I samarbete med Vancouver Aquarium bedrivs en intensiv forskning och insats för havsdjur och havsmiljö och det finns en hel avdelning dedikerad till räddning av havsdjur som är i nöd. För en del av dem slutar det dock med att de få bo kvar i akvariet.

Efter några härliga timmar i sällskap med de graciösa djuren tar jag mig hemåt igen, och på vägen äter jag middag på India Bistro på 1157 Davie Street. Restaurangen är otroligt stämningsfull och jag njuter av ris, curries och naanbröd med stor aptit. Samtidigt börjar ljudet från kvällens första festligheter på Davie Street sakta men säkert att tränga in genom de öppna fönsterna.

Dag 3: Cykeltur och Granville Island

Även idag ska jag vara utomhus, men först ska jag äta frukost på Forage på 1300 Robson Street. Jag behöver inte någon längre betänketid innan jag beställer idag; jag är sugen på de små, tjocka kärnmjölkspannkakorna med blåbär och sirap och en stor kopp kaffe med mjölk. Forage påminner om en stilren, nordisk restaurang. Här finns massor av ljust trä, stengods och stearinljus uppställda i samma harmoni som matens hälsosamma och enkla tillagning och presentation. Pannkakorna ger en bra grund för dagens aktivitet, som är en cykeltur.

Jag går ner till korsningen vid Denman Street och Alberni Street som ligger precis bredvid Stanley Park, och hyr en cykel för hela dagen av en av de många uthyrningsfirmorna som finns här. Jag får korg och cykelhjälm inkluderat i priset, och efter att ha fyllt korgen med vatten, frukt och kex trampar jag iväg. Första etappen är de 10 kilometrarna runt Stanley Park, som jag gick första dagen. Från Stanley Park fortsätter jag på cykelvägen förbi English Bay och hela vägen runt False Creek, tills jag kommer till Granville Island. Här gör jag ett välbehövligt lunchstopp efter att ha cyklat totalt 20 km totalt. Granville Island är en stor marknadsplats som ligger på en liten halvö i False Creek. Här finns en välkänd matmarknad, en del shoppingmöjligheter när det gäller konst och souvenirer, samt konstverkstäder och en skola för konst och design.

3 dagar i Vancouver

Sedan är det dags att hoppa upp på cykeln igen och ta mig vidare mot Stanley Park via Burrard Bridge och cykelvägen längs vattnet. När jag kommer till Sylvia Hotel på 1154 Gilford Street har jag cyklat 24 km allt som allt, och jag känner i mina ben att cykelturen nog får vara slut för idag. Jag låser fast cykeln utanför hotellet och sätter mig i loungen med utsikt över English Bay. Jag beställer in en välförtjänt Mojito som jag i lugn och ro njuter av samtidigt som stranden fylls av kvällsbesökare. De kommer för att gå en promenad med hunden eller med varandra, läsa, prata och för att se ännu en vacker solnedgång. Sylvia Hotel är från 1912, helt täckt av murgröna och ligger precis vid vattnet som en symbol för en annan tid och en annan livsstil. Från den tid då man kanske inte alltid hade så ont om tid som nu, och då semester och hotellvistelse var detsamma som avslappning och tid till reflektion. 

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Passande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Kanada: Stillahavskusten och Vancouver Island

Kanada: Stillahavskusten och Vancouver Island

 • Roadtrip i Kanadas unika skärgård
 • Upplev vackra Vancouver
 • Skön natur & fantastiska djurupplevelser

20 dagar från 60.300 kr per person

Kustäventyr och Klippiga bergen

Kustäventyr och Klippiga bergen

 • Det bästa av västra Kanada
 • Unika naturupplevelser
 • Flyg, buss & tågresor

15 dagar från 53.910 kr per person

Kanada: Från öst till väst

Med tåg från öst till väst

 • Tåget The Canadian från öst till väst
 • Toronto, Jasper, Banff & Vancouver
 • Rocky Moutaineer Banff till Vancouver

14 dagar från 71.100 kr per person

Nordvästra USA och Kanada i bil

Nordvästra USA och Kanada i bil

 • Road trip i USA och Kanada 
 • Imponerande nationalparker
 • Njut av vackra städer

16 dagar från 40.410 kr per person

Yukon och Alaska med bil

Yukon och Alaska med bil

 • Upplev orörda vildmarker
 • Besök charmerande små städer
 • Njut av friheten med egen bil

15 dagar från 61.200 kr per person

Västra Kanadas höjdpunkter

Västra Kanadas höjdpunkter

 • Två veckor med egen bil
 • Från Calgary & Vancouver
 • Upplevelser i Klippiga Bergen

16 dagar från 40.500 kr per person

Västra Kanada med bil och tåg

Västra Kanada med bil och tåg

 • Rocky Mountaineer genom British Columbia
 • Unika naturupplevelser
 • Kombineras med bilsemester

13 dagar från 67.500 kr per person

Västra Kanadas bästa

Västra Kanadas Bästa

 • Vacker natur och upplevelser
 • Bil & hotell är bokat
 • Se Kanada på egen hand

23 dagar från 58.500 kr per person

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den stora Kanadaresan

 • Niagarafallen
 • Rocky mountains
 • Rocky Mountaineer tågresa

20 dagar från 67.500 kr per person

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

Rocky Mountains med helikopter

Helikopter i Klippiga Bergen

Upplev Klippiga bergens storslående bergslandskap omkring Banff med helikopter.

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

City tour & Capilano Suspension Bridge

Upplev det bästa av Vancouver och se regnskogen från luften på broarna i Capilano Suspension Bridge Park.

Canada - British Columbia - Grouse Mountain - svævebane.jpg

Gondollift till Grouse Mountain

Ta gondolliften till toppen av Grouse Mountain och njut av en dag full av upplevelser.

Laksefiskeri

Fisketur på Campbell River

Åk på en fisketur på Campbell River med goda chansen att fånga din egen lax.

Canada - Alberta - Dinosaur Provincial Park3.jpg

Tyrrell Museum

Upplev dinosaurierna och andra forntidsväsen på spännande Tyrell Museum.

Ridetur ved Banff - Banff Trailriders5.jpg

Klippiga bergen från hästryggen

Följ med på ett äventyr i Banff National Park och upplev Klippiga bergen från hästryggen.

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zipline-äventyr bland björnar

Se björnar uppifrån när du går bland trädtopparna på hängbroar med en ziplina i Whistler.

Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Grizzly-safari på Blue River

Åk båt längs Blue River, också känd som Grizzly Bear Valley, där du förutom björnar kan se både örnar och älgar. 

Canada - rafting 4.jpg

Rafting i Banff

Området runt Banff bjuder på många möjligheter till rafting och det finns flera alternativ beroende på nivå.

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur från Toronto

Njut av en guidad vintur från Toronto där du får prova både goda viner och utsökt mat utmed vägen. 

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Guidad vin- och ciderutflykt i Montreal

Följ med på en guidad tur och smaka på gott vin och syrlig cider som produceras utanför Montreal. 

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

Flyg in i vildmarken med vattenflyg och upplev Kanadas natur och djurliv från en flytande lodge.

Canada - rafting3.jpg

Rafting på Kicking Horse River

Vild white water rafting på Kicking Horse River som bjuder på adrenalinrus och vacker natur.

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med sjöflygplan från Vancouver

Flyg med ett sjöflygplan från Vancouver till Victoria där du får en heldag att strosa runt. 

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Hop-on Hop-off buss & Vancouver Lookout

Utforska Vancouvers sevärdheter med ett hop-on hop-off busspass och besök Vancover Lookout. 

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Banff National Park från Calgary

Utforska Banff National Park från Calgary och lär dig mer om områdets natur, historia och djurliv. 

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Dagstur till Niagarafallen

Upplev de imponerande Niagarafallen och besök på denna dagstur från Toronto.

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Kabinbaneäventyr i Whistler

Upplev bergslandskapen omkring Whistler ur ett fågelperspektiv från kabinbanen uppe på toppen.

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Båttur på Maligne Lake

Njut av den vackra naturen på denna båtuflykt på Maligne Lake, en utav Klippiga bergens vackraste sjöar.

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Kajak och snorkling i Howe Sound

Paddla kajak och snorkla bland sälar i det vackra fjordlandskapet i Howe Sound strax utanför Vancouver.

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Båttur The 1000 Islands

Följ med på en båttur genom området The 1000 Islands med vackra slott och gröna små öar.

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Båtutflykt till Niagarafallen

Med Hornblower Niagara Cruise kommer ni hissnande nära det mäktiga hästskofallet.

Canada - vancouver island - søløve.jpg

Wildlife Cruise Campbell River

Kom nära Kanadas vilda djur i deras naturliga miljö medan ni åker båt genom vackra Discovery Passage.

Västra Kanadas bästa

Båttur på Lake Minnewanka

Njut av en båttur på vackra Lake Minnewanka i Banff National Park och upplev samtidigt Klippiga bergens rika djurliv.

Oplev Victoria på cykel

Guidad cykeltur i Victoria

Upplev Victoria på cykel och njut av stadens sevärdheter och speciella stämning på ett annorlunda sätt.

Resa till Quebec City

Guidad tur i Quebec City

Denna guidade rundtur tar dig till de största historiska och moderna sevärdheterna i Quebec City. 

Canada - Jasper - Heste

Ridning i Banff

Denna ridtur i Banff låter dig uppleva de kanadensiska Klippiga bergen från hästryggen.

Canada - British Columbia - Victoria - The Empress Hotel

Sjöflygplan över Victoria

Upplev vackra Victoria och dess omkringliggande landskap på ett annorlunda sätt från ett sjöflygplan.

Canada - British Columbia - Vancouver (3)

Guidad cykeltur i Vancouver

Upplev vackra Vancouvers alla sevärdheter på en härlig cykeltur med en lokal guide.

Upplev Kanada med Rocky Mountaineer

Upplev Kanada med Rocky Mountaineer

Åk på en unik tågresa med lyxtåget Rocky Mountaineer genom Klippiga bergen i västra Kanada.

Middagscruise i Toronto

Middagskryssning i Toronto

Njut av en god middag på en båttur på Lake Ontario och upplev Torontos magnifika skyline.

canada - british columbia - vancouver skyline set fra syd med bjerge som baggrund - bredformat

Vancouver med sjöflygplan

Upplev Vancouver och de vackra omgivningarna från ett sjöflygplan och ge dig själv ett minne för livet!

Canada - vandfly.jpg

Västkusten med vattenflyg

Följ med på en spännande flygtur med lokalt vatttenflyg till de små kustsamhällena längs Kanadas västkust. 

Canada - Ontario - Algonquin Provincial Park - kano

Paddla kanot i Algonquin Provincial Park

Upplev vackra Algonquin Provincial Park i kanot och till fots, antingen på egen hand eller i grupp. 

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Valsafari Vancouver Island

Upplev både gråvalar, knölvalar och späckhuggare på en valsafari vid Vancouver Islands västkust.

Canada - Dyr - Pukkelhval (2).jpg

Valsafari Prince Rupert

Följ med på en spännande valsafari och få syn på de enorma valarna på havet utanför Prince Rupert.

Canada - spekhugger.jpeg

Valsafari Campbell River

Åk med på en spännande valsafari där ni har möjlighet att uppleva både valar, sjölejon och delfiner.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Valsafari och Victoria

Kombinera valsafari med ett besök i trevliga Victoria på Vancouver Island på denna dagstur från Vancouver.

Canada - Alberta - Mount Assiniboine - bjerge

Helikoptertur över Mount Assiniboine

Fantastiska vyer väntar när du flyger helikopter över Mount Assiniboine utanför Banff.

Island Reykjavik.jpg

Gör stopp på Island

Dela upp resan till Nordamerika och gör ett stopp på Island där unik natur och bra uteliv i Reykjavik väntar.

Canada - Quebec - guidet tur.jpg

Stadsvandring i Old Quebec

Följ med på en guidad stadsvandring genom Old Quebec och få all historia om staden från 1608 tills nu.

Canada - montreal - Mont Royl_0

Guidad cykeltur i Montreal

Upplev Montreals historia och sevärdheter från cykelsadeln på denna guidade utflykt.
 

Canada - Montreal - Bonsecours Market - 1_1

Guidad stadsvandring i Old Montreal

Följ med på en guidad stadsvandring i den hitoriskt spännande stadsdelen Old Montreal. 

Canada - British Columbia - Capilano Suspension Bridge.jpg

Capilano Suspension Bridge

Känn suset när du går på hängbroarna mellan trädtopparna i Capilano Suspension Bridge Park.

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Glaciärtur & Skywalk på Athabasca Glacier

Upplev Athabasca Glacier på en tur med ett Ice Expolorer-fordon och gör en Glacier Skywalk.

Canada - British Columbia - Vancouver - Gastown madtur

Gastronomi i Vancouvers Gastown

Följ med på en guidad tur genom historiska Gastown i Vancouver med fokus på gastronomi. 

Canada - dyr - oern_0.jpg

Upptäck Jasper National Park

Se örnar, älgar, kronhjortar och björnar på denna tur till hjärtat av Jasper National Park.

Canada - British Columbia - Whistler - ATV (2)

Äventyr med fyrhjuling

Prova att köra fyhjuling i Klippiga Bergens storslagna landskap på ett guidat äventyr från Whistler. 

Canada - Ontario - vingård

Vinprovning vid Niagarafallen

Landskapen vid Niagara-on-the-Lake bjuder på vackra vinområden, trevliga vingårdar och gott vin.

Canada - British Columbia - Vancouver (5)

Dinner Cruise i solnedgång

Njut av den vackra utsikten av Vancouver från vattnet på denna middagskryssning i solnedgång.

Canada - british columbia - butchart gardens.jpg

Dagstur till Victoria med båt

Följ med på en dagstur till Vancouver Island och upplev en av västra Kanadas mest stämningsfulla städer.

Granville Island Market - Canada.jpg

Granville Island Market i Vancouver

Granville Island Market i Vancouver bjuder på trevliga butiker, delikatesser och godsaker. 

Canada - Ontario - Toronto - Cykel - Guide

Guidad cykeltur i Toronto

Utforska Toronto på cykel och upplev stadens många sevärdheter på ett annorlunda sätt.

Canada - Ontario - Toronto - skyline - skumring_0

Cykeltur på Torontos öar

Upplev Torontos öar på cykel i skymningen och njut samtidigt av ljusen från stadens vackra skyline. 

Canada - vandfly.jpg

Klippiga bergen från luften

Upplev storslagna landskap, mäktiga glaciärer och vackra sjöar med ett sjöflygplan från Whistler.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Grizzlybjörnar Prince Rupert

Följ med på en spännande björnsafari med båt där ni upplever grizzlybjörnarna på nära håll.

Canada - British Columbia - Vancouver Island - Bjorn (2)

Björnsafari Tofino

Se de charmiga svartbjörnarna på en guidad björnsafari med båt från Tofino på Vancouver Island.

canada - brown bear - bredformat 3000x1200px

Björnsafari i Whistler

Upplev det rika djurlivet i bergen runt Whistler och Blackcomb på en spännande björnsafari.

björnsafari från telegraph cove

Björnsafari från Telegraph Cove

Följ med på björnsafari till Knight Inlet där du kan se björnarna komma ner till vattnet för att söka föda.

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Upplev Athabasca glaciären

Besök Athabasca glaciären som är en av Klippiga bergens mest spektakulära glaciär.

Horseshoe Falls, Niagara Falls, Canada

Bakom Niagarafallen

Följ med in bakom Niagarafallen på denna imponerande tur in bakom Hästskofallet.

Canada - Quebec - Ottawa - War Museum

Ottawa Museum of History & War Museum

Besök de spännande muséerna Ottawa Canadian History Museum och War Museum. 

Canada - Vancouver island - campbell river.jpg

Laxsnorkling Campbell River

På denna utflykt får du möjlighet att simma med lax i Campbell River vilket är en unik och kul upplevelse.

Canada - rafting 4.jpg

Rafting i Jasper

Njut av adrenalinfylld raftingtur på Athebasca-floden i Jasper National Park.

Canada - Banff (12).jpg

Guidad vandring i Banff

Vandra i natursköna Banff National Park där du njuter av bergstoppar, glaciärer och brusande floder.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Valsafari från Victoria

Upplev späckhuggare, gråvalar, sälar och mycket mer på denna valsafari på sundet utanför Victoria.

Canada - Ontario - Niagara - Helikopter_1

Helikopter över Niagarafallen

Flyg helikopter över Niagarafallen och njut av en storslagen och spännande upplevelse.

Canada - Dyr - Grizzlybjørn1

Björnsafari Campbell River

Se Kanadas grizzlybjörnar på nära håll på denna natursköna björnsafari från Campbell River.

Nyhetsbrev

Registrera dig för nyhetsbrev. Du kan alltid återkalla din registrering.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

Beställ Här