annika-hemsida

Annika - Resesäljare

Expert på USA, Kanada & Australien
USA är mitt andra hem då jag bodde i Arizona i sju år med min man och mina två döttrar. Under de åren hann jag utforska många delar av detta vackra land med alla sina unika upplevelser och fantastiska natur.

Jag har arbetat i resebranschen i många år, varav de senaste med att skräddarsy resor till de flesta utav våra länder. Sommaren 2017 började jag arbeta här på MyPlanet, något jag är väldigt glad över!

Förutom USA så har jag även rest runt nästan hela Australien under sammanlagt ett halvår fördelat på två resor. Vilket magiskt land det är och så mycket det finns att uppleva! Det är verkligen ett minne för livet. Jag har även besökt Nya Zeeland vilket är ett land som ger mersmak att besöka igen och igen.

Det bästa med mitt jobb är att jag flera gånger varje dag får ge mig ut på en ny resa när jag lägger upp härliga förslag åt alla ressugna människor som kontaktar oss. Jag brinner för att förverkliga deras resedrömmar då jag själv älskar att resa, vilket jag också gör så ofta jag har möjlighet.

Nästa resa går i maj och då till västra Kanadas vackra natur. Jag längar, räknar dagarna och hoppas komma hem med massor av bra information och tips som jag kan dela med mig av!

Ring mig om du vill ha hjälp att planera en resa full av glädje och upplevelser att minnas!

/Annika

Mitt bästa reseminne:
Definitivt när jag vandrade från North Rim Grand Canyon till South Rim Grand Canyon PÅ 1 DAG! De flesta delar upp det på två dagar och övernattar på vägen, så snacka om ont i kroppen dagen efter...men det var det väl värt!  

Certificates: Aussie Specialist

Module - Gallery

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.