jd whitehaven.jpg

Jonas - Head of Marketing

Expert på Australien, Nya Zeeland, Kanada & Skidresor
Jag har arbetat på MyPlanet i snart 24 år med allt från sälj till marknadsföring och är idag ansvarig för MyPlanets kontor i Göteborg samt marknadsavdelningarna i Sverige och Danmark. Jag har genom åren gjort ett antal resor till våra länder där Kanada och Australien är stora favoriter.

Vad vore livet utan resor? I mina ögon ingenting. För mig har möten med nya människor, platser och upplevelser haft en central plats i mitt liv, både i jobb och privat. Jag började på MyPlanet 1996 som resesäljare och har sedan dess haft den stora förmånen att utvecklas inom denna härliga bransch. Genom åren har jag arbetat på säljavdelningen, utveckling av vårt produktutbud, varit ansvarig för vår webb samt sociala medier och de sista 6 åren på marknadsavdelningen, vilket jag älskar.

Jag gjorde min första långresa 1997, till Australien där jag fick uppleva klassikerna Sydney, Adelaide med Kangaroo Island, Alice Springs & Ayers Rock, Brisbane med Fraser Island-kusten, tropiska norr med Townsville, Magnetic Island och inte minst Cairns med både regnskog och Stora Barriärrevet. En resa som blev 14 resor till där jag täckt in det mesta av denna enorma kontinent. I övrigt har jag ett par resor till Kanada, Nya Zeeland och USA i bagaget, alla olika upplevt med bil, husbil och buss.

Vintertid är det utförsåkning som alltid står på schemat, nu med partner och två barn, men jag även haft turen att utforska våra skiddestinationer Aspen, USA och Whistler, Kanada. Den enda platsen jag ännu inte besökt, men drömmer om, är vår nyaste destination, Sydafrika. Jag vet att mina barn önskar att få åka på en riktig safari så det är väl inte helt omöjligt att det blir en resa inom snar framtid. 

FAVORITDESTINATION:

  • Kanada

FAVORITPLATS

  • Margaret River, Western Australia

Module - Gallery

Module - Gallery

Boka tryggt med MyPlanet

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Expertis

Vi har skräddarsytt resor i över 50 år. Med erfarenhet kommer kunskap som vi delar med oss av till dig vid planeringen.

2.png

Kunskap om resmålet

Vi erbjuder endast resor till platser vi vet är säkra och som UD inte avråder från att resa till.

3.png

Trygga samarbeten

Vi ser till att våra partners har din säkerhet och hälsa som högsta prioritet.

4.png

Privata alternativ

Vi hjälper dig att hitta boende och upplevelser med möjlighet till att hålla avstånd.

5.png

Hälsa & Säkerhet

Alla våra partners har accepterat vår policy kring hälsa och säkerhet.

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.