jd aspen.jpg

Jonas - Head of Marketing

Expert på Australien, Nya Zeeland, Kanada & Skidresor
Jag har arbetat på MyPlanet i snart 24 år med allt från sälj till marknadsföring och är idag ansvarig för MyPlanets kontor i Göteborg samt marknadsavdelningarna i Sverige och Danmark. Jag har genom åren gjort ett antal resor till våra länder där Kanada och Australien är stora favoriter.

Vad vore livet utan resor? I mina ögon ingenting. För mig har möten med nya människor, platser och upplevelser haft en central plats i mitt liv, både i jobb och privat. Jag började på MyPlanet 1996 som resesäljare och har sedan dess haft den stora förmånen att utvecklas inom denna härliga bransch. Genom åren har jag arbetat på säljavdelningen, utveckling av vårt produktutbud, varit ansvarig för vår webb samt sociala medier och de sista 6 åren på marknadsavdelningen, vilket jag älskar.

Jag gjorde min första långresa 1997, till Australien där jag fick uppleva klassikerna Sydney, Adelaide med Kangaroo Island, Alice Springs & Ayers Rock, Brisbane med Fraser Island-kusten, tropiska norr med Townsville, Magnetic Island och inte minst Cairns med både regnskog och Stora Barriärrevet. En resa som blev 14 resor till där jag täckt in det mesta av denna enorma kontinent. I övrigt har jag ett par resor till Kanada, Nya Zeeland och USA i bagaget, alla olika upplevt med bil, husbil och buss.

Vintertid är det utförsåkning som alltid står på schemat, nu med partner och två barn, men jag även haft turen att utforska våra skiddestinationer Aspen, USA och Whistler, Kanada. Den enda platsen jag ännu inte besökt, men drömmer om, är vår nyaste destination, Sydafrika. Jag vet att mina barn önskar att få åka på en riktig safari så det är väl inte helt omöjligt att det blir en resa inom snar framtid. 

FAVORITDESTINATION:

  • Kanada

FAVORITPLATS

  • Margaret River, Western Australia

Module - Gallery

Module - Gallery

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.