0775-888 088 FÅ OFFERT
annika-hemsida

Annika – Resesäljare

Expert på USA, Kanada & Australien USA är mitt andra hem då jag bodde i Arizona i sju år med min man och mina två döttrar. Under de åren hann jag utforska många delar av detta vackra land med alla sina unika upplevelser och fantastiska natur.

Jag har arbetat i resebranschen i många år, varav de senaste med att skräddarsy resor till de flesta utav våra länder. Sommaren 2017 började jag arbeta här på MyPlanet, något jag är väldigt glad över!

Förutom USA så har jag även rest runt nästan hela Australien under sammanlagt ett halvår fördelat på två resor. Vilket magiskt land det är och så mycket det finns att uppleva! Det är verkligen ett minne för livet. Jag har även besökt Nya Zeeland vilket är ett land som ger mersmak att besöka igen och igen.

Det bästa med mitt jobb är att jag flera gånger varje dag får ge mig ut på en ny resa när jag lägger upp härliga förslag åt alla ressugna människor som kontaktar oss. Jag brinner för att förverkliga deras resedrömmar då jag själv älskar att resa, vilket jag också gör så ofta jag har möjlighet.

Ring mig om du vill ha hjälp att planera en resa full av glädje och upplevelser att minnas!

/Annika

Senaste resa: Kenya, November 2022

Mitt bästa reseminne:
Definitivt när jag vandrade från North Rim Grand Canyon till South Rim Grand Canyon PÅ 1 DAG! De flesta delar upp det på två dagar och övernattar på vägen, så snacka om ont i kroppen dagen efter…men det var det väl värt!

Certificates: Aussie Specialist

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Nyhetsbrev

Registrera dig för nyhetsbrev. Du kan alltid återkalla din registrering.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

Beställ Här