^
  • Reseföredrag om kryssningar hos MyPlanet!

Reseföredrag om kryssningar hos MyPlanet!

Detta reseföredrag är perfekt för dig som överväger om en härlig kryssning ska bli nästa spännande resa! 

Du kommer att bli klokare på kryssning som reseform och vad du kan förvänta dig av en kryssningsresa med MyPlanet. Föredragets fokus ligger på kryssningar i Karibien eller Alaska med Royal Caribbean Cruises och möjligheten att kombinera resan till sjöss med en vistelse i exempelvis Florida eller västra Kanada. Du får svar på praktiska frågor som när det är bäst att resa, hur det fungerar när man går iland på de olika stoppen och mycket mer. Vi bjuder på fika och självklart får du ett erbjudande på en kommande kryssningsresa!

Om föredragshållarna:

Niklas från Royal Caribbean Cruises gästar oss och kommer självklart att prata om kryssningar, med fokus på rutterna i Karibien. Här finns kryssningsalternativ med både Royal Caribbean Cruise Line och Celebrity Cruises, där den senare vänder sig mer till par och familjer med äldre barn. Passa på att fråga Niklas allt du vill veta om fartygen och vilken fartygsklass som kan passa dig bäst.

Josefine & Annika på MyPlanet har bott och rest mycket i USA samt åkt på kryssning från Florida till Karibien. De kommer att ge dig bra tips på hur en kryssningsresa med MyPlanet kan se ut och hur planeringen går till. De kommer också ge dig information om hur du kan kombinera med en vistelse på fastlandet.

Datum: 27 november (onsdag)
Tid: 18-19.30
Max antal: 20 platser
Adress: Kastellgatan 17, Göteborg

Resefördraget är kostnadsfritt men anmälan krävs. Det gör du på 0775-888 088 eller via mail  till resor@myplanet.se och uppger namn, telefonnummer och antal personer som vill komma. Då vi endast har 20 platser är ett tips att boka in dig snabbt. Meddela oss också så snart du kan ifall du får förhinder. 

Några dagar efter föredraget kommer du att mottaga ett uppföljande mail med relevant information. Vi ger inte ut dina uppgifter till någon tredje part. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Varmt välkommen!