0775-888 088 FÅ OFFERT
MyPlanet Concierge Service

MyPlanet Concierge Service

Concierge Service

Din privata Trip Coordinator 24/7

Upplev världen enkelt, tryggt och bekymmersfritt med oss.

Genom att tillhandahålla support dygnet runt under resans gång ger vi gästerna möjlighet att fortsätta utforska världen i dessa utmanande tider. Från förberedelser före resan till logistik på marken, ger vi dig lugn och ro att allt kommer att gå smidigt. Om oundvikliga problem uppstår har du alltid en kontaktpunkt tillgänglig för att lösa problemet. Till skillnad från det minimala stödet från andra resebyråer, går våra Trip Coordinators långt utöver det vanliga för att säkerställa att våra gäster är säkra, bekväma och får en upplevelse för livet.

MyPlanet fixade fantastiskt resa för familjen. (Costa Rica 2 veckor + Jul i New York 1 vecka) De har bra lokalkännedom och hjälper till med att planera resan så att man kommer till bra ställen. Det bästa: Full service (24h concierge-service) när det gäller utflykter, hotell, incheckningar, privata guider, chaufförer etc. Rekommenderas varmt.

– Johan W
Att välja MyPlanet för ditt nästa stora äventyr innebär att vi kommer att vara där och sköta alla detaljer åt dig. Våra Trip Coordinators garanterar en smidig reseupplevelse genom att tillhandahålla:

 

  • 24/7 support på plats under din resa
  • Svara på allmäna frågor som kan uppstå på resan
  • En enda kontaktpunkt för att lösa eventuella problem under hela resan

Vi har egna Trip Coordinatorer som arbetar på våra regionala kontor i Oceanien, Asien, Afrika, Europa och Latinamerika för att se till att vi kan matcha alla tidszoner och all kontakt sker alltså uteslutande på engelska.