^

Resor till Kalifornien

Upplev vackra Kalifornien med MyPlanet och få storstäder i världsklass och naturupplevelser för livet!

Boka något av våra färdiga reseförslag eller låt oss skräddarsy din drömresa. Ring 0775-888 088 eller gör en prisförfrågan här:

Skicka prisförfrågan

En populär destination

Kalifornien är otroligt populärt bland svenskarna – och det är förståeligt! Här hittar du några av världens mest spännande storstäder, Los Angeles och San Francisco, och du har Highway 1 som går längs den dramatiska Stillahavskusten. Du bjuds på massor av god mat och vin samt kan besöka några av de mest berömda nationalparkerna i hela USA. Exempelvis Yosemite. Addera Kaliforniens fantastiska klimat och antal soltimmar och din resa hit blir till en oförglömlig upplevelse!

Kalifornien på många olika sätt

Du kan uppleva Kalifornien på många olika sätt. Staten lämpar sig väl för kör-själv äventyr i bil eller husbil, men det finns också många platser där du bara kan slå dig till ro i några dagar. Exempelvis i fantastiska San Francisco med sin trevliga atmosfär och sitt enorma utbud av sevärdheter och aktiviteter. Det är lätt att ta sig till Kalifornien då de flesta stora bolag flyger non stop från Europa.  

MyPlanet skräddarsyr din resa till Kalifornien 

MyPlanet är experter på resor till USA och Kalifornien och vi finns här för att göra din resa så bra, upplevelserik och säker som möjligt. Kontakta oss på 0775-888 088 och få ett kostnadsfritt förslag på din nästa resa till Kalifornien.

Artiklar om Kalifornien

Läs mer och inspireras av Kalifornien i någon utav våra artiklar:

Kalifornien - större än någonsin

Kalifornien - USA:s gyllene stat

Kaliforniens första nationalpark

Reseförslag

Utflykter

Reseförslag

Utflykter