Bay of Islands - New Zealand.jpeg

Gruppresa Nya Zeelands kontraster

Res tillsammans med en internationell grupp och en engelsktalande guide till Nya Zeeland. Upplev landets stora sevärdheter.

20 dagar från 53.600 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Gruppresa med nyzeeländsk guide!

Denna härliga rundresa börjar i Auckland på Nordön och går därifrån till soldränkta Bay of Islands vidare till Rotorua med de geotermiska upplevelserna.

Sydön bjuder på fantastiska naturupplevelser så som Franz Josef Glacier, Milford Sound och Mount Cook för att sedan avsluta i Christchurch.

Övernattningarna sker på hotell av 3 stjärnig kvalitet. De flesta måltiderna är inkluderade och ni har valmöjlighet att själv bestämma var ni vill äta på vissa platser. Det är dessutom en bussresa med flexibilitet då det finns flera dagar där man har möjlighet att välja vilken typ av aktivitet eller upplevelse man vill göra.

Ni flyger individuellt till Nya Zeeland där ni möts på flygplatsen av våra nyzeeländska representanter som skall ta hand om er de kommande dagarna.

Turen har nyzeeländsk guide på plats vilket ger er den absolut bästa upplevelsen och informationen under resans gång.

Resan går i bekväm luftkonditionerad buss.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Höjdpunkter på resan

AdobeStock_94431259.jpeg
Klimatkompenserade resor

 Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till "Envira Amazonia REDD+" görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person (se exempel längre ner på sidan). Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året! 

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd 

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet Envira Amazonia REDD+

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Acre, som ligger i Amazonas. Ett område som sedan 80-talet varit hårt drabbat av både skövling och andra miljöförstörande aktiviteter.

De 200.000 hektar mark som projektet idag bedrivs på köptes 2009 av experter på skogsförvaltning och projektet "Envira Amazonia REDD+" kunde etableras. 39,300 hektar regnskog i området som tidigare skövlats och omvandlats till betesmarker kunde nu istället bevaras och användas för att ta upp koldioxid och bidra till minskad växthuseffekt.

Även social hållbarhet i fokus

Lokala samhällen i området är viktiga komponenter i projektet, då de utöver att bevara och återplantera regnskogen, också bedriver kombinerade sociala – och miljöfokuserade program för invånarna. Detta gör att projektet inte bara bidrar till bättre miljö utan även social hållbarhet. Bland annat anordnas utbildningar av olika slag samt att lokalbefolkningen ges möjlighet att starta egna verksamheter grundande på hållbarhet och där biologisk mångfalden bevaras.

Att bevara regnskogen gör också automatiskt att skogens ekosystem med luft och vattenfiltrering skyddas, näringskedjan regleras och ett naturligt översvämningsskydd skapas. Skogen har också ett stort spirituellt och kulturellt värde för människorna som lever här vilket ytterligare bidrar till den sociala hållbarheten.

Projektet arbetar alltså med alla delar av hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 1.259.646 ton per år. Det är MyPlanet mycket stolta över att vara med och bidra till. 

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här. 

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har så här långt tillsammans med våra kunder klimatkompenserat för 15.483 ton koldioxid, vilket bidragit stort till South Pole:s hållbarhetsprojekt i Amazonas i Brasilien. 

CO2 certificateCO2 certificate 2

new zealand - sydøen - milford sound 2500x1200px
Morgon på Milford Sound

Det låg fortfarande snö utmed vägen när vi kom över toppen på passet mellan den lilla staden Te Anau och Milford Sound i Fiordland National Park. Snön försvann dock snabbt när vi påbörjade den branta nedstigningen till den lilla hamnen där vårt hem för det kommande dygnet låg för ankar. Kaptenen gav tecken att kasta loss och vi gick till sjöss på en utav de bästa båtturer som erbjuds i denna del av världen. Kajen försvann snabbt bakom oss och snart var vi omgivna av Milford Sounds vilda natur. Branta klippväggar reser sig på båda sidor av fjorden och överallt syns frodig vegetation sticka upp ur jorden. På ett ställe nära stranden låg en flock pälssälar och solade på en klippa och högt uppe på himlen svävade havsfåglar elegant på luftströmmarna.

I kajak bland delfiner

Vi satte kurs västerut mot fjordens havsmynning och det dröjde inte länge innan vi fick sällskap av en flock delfiner. Delfinerna kom nära båten och var tydligt nyfikna.

Under lång tid simmade de akrobatiskt precis framför båtens för innan de försvann ner i djupet igen. Delfinernas påhälsning fick kaptenen att kasta ankar och stänga av båtens motorer. Motorljuden dog ut och helt plötsligt var vi omgivna av en fantastisk stillhet. Nu hördes bara vinden och ett mjukt vågskvalp. Kanske en fågel skria, annars inget. Bara fullkomlig stillhet.

Tystanden bröts först när fartygets besättning började lägga i kajaker i vattnet. Det är valfritt om man vill paddla kajak eller stanna kvar på båten. Men jag kan starkt rekommendera att paddla. Det är en fantastisk upplevelse att ljudlöst glida genom det mörka, spegelblanka vattnet. Få andra platser får en att känna sig så nära naturen. Inte minst när delfinerna kom tillbaka och nyfiket undersökte både oss och våra kajaker. På ett annat ställe stack en pälssäl upp huvudet ur vattnet precis nära min kajak, och längre fram fick jag en glimt av en pingvin som letade mat i det näringsrika vattnet.

En värld av vatten

Vatten finns det mycket av i Milford Sound. Inte bara i fjorden själv, men också i form av vattenfall som väller ut över klippväggarna och faller som långa, silvergrå band ner i djupet. Dessutom kommer regnvatten från himlen. Det regnar ungefär 300 dagar om året i den här delen av landet, och även på denna resa kom det några droppar från de grå molnen som hängde ovanför oss. Naturligtvis vill de flesta uppleva Milford Sound badande i solljus, men atmosfären i fjorden är lika magisk i grått väder. Dessutom skulle den frodiga vegetationen och de brusande vattenfallen inte finnas utan de stora mängderna vatten. Vädret är nyckfullt i Milford Sound, men enligt min åsikt är det en del av upplevelsen.

Dagstur eller tur med övernattning?

Timmarna flöt iväg och innan jag visste ordet av började mörkret sänka sig över fjorden. Vi var tillbaka på båten nu och kaptenen hade hittat ett bra ställe att kasta ankar för natten. I köket var kockarna i full gång och snart började lukten av mat att sprida sig. Efter en hel dag ute i friska luften var alla hungriga när vi väl satte oss till bords i restaurangen. Maten smakade fantastiskt och det kändes väldigt speciellt att sitta där på en guppande båt omgiven av Nya Zeelands vilda natur, medan stjärnorna en efter en tändes på himlen ovanför oss.

Man kan uppleva Milford Sound på både dagsturer och 2-dagarsturer med övernattning på båten. Jag har provat båda delar och upplevelserna är fantastiska oavsett vad du väljer, men har du tid är 2-dagars resan utan tvekan att rekommendera. Inte bara för att du har mer tid att utforska området på utan du har möjlighet att komma längre in i fjorden. Du upplever också landskapet vid olika tider på dygnet. Att få känna stillheten och lugnet i fjorden när alla dagsturisterna har försvunnit är en oförglömlig upplevelse.

Morgonkaffe och frisk luft

Jag vaknade tidigt nästa morgon och gick ut på däck med en kopp kaffe. Det var kyligt denna septembermorgon och luften var frisk. Men solen tittade redan fram borta vid horisonten och dess strålar badade fjordlandskapet i sitt gyllene sken. Molnen hade försvunnit under natten och fjorden visade sig från sin mest vykortsliknande sida under en klarblå himmel. Jag var den enda på däck och det var ingen annan båt i sikte. Det var bara vi där mitt i naturen som sakta vaknade upp till ännu en dag. Det ögonblicket har mer än något annat etsat sig fast i mitt minne och toppar alla fantastiska minnen jag har från Nya Zeeland.

Mina tankar avbröts tvärt av ett plask mot vattenytan. Förmodligen av en säl eller en pingvin, men vad det var fick jag aldrig reda på. Jag stod länge ensam kvar och drack mitt kaffe på däck innan jag gick in igen. Snart skulle frukosten serveras och efter det var det dags för båten att sakta fortsätta genom fjorden tillbaka mot fastlandet igen.  Men det kändes väldigt långt borta just då. Först hade vi en hel morgon att njuta av på vackra Milford Sound.

Här kan du läsa mer om hur du kan uppleva Milford Sound med flyg eller 2-dagars båttur med övernattning. 

luftfoto af Urupukapuka Island, Bay of Islands, Nordøen, New Zealand
Resor till Bay of Islands

Njut av några avkopplande dagar i Bay of Islands vackra omgivningar. Kontakta oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Tropiska Bay of Islands

Inte mindre än 144 vackra tropiska öar utgör området Bay of Islands på Nya Zeelands norra ö. Klimatet är subtropiskt och de vackra stränderna, gröna kullarna och små mysiga städerna utgör en oemotståndlig idyll! Här kan du koppla av några dagar med snorkling, sol och bad samt god mat på någon utav de många fiskrestaurangerna.

Se delfiner

För att uppleva området på bästa sätt ska man ta sig ut på vattnet. Boka en tur till någon utav de mest kända sevärdheterna som Hole in the Rock eller vackra Urupukapuka Island. För de allra flesta är en delfintur ett måste och något vi varmt rekommenderar. Du får chans att se dem alldeles nära båten när de hoppar och leker i vågorna. Det är en fantastisk upplevelse!

Waitangi Treaty Ground

Historieintresserade bör dessutom besöka Waitangi Treaty Ground i närheten, där maorierna och de brittiska immigranterna 1840 skrev under det avtal som utgör grunden för nationen Nya Zeeland. 

Cape Reinga & 90 mile beach

Från Bay of Islands kan du också åka på en dagstur till Cape Reinga på norra spetsen på Nordön. Här möter Stilla Havet Tasmanska Havet och det är mäktigt att stå vid fyren och blicka ut mot det som känns som oändligt hav. På 90 mile beach väntar enorma sanddynor och sandboarding 

Boka resa till Nya Zeeland och Bay of Islands

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg
TranzAlpine

Detta är en alldeles speciell och vacker tågsträcka som ni hittar på Sydön på Nya Zeeland.

Mellan Christchurch och Greymouth går tåget TranzAlpine. Det tar knappt ca 4,5 timmar att resa de ca 25 milen från kust till kust och under tiden passerar ni 19 tunnlar och flera viadukter. Ni kommer uppleva ett dramatiskt landskap som byter skepnad under resans gång.

Sydön på Nya Zeeland delas på mitten av en alpkedja. På östra sidan av bergskedjan där Christchurch ligger finns de torraste och den mest flacka naturen på ön. På västsidan av bergskedjan där Greymouth ligger regnar det upp till åtta meter om året, vilket gör området till Nya Zeelands grönaste och frodigaste plats.

Under vägen bjuds det på utsikt till snöklädda bergstoppar och vattenfall. Tåget har stora panoramafönster, så att ni kan få den bästa möjliga utsikt. Dessutom finns det en öppen tågvagn där ni kan gå ut och få full överblick över landskapet som ni passerar, samtidigt får ni en nypa frisk luft.

Välj att ta tåget tillbaka till Christchurch samma dag eller hämta upp en bil i Greymouth och sedan fortsätta er resa direkt.

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock
Båttur till Hole in the Rock

Upplev Bay of Islands kanske mest ikoniska sevärdhet, Hole in the Rock. Du går ombord en modern katamaran som under fyra timmar åker mellan avskilda öar med vita sandstränder och subtropisk regnskog. Under turen åker du också längs halvön Cape Brett till den historiska fyren längst ut på udden, innan turen slutligen når kända klippformationen Hole in the Rock. Den är belägen på Motukokao Island och enligt Maori-legend så brukade deras krigare paddla genom klippan i sina kanoter för att inbringa tur inför strid. Om vädret tillåter så kommer även ni att köra genom klippan.

Du kommer även att få spendera lite tid på en av öarna. Varför inte ha en avkopplande stund på stranden eller gå runt och utforska de vackra omgivningarna? Turen avgår daglien på förmiddagen och på eftermiddagen från Paihia Wharf. 

Karta

Dag för dag

Res tillsammans med en internationell grupp och en engelsktalande guide till Nya Zeeland. Upplev landets stora sevärdheter.

Dag 1: Avresa Skandinavien

Avresa Skandinavien

Dag 2: Mellanlanding i Asien

Mellanlandning i Asien eller Dubai beroende på flygbolag.

Dag 3: Auckland

Efter ankomst till ditt hotell finns tid till att utforska Auckland på egen hand. På kvällen bjuds det på en välkomstdrink med er guide och era medpassagerare.

Dag 4: Bay of Islands

Resan startar i Auckland och går vidare längs Hibiscus Coast till vackra Bay of Islands. Ta en fin kryssning genom sportfiskevattnen till Cape Brett och om vädret tillåter genom den berömda "Hole in the Rock ' formationen. Återresan till Paihia slingrar sig förbi pittoreska öar. Ni upplever öde sandstränder och avskilda vikar.

Dag 5: Bay of Islands

Upptäck Bay of Islands på egen hand. Följ med ut på en tur för delfinskådning, ta färjan till Russell, kör längs 90 Mile Beach, segla eller paddla havskajak. Alternativen och möjligheterna är många! Dagsturer går att boka (mot tillägg) via er guide.

Dag 6: Auckland

Idag har ni möjlighet att besöka Waitangi Treaty Reserve där Nya Zeelands grunddokument (Waitangifördraget) undertecknades. Ni kommer att se höjdpunkter som the Maori War Canoe och Meeting House. På vägen tillbaka till Auckland får ni njuta av det frodiga jordbrukslandskapet.

Dag 7: Rotorua

Efter en guidad stadstur i Auckland följer ni Waikato River till Waitomo Caves. Ni tar en tur med båt genom Grotto Glow Worm. Sedan har ni tid att utforska Rotorua på egen hand.

Dag 8: Rotorua

Först ett besök på Agrodome Sheep Show. Dagen avslutas i Rotorua med den traditionella festen Maori Hangi på Tamaki Family Marae.

Dag 9: Wellington

På vägen till Wellington beskådar ni Huka Falls, besöker den trevliga staden Taupo och passerar längs stränderna av Luganosjön. Från bussen upptäcker ni det alpina landskapet vid Mt. Ruapehu i Tongariro National Park och mjölkgårdarna i Manawatu. På kvallen ankommer ni till Wellington.

Dag 10: Picton

En morgon på egen hand som därefter följs av ett besök på Te Papa Museum of New Zealand. Efter en kryssning över Queen Charlotte Sound kommer ni senare in till kustbyn Picton på Sydön.

Dag 11: Christchurch

Under dagen får ni möjlighet att på nära håll se pälssälar på Ohau Point och titta på valar i Kaikoura. Det finns även möjlighet att välja till en Scenic Whale Watching Flight. Senare reser ni över Canterbury Plains till Christchurch.

Dag 12: Omarama

Morgonen är på egen hand. Under dagen kommer ni att resa förbi sjöarna Tekapo och Pukaki. Ni besöker Church of the Good Shepherd på vägen och passa på och njut av det alpina landskapet vid Mt. Cook National Park.

Dag 13: Dunedin

Dagens etapp går längs Waitaki floden med Waitaki Hydro Power Scheme och Benmore Dam. Ni reser genom Omarama med sina berömda vita kalkstensbyggnader till Dunedin. Eftermiddagen har ni på egen hand. Varför inte passa på att ta en Wildlife Cruise, besöka Cadbury Chocolate Factory eller ta en tur med den historiska Taieri Gorge Railway?

Dag 14: Te Anau

Efter en ledig förmiddag reser ni vidare till sydöns största sjö och staden Te Anau.

Dag 15: Milford Sound

Ni reser från Fjordlands National Park till Milford Sound. Här åker ni på en dagskryssning i detta naturliga underverk. Beskåda Mirror Lake, Cleddau Valley, Mitre Peak och Bowen Falls. Ni åker längs Devil's Staircase och stränderna längs sjön Wakatipu. På väg mot Queenstown kommer ni få en liten inblick över staden. På kvällen bjuds ni på middag med utsikt över sjön Wakatipu och the Remarkables.

Dag 16: Queenstown

Utforska spännande Queenstown på egen hand. Här finns allt från vin och trädgårdsturer till Jetboat och forsränning. På kvällen åker ni på en kryssning med Nya Zeelands äldsta ångfartyg, TSS Earnslaw. När ni kommer till Walter Peak Station bjuds ni på en underhållande middagsshow. På vägen tillbaka till Queenstown är det på allsång på båten. Den som vill får sjunga med!

Dag 17: Franz Josef

Första stoppet är Arrowtown, nästa är Cromwell. Sedan kommer ni att få se en trio av sjöar, Lake Dunstan, Hawea och Wanaka. Res genom Haast Pass och beskåda Thunder Creek Falls och ta en regnskogspromenad. Sista stoppet är Franz Josef och det är här ni kommer att övernatta.

Dag 18: Christchurch

I dag besöker ni Hokitika hemorten för grönstenen Jade. Först blir det ett fabriksbesök och sedan en uppvisning av smycken. Sedan går färden genom Greymouth som är den största staden på västkusten. Vidare till Arthurs Pass för att gå ombord på TranzAlpine. Denna spektakulära resa tar dig genom södra bergspasset och över Canterbury Plains till Christchurch. Det räknas som en av de 6 bästa tågresorna i världen. Kvällen avslutas med en avskedsmiddag med tillsammans med din guide och dina medresenärer.

Dag 19: Hemresa

Resan går mot sitt slut och ni får transfer till flygplatsen. Ni kan välja att flyga raka vägen hem, eller så kan ni lägga till ett stopp (mot kostnad). Varför inte göra ett stopp på ett par dagar i en av världens finaste städer; Sydney i Australien...

Dag 20: Ankomst Skandinavien

Ankomst Skandinavien

Se alla dagar

Prisexempel

20 dagar från 53.600 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.
Mad - gourmet.jpg

Wellington för matälskare

Testa några av Wellingtons bästa restauranger på en matsafari runt staden med en matkunnig guide.

1 dag från 2.680 kr

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark (5).jpg

Vintur till Waiheke Island

Upplev tre olika vingårdar med hög kvalitet - Mudbrick, The Goldie Room och Te Whau Vineyards.

1 dag från 1.090 kr

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Spårvagnsmiddag i Christchurch

Njut av en god 4-rätters middag i en rullande restaurang i central Christchurch.

3 tim från 920 kr

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Upplev Marlboroughs viner

Åk på en vingårdstur i Marlborough och smaka lokalproducerat nyzeeländskt vin.

7 tim från 1.190 kr

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Upplev det vulkaniska landskapet i Tongariro på en halvdagsutflykt till den berömda nationalparken.

5 tim från 1.550 kr

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Stadsrundtur & båtutflykt

Denna utflykt kombinerar en guidad stadsrundtur med en båtutflykt i Aucklands hamn.

1 dag från 910 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Dagstur Milford Sound

En oförglömlig båttur väntar på den fantastiska fjorden Milford Sound, som ligger på Nya Zeelands sydö.

1 dag från 1.390 kr

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin och utsökt mat i Hawkes Bay

Fantastiska viner, god mat och vacker natur väntar på denna resa genom Nordöns vinområde.

5 tim från 2.390 kr

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Best of Both Worlds

Denna utflykt kombinerar en stadsrundtur i Auckland med regnskogsvandring och maorikultur.

1 dag från 1.790 kr

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med övernattning

Njut av en fanstastisk båttur på vackra Milford Sound med övernattning i dubbelhytt.

2 dagar från 3.990 kr

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Abel Tasman Walk and Kayak

Se Abel Tasman National Park små bukter, stränder och vikar till fots och med kajak.

1 dag från 1.570 kr

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Följ med på en heldags guidad tur till 90 mile Beach och Cape Reinga på Nordöns spets.

1 dag från 1.080 kr

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Hangimiddag & maori-konsert

Följ med på en riktig Maorifest och upplev traditionerna i den mytomspunna kulturen.

5 tim från 950 kr

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser & Pingviner

Otagohalvön utanför Dunedin är ett paradis för naturälskare med bland annat albatrosser och pingviner.

5 timmar från 1.150 kr

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Segeltur i Auckland

Se Auckland från vattnet och njut av utsikten över bukten och alla segelbåtar.

2 tim från 750 kr

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I sagan om ringens fotspår

Följ med på en storslagen expedition med fyrhjulsdrivna fordon genom Queenstowndalens bergslandskap.

1 dag från 2.990 kr

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin och valsafari

Båttur från Aucklands hamn där delfin - och valskådning samt fågelliv står i fokus.

5 tim från 1.290 kr

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikoptertur Franz Josef-glaciären

Flyg helikopter över Franz Josef glaciären och få chans att vandra uppe på isen på glaciärens topp. 

4 tim från 3.725 kr

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Abel Tasman till fots

Vandra och upplev under tre dagar den fantastiska naturen i Abel Tasman National Park.

3 dagar från 11.600 kr

Rotorua area

Vulkaner och regnskog

Upplev Nordöns förunderliga natur med kratersjöar, klippor och regnskog på denna heldagstur.

1 dag från 2.950 kr

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Ångbåt och middag från Queenstown

Åk på ångbåtstur från Queenstown och avnjut en läcker barbeque-middag i vacker miljö.

4 tim från 990 kr

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

Farmstay på Blue Duck Station

En vistelse på Blue Duck Station bjuder på upplevelser med 4WD och båt samt självklart på hästryggen. 

3 dagar från 1.990 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur Doubtful Sound

Upplev mystiken och den fantastiska naturen i Doubtful Sound på denna båtutflykt.

1 dag från 2.390 kr

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Guidad cykeltur i Tongariro

Cykla genom Tongariros spektakulära natur med guide och se berg, regnskog och vulkaner.

4 tim från 1.590 kr

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine

Åk på en av Nya Zeelands vackraste tågsträckor med Tranz Alpine som går tvärs över Sydön.

5 tim från 1.630 kr

New Zealand - delfin.jpg

Simma med delfiner i Akaroa

På denna utflykt får du möjligheten att simma med Nya Zeelands nyfikna delfiner.

1 dag från 2.235 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med övernattning

Njut av en fantastiskt båttur på Doubtful Sound med övernattning i dubbelhytt och god mat.

2 dagar från 4.990 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besök "The Shire" från både Hobbit och Sagan om Ringen filmerna på denna tur till Hobbiton.

5 tim från 930 kr

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Båttur till Hole in the Rock

Med en katamaran besöks den spektakulära klippformationen Hole in the Rock

5 tim från 840 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Waitomo Caves

Se de magiska lysmaskarna i Waitomo Caves stora grottsystem på Nya Zeelands norra ö.

1 dag från 480 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med flyg

Följ med på dagsutflykt till Milford Sound med flyg och spektakulär fjordkryssning.

1 dag från 4.090 kr

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Valsafari från Kaikoura

Se valar, delfiner och sälar på denna spännande valsafari från Kaikoura. Hela 95% chans att få se valar!

4 tim från 1.150 kr

New Zealand - sydøen - routeburn track

Routeburn Track

Njut av en guidad vandring på Routeburn Track, en de bästa vandringslederna på Nya Zeeland.

1 dag från 1.390 kr

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Simma med delfiner i Kaikoura

Drömmen att få simma med delfiner kan uppfyllas bland annat i Kaioura på denna tur.

4 tim från 1.390 kr

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Tongariro National Park

Upplev Tongariros vulkaniska landskap på en härlig dagsvandring tillsammans med en kunnig guide.

1 dag från 2.090 kr

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Helikoptertur till Fox Glacier

Flyg helikopter över Fox Glacier på Sydön på Nya Zeeland och glaciärvandra på toppen.

4 dag från 3.320 kr

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

Nya Zeelands pärlor

 • För dig som ställer höga krav
 • Vackra lodger och B&Bs
 • Spännande upplevelser

28 dagar från 55.900 kr

Nya Zeeland med husbil

Nya Zeeland med husbil

 • Husbil ger frihet
 • Perfekt för familjen
 • Naturupplevelser

26 dagar från 30.500 kr

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Nya Zeelands Bästa

 • Upplev Nya Zeeland med bil
 • Massor av upplevelseförslag
 • Flera boendealternativ

25 dagar från 39.900 kr

4x4 South Island 3.jpg

Nya Zeeland runt med 4WD

 • Kör-själv med 4 WD
 • Kom bort från turistströmmen
 • Övernattning på små lodger

25 dagar från 44.100 kr

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden runt - Japan, Nya Zeeland, Cooköarna & USA

 • Storstad
 • Naturupplevelser
 • Sol & bad på Cooköarna

34 dagar från 46.800 kr

rsz_wein_blenheim_nz_2

Vin och natur på Nya Zeeland

 • Fokus på fantastiska vinområden
 • Härliga naturområden
 • God mat och bra boenden

21 dagar från 40.500 kr

New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Nya Zeeland runt

 • 4 veckor med hyrbil
 • Gott om tid att utforska landet
 • Förbokat boende
   

30 dagar från 47.900 kr

Resor till Cooköarna

Nya Zeeland och Cooköarna

 • Husbil på Nya Zeeland
 • Sol & bad på Cooköarna
 • Perfekt för familjen

26 dagar från 38.100 kr

Grön ö i Stilla havet, Fiji

Nya Zeeland med Hongkong och Fiji

 • Storstaden Hongkong
 • Rundresa i New Zealand
 • Sol & bad på Fiji

20 dagar från 43.500 kr

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

Nya Zeeland & Australien kombo

 • Kör-själv i Nya Zeeland
 • Storstad, strand och natur
 • Pulserande Sydney
   

28 dagar från 39.900 kr

Dubai - ørken

Dubai, Nya Zeeland och Bali

 • Storstadsupplevelser i Dubai
 • Nya Zeelands vackra natur
 • Avkoppling och kultur på Bali

24 dagar från 42.500 kr

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Kryssning Nya Zeeland och Sydney

 • Kryssa runt vackra Nya Zeeland 
 • Upplev fjordar och glaciärer
 • Besök Operahuset i Sydney
   

20 dagar från 32.900 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitarnas fotspår

 • Resan för alla filmälskare
 • Besök kända inspelningsplatser
 • Upplev naturen och några av Nya Zeelands höjdpunkter

25 dagar från 46.900 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Nya Zeeland med bil och husbil

 • Res med både bil och husbil
 • Läckra vinturer längs vägen
 • Vulkaner, glaciärer och stränder

23 dagar från 33.100 kr

bike nz.jpeg

Bike and Drive Nya Zeeland

 • Kör med en 4WD
 • Upplev på mountainbike
 • Annorlunda & aktiv resa

27 dagar från 61.900 kr

hike nz panorama.jpeg

Hike and Drive Nya Zeeland

 • Vandringsupplevelser
 • Kör fyrhjulsdrivet
 • Boende på B&Bs

28 dagar från 54.900 kr

New Zealand Golf 1.jpg

Golfresa till Nya Zeeland

 • Unik golfresa till Nya Zeeland
 • Hotell och golfbanor i världsklass
 • Naturupplevelser

25 dagar från 79.900 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png