Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden runt - Japan, Nya Zeeland, Cooköarna & USA

Det perfekta jorden runt-äventyret med storstaden Tokyo, naturupplevelser i Nya Zeeland med husbil, avkoppling på Cooköarna och avslutning i charmiga San Francisco.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

 

34 dagar från 46.800 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Denna klassiska jorden runt resan inkluderar trendiga Tokyo, naturupplevelser på Nya Zeeland, fantastiska Cooköarna och avslutar med charmiga San Francisco.

Nya Zeeland lämpar sig utmärkt för semester i bil eller husbil. Väljer du att resa runt med husbil får du den ultimata friheten då du kan stanna var du vill och har både sängplats och kök med dig på vägen. Det behövs ingen tidigare erfarenhet av camping, bara lusten att uppleva. Du hämtar husbilen i Christchurch på Sydön och tar dig sedan under 18 spännande dagar upp till Auckland på Nordön. På vägen upplever du fjordlandskap, glaciärer, vinområden, maorikultur och sprutande gejsrar. Vill du hellre att vi förbokar bil & hotell till dig så gör vi självklart det.

Efter äventyret på Nya Zeeland har du nu chansen att ligga vid poolen, strosa på stranden och bara njuta av vackra vyer och avkoppling på Cooköarna.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Upplevelser som väntar

AdobeStock_94431259.jpeg
Klimatkompenserade resor

 Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till "Envira Amazonia REDD+" görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person (se exempel längre ner på sidan). Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året! 

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd 

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet Envira Amazonia REDD+

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Acre, som ligger i Amazonas. Ett område som sedan 80-talet varit hårt drabbat av både skövling och andra miljöförstörande aktiviteter.

De 200.000 hektar mark som projektet idag bedrivs på köptes 2009 av experter på skogsförvaltning och projektet "Envira Amazonia REDD+" kunde etableras. 39,300 hektar regnskog i området som tidigare skövlats och omvandlats till betesmarker kunde nu istället bevaras och användas för att ta upp koldioxid och bidra till minskad växthuseffekt.

Även social hållbarhet i fokus

Lokala samhällen i området är viktiga komponenter i projektet, då de utöver att bevara och återplantera regnskogen, också bedriver kombinerade sociala – och miljöfokuserade program för invånarna. Detta gör att projektet inte bara bidrar till bättre miljö utan även social hållbarhet. Bland annat anordnas utbildningar av olika slag samt att lokalbefolkningen ges möjlighet att starta egna verksamheter grundande på hållbarhet och där biologisk mångfalden bevaras.

Att bevara regnskogen gör också automatiskt att skogens ekosystem med luft och vattenfiltrering skyddas, näringskedjan regleras och ett naturligt översvämningsskydd skapas. Skogen har också ett stort spirituellt och kulturellt värde för människorna som lever här vilket ytterligare bidrar till den sociala hållbarheten.

Projektet arbetar alltså med alla delar av hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 1.259.646 ton per år. Det är MyPlanet mycket stolta över att vara med och bidra till. 

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här. 

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har så här långt tillsammans med våra kunder klimatkompenserat för 15.483 ton koldioxid, vilket bidragit stort till South Pole:s hållbarhetsprojekt i Amazonas i Brasilien. 

CO2 certificateCO2 certificate 2

Resor till Cooköarna
Resor till Cooköarna

Cooköarnas vackra, vita paradisstränder och magiska solnedgångar välkomnar dig på en fantastisk upplevelse.

Litet och småskaligt

Cooköarna är vår populäraste destination i Söderhavet och då framförallt Rarotonga och Aitutaki, men också den lilla ön Atiu. Det stilla, turkosblå havet och de vackra kritvita stränderna är mångas dröm att få uppleva. Cooköarna är förutom sina stränder också kända för sina vackra solnedgångar. Att njuta av en färgsprakande himmel inramad av strand, hav och palmer, gärna med ett glas champagne i handen, lämnar ingen oberörd. Söker du en drömresa där du kan komma bort från trånga turiststråk är Cooköarna platsen du skall besöka. Här kan du vara så privat du vill och bo på mindre, vackert belägna hotell.

Bröllopsresa & romantik

Romantiken flödar på Cooköarna, och det är inte för inte som så många väljer just dessa öar som destination för sin bröllopsresa. De tre öar som lockar mest går utmärkt att kombinera på en och samma resa, vilket du också kan se i våra reseförslag till Cooköarna. Framförallt reseförslagen Romantiska Cooköarna och Cooköarna InStyle rekommenderar vi som bröllopsresor då vi valt ut fantastiska resorts där du bor precis vid stranden och med havet som närmsta granne. Här blir ni bortskämda med service och mat i världsklass och får chans att rå om varandra i de vackra och romantiska omgivningarna.

Gifta sig utomlands

Drömmer du om att gifta dig på en vacker sandstrand i eftermiddagssolens varma sken och till ljudet av mjukt vågskvalp? Då är Cooköarna platsen du söker. Vi kan hjälpa dig med bröllop på både Rarotonga och Aitutaki där en professionell wedding planner tar hand om alla bestyr på plats och kan hjälpa dig med dina speciella önskemål. Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt drömbröllop i paradiset!

resor till nya zeeland
Resor till Nya Zeeland

Vi erbjuder resor till Nya Zeeland utformade helt efter dina intressen, önskemål och budget. Kontakta oss så hjälper vi dig med din drömresa!

Resa till Nya Zeeland

En resa till Nya Zeeland bjuder på ett hav av olika sevärdheter, men de flesta reser till Nya Zeeland för att uppleva naturen. Här finns en enorm variation av landskap, allt från dramatiska vulkaner i Tongariro National Park och sprutande gejsrar i Rotorua på Nordön till vackra stränder i Abel Tasman och storslagna fjordlandskap vid Milford och Doubtful Sound på Sydön. Nya Zeeland bjuder också på valsafari vid Kaikoura, vinprovning i Marlborough och mysiga städer som Christchurch, Auckland och Queenstown. Om du föredrar att uppleva Nya Zeeland med bil eller husbil är helt upp till dig, vilken typ av resa du än väljer kan du se fram emot en upplevelse för livet.   

Prata Nya Zeeland med oss

Ring 0775-888088 och prata spännande resor till Nya Zeeland med oss! Vi har varit där och tillsammans med dig skapar vi din drömresa!

Läs vårt magasin om Nya Zeeland

Låt dig också inspireras av vårt stora resemagasin om Nya Zeeland som ger dig 100 sidor med spännande information!

Golden Gate Bridge i San Francisco, USA
Resor till San Francisco

San Francisco charmar alla med sina branta backar, spännande kvarter och färgglada viktorianska byggnader.

Hisnande kullar

Det är lätt att ta sig runt till fots i San Francisco, men med alla backar kan det vara frestande att hoppa på en utav de vackra, gamla spårvagnarna som går genom stan. En utav dem går bland annat till kända Lombard Street, som slingrar sig ner för en brant backe mitt i stan. 

China Town och Fishermans Warf

För att få ett litet smakprov på kinesisk kultur ska du ta dig till San Franciscos China Town. Små, roliga butiker som ligger sida vid sida och erbjuder allt från naturmedicin till diverse märkeskopior. Fortsätter du norrut kommer du till Fishermans's Wharf, där du passande kan njuta av en god lunch på en utav de många fiskrestaurangerna. Du kan också titta på sjölejonen som ligger och latar sig i solskenet på Pier 39.

Golden Gate Bridge och Alcatraz

San Francisco bukten bjuder på två särskilt intressanta sevärdheter. En av dem är San Franciscos landmärke nummer ett: Golden Gate Bridge. Du kan gå över bron och få njuta av den vackra utsikten mot staden, eller så kan du hyra en cykel och ta dig hela vägen från San Francisco till det lilla mysiga samhället Sausalito på andra sidan bukten. 

Från Golden Gate Bridge kan du bland annat se bort mot fängelseön Alcatraz, där några av USA:s värsta brottslingar satt inlåsta från 1934 till 1963. Det är möjligt att besöka fängelset, som idag är ett museum. Här kan du få lära dig mer om hur vardagen kunde se ut i fängelset och höra historier om alla de kreativa flyktförsök som gjorts under åren.

Karta

Dag för dag

Den klassiska jorden runt resan. Du får uppleva trendiga staden Tokyo, Nya Zeelands natur, sol och bad på Cooköarna och avslutar med charmiga San Francisco.

Dag 1: Avresa från Sverige

Idag åker du från Sverige.

Dag 2-4: Tokyo

Idag landar du i Tokyo, staden som har allt! Här bor du i två nätter. Upplev matkulturen, den kända fiskemarknaden Tsukiji, det gamla buddhistiska templet Asakusa eller åk upp i Tokyo Tower för en fantastisk utsikt!

Dag 5: Ankomst till Nya Zeeland

Idag ankommer du till Christchurch där vi har förbokat en natt till dig. Christchurch är en mycket engelsk stad och det avspeglar sig i hög grad i många av byggnaderna i centrum och på gatunamnen. De första engelska immigranterna tog med sig ett stort intresse för trädgårdskonst och de anlade redan 1863 den botaniska trädgården som idag utgör 30 hektar. Den botaniska trädgården är omgiven av en ännu större Hagley Park så Christchurch lever upp till sitt smeknamn The Garden City.

Dag 6-7: Dunedin

Idag går resan till Dunedin som grundades 1848 av skottska immigranter. På 1860-talet hittade man guld i området och under en tid var staden den rikaste i Nya Zeeland. Idag har staden ett rikt och otraditionellt kulturliv.

Otago-halvön öster om Dunedin är ett paradis för ornitologer och naturälskare. Ytterst på halvön vid Taiaroa Head finns en albatrosskoloni där man kan uppleva denna jättefågel, som har ett vingfång på tre meter. Ni kan också se de sällsynta gulögda pingvinerna som varit utrotningshotade. Yellow Eyed Penguin Conservations Reserve grundades genom ett lokalt initiativ och stället har utvecklat sig till att bli en turistattraktion och en forskningsinstitution. Ett nät av övertäckta och kamouflerade gångar går genom området och på det sättet kommer man helt nära pingvinerna som är mycket skygga.

Dag 8: Fiordland National Park

Idag kör du till Te Anau som ligger vid Fiordland National Park. Nationalparken är både stor och storslagen och utan tvivel ett av de vackraste naturområdena i Nya Zeeland. De 8.000 mm regn som faller här varje år gör sitt till. Utmed bergsidorna finns en frodig växtlighet med mossa, ormbunkar och gigantiska träd och ni kan inte föreställa er hur många nyanser av grönt som finns. Bergstopparna sträcker sig mot himlen och vattenfall sänder kaskader av vatten utöver de lodräta bergsväggarna. Detta natursceneri kan faktiskt endast upplevas på en båttur på antingen Milford Sound eller Doubtful Sound. Kom ihåg att förboka plats hemifrån för att säkert få en plats.

Dag 9-10: Queenstown

Idag kör du till Queenstown som är Nya Zeelands främsta "action" stad med ett stort utbud av aktiviter av olika slag.

Queenstown är basen under ett par dagar så det finns stor möjlighet att njuta av naturen på en vandring- eller ridtur eller kanske på mountainbike. Drömmer du om att prova bungy jump är det också här du kan uppfylla den drömmen

Dag 11: Franz och Fox Glacier

Idag bär det av till Westland National Park. Här är glaciärerna Franz Josef och Fox dagens stora attraktion då de två glaciärerna går helt ner till den tempererade regnskogen bara ett par kilometer från kusten. Vill du uppleva en av glaciärerna på nära håll rekommenderar vi en flygtur med helikopter där man landar på glaciären.

Du har nu kommit till ett område i Nya Zeeland där det inte finns så många campingplatser att välja mellan och i högsäsong är det därför en god idé att beställa plats i förväg.

Dag 12: Hokitika

Idag åker du till den lilla orten Hokitika, härifrån kan du tex besöka Pancake Rocks.

Dag 13-14: Nelson

Idag bär det av till Nelson och nationalparken Abel Tasman där du kan paddla kajak, vandra och njuta av den fantastiska natur som Nya Zeeland erbjuder.

Dag 15: Wellington

Dags att idag lämna Sydön och ta färjan från Picton till Wellington på Nydön. Färjeöverfarten är i sig själv en stor naturupplevelse.
I Wellington finner du Nya Zeelands nationalmuseum Te Papa Tongarewa. Detta är inget vanligt museum. Avancerad datateknologi och alla tänkbara audiovisuella medel ser till att det blir ett museibesök du aldrig glömmer.

Dag 16-17: Tongariro Nationalpark

Dagen kan användas till vandring eller att bara njuta av området. På informationscentret i den lilla orten får ni information och beskrivning över vandringsturerna.

Du har nu kommit till ett område i Nya Zeeland där det inte finns så många campingplatser att välja mellan och i högsäsong är det därför en god idé att beställa plats i förväg.

Dag 18-19: Rotorua

Starka naturkrafter gömmer sig under Nya Zeelands fredliga yta och det upplever du när du kör till Rotorua som ligger i ett område med stor termisk aktivitet. Besök t ex Whakarewarewa Thermal Valley som ligger i utkanten av staden. Här finns gejsern Pohutu och det finns även ett helt nytt besökscenter med bra information om maorikulturen.

Dag 20-21: Coromandel

Kör vidare till Coromandel Peninsula där det finns riktigt många fina campingplatser att välja mellan. Väljer du en campingplats på halvöns östkusthar ni nära till Hot Water Beach där du kan gräva ditt egna varma badkar i sanden. Här finns nämligen många varma källor under sanden. I närheten av Hot Water Beach ligger också bergsformationen Cathedral Cove. På halvöns östkust finns också Cooks Bay där Captain Cook 1769 hissade den engelska flaggan och gjorde anspråk på landet. Utöver den historiska aspekten finns här en helt fantastisk strand.

Dag 22: Auckland

Avsluta din Nya Zeelandsvistelse med Auckland, som även kallas för "City of Sails" då det är den storstad i världen där flest invånare har egen båt. Här finns inte mindre än fem stora marinor.

Dag 23: Flygresa till Cooköarna

Dags att bege sig till flygplatsen för att flyga till Cooköarna och några dagar i paradiset.

Dag 24-28: Cooköarna

Välkommen till härliga Cooköarna! Efter äventyret på Nya Zeeland finns det nu tid för poolhäng och avslappning. På Cooköarna väntar långa vita stränder och turkost, klart vatten. Tempot är lågt, det är varmt och skönt och du kan njuta av god mat och magiska solnedgångar. Cooköarna bjuder på romantik och avkoppling som få andra platser och många väljer att antingen gifta sig eller spendera sin bröllopsresa här. Du bor på huvudön Rarotonga som är en av 15 öar i detta ö-rike. Vi har bokat in dig på en härlig resort (3,5*) vid Muri Beach som är en utav öns vackrare stränder. Vill du ha högre standard på boendet eller flyga ut och bo på Aitutaki och snorkla i de vackra lagunerna där kan vi självklart hjälpa dig med ett sådant arrangemang.

Dag 29: Avresa Cooköarna

Dags att lämna paradiset för denna gång. Utcheckning och transport till flygplatsen.

Dag 30-32: San Francisco

Idag landar du i USA, efter ett byte i Los Angeles är det dags för San Francisco, som är utan tvivel en utav USA:s trevligaste storstäder. Stadens läge på de branta kullarna med utsikt över Stilla havet är spektakulärt. Stämningen här jämfört med andra amerikanska storstäder är också annorlunda på ett mycket positivt sätt. San Francisco går bra att uppleva till fots, men vi rekommenderar att du också provar att åka med de historiska spårvagnarna. Det är en härlig upplevelse. Hur du väljer att spendera tiden i San Francisco är helt upp till dig. MyPlanet förbokar gärna aktiviteter och utflykter om du så önskar. Många utflykter som tex ett besök till Alcatraz måste bokas på förhand.

Dag 33: Avresa från USA

Idag är det dags att lämna USA och resa tillbaka till Sverige.

Dag 34: Ankomst till Sverige

Välkomen hem!

Se alla dagar

Prisexempel

34 dagar från 46.800 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.
New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur Doubtful Sound

Upplev mystiken och den fantastiska naturen i Doubtful Sound på denna båtutflykt.

1 dag från 2.390 kr

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikoptertur Franz Josef-glaciären

Flyg helikopter över Franz Josef glaciären och få chans att vandra uppe på isen på glaciärens topp. 

4 tim från 3.725 kr

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Abel Tasman Walk and Kayak

Se Abel Tasman National Park små bukter, stränder och vikar till fots och med kajak.

1 dag från 1.570 kr

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Tongariro National Park

Upplev Tongariros vulkaniska landskap på en härlig dagsvandring tillsammans med en kunnig guide.

1 dag från 2.090 kr

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

På cykel över Golden Gate

Cykla över Golden Gate Bridge och upplev San Franciscos stora ikon på två hjul.

24 tim från 290 kr

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

Nya Zeelands pärlor

 • För dig som ställer höga krav
 • Vackra lodger och B&Bs
 • Spännande upplevelser

28 dagar från 55.900 kr

Nya Zeeland med husbil

Nya Zeeland med husbil

 • Husbil ger frihet
 • Perfekt för familjen
 • Naturupplevelser

26 dagar från 30.500 kr

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Nya Zeelands Bästa

 • Upplev Nya Zeeland med bil
 • Massor av upplevelseförslag
 • Flera boendealternativ

25 dagar från 39.900 kr

4x4 South Island 3.jpg

Nya Zeeland runt med 4WD

 • Kör-själv med 4 WD
 • Kom bort från turistströmmen
 • Övernattning på små lodger

25 dagar från 44.100 kr

rsz_wein_blenheim_nz_2

Vin och natur på Nya Zeeland

 • Fokus på fantastiska vinområden
 • Härliga naturområden
 • God mat och bra boenden

21 dagar från 40.500 kr

New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Nya Zeeland runt

 • 4 veckor med hyrbil
 • Gott om tid att utforska landet
 • Förbokat boende
   

30 dagar från 47.900 kr

Resor till Cooköarna

Nya Zeeland och Cooköarna

 • Husbil på Nya Zeeland
 • Sol & bad på Cooköarna
 • Perfekt för familjen

26 dagar från 38.100 kr

Grön ö i Stilla havet, Fiji

Nya Zeeland med Hongkong och Fiji

 • Storstaden Hongkong
 • Rundresa i New Zealand
 • Sol & bad på Fiji

20 dagar från 43.500 kr

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

Nya Zeeland & Australien kombo

 • Kör-själv i Nya Zeeland
 • Storstad, strand och natur
 • Pulserande Sydney
   

28 dagar från 39.900 kr

Dubai - ørken

Dubai, Nya Zeeland och Bali

 • Storstadsupplevelser i Dubai
 • Nya Zeelands vackra natur
 • Avkoppling och kultur på Bali

24 dagar från 42.500 kr

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Kryssning Nya Zeeland och Sydney

 • Kryssa runt vackra Nya Zeeland 
 • Upplev fjordar och glaciärer
 • Besök Operahuset i Sydney
   

20 dagar från 32.900 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitarnas fotspår

 • Resan för alla filmälskare
 • Besök kända inspelningsplatser
 • Upplev naturen och några av Nya Zeelands höjdpunkter

25 dagar från 46.900 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Nya Zeeland med bil och husbil

 • Res med både bil och husbil
 • Läckra vinturer längs vägen
 • Vulkaner, glaciärer och stränder

23 dagar från 33.100 kr

bike nz.jpeg

Bike and Drive Nya Zeeland

 • Kör med en 4WD
 • Upplev på mountainbike
 • Annorlunda & aktiv resa

27 dagar från 61.900 kr

hike nz panorama.jpeg

Hike and Drive Nya Zeeland

 • Vandringsupplevelser
 • Kör fyrhjulsdrivet
 • Boende på B&Bs

28 dagar från 54.900 kr

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

Gruppresa Nya Zeelands kontraster

 • Gruppresa med guide
 • Många av Zeelands höjdpunkter
 • Många måltider och upplevelser

20 dagar från 53.600 kr

New Zealand Golf 1.jpg

Golfresa till Nya Zeeland

 • Unik golfresa till Nya Zeeland
 • Hotell och golfbanor i världsklass
 • Naturupplevelser

25 dagar från 79.900 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png