fiji 1
1000 kr rabatt per person!

Nya Zeeland med Hongkong och Fiji

Kombinera en guidad rundresa i Nya Zeeland med storstaden Hongkong och sol och badsemester på Fiji.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

20 dagar från 43.500 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Storstaden Hongkong
Resan startar i Hongkong som bjuder på färgsprakande tempel, fantastisk mat och exotiskt gatuliv mellan de moderna skyskraporna. 

Guidad tur i Nya Zeeland
Fortsätt till Nya Zeeland där en spännande 7-dagarstur genom Nordöns vackra och varierande landskap väntar. Från Auckland utforskar du Coromandel-halvöns klippkuster och Rotoruas termiska underjord. Du möter också den ursprungliga maori-befolkningen och vandrar genom vulkaniska landskap i Tongariro National Park, innan turen går via huvudstaden Wellington tillbaka till Auckland. 

Sol & bad på Fiji
Resan avslutas med en avkopplande sol och badsemester i det tropiska paradiset Fiji. Hotellet ligger vid en vacker, vit sandstrand med vajande palmer, så här finns alla möjligheter att bara koppla av och njuta.  

Utvalda höjdpunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
Klimatkompenserade resor

Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet "Jacundá REDD+" i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till "Jacundá REDD+" görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person. Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året! 

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd 

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet "Jacundá REDD+" i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Rondônia, som ligger i Amazonas. Platsen är rik på biologisk mångfald och är hem åt en mängd olika djur - och växtarter. Stora delar av regnskogen i området är dock i fara då bönder i årtionden har skövlat skogen för att göra plats för sitt jordbruk. Dessutom har både levnadsvillkor och ekonomi varit dåliga under många år och flera lokalsamhällen är mycket sårbara. Projektet Jacundá REDD+ gör det möjligt för lokalbefolkningen att få en inkomst genom att bygga upp en försörjningskedja för lokala produkter som inte är relaterade till timmer. Det kan exempelvis vara gummi, acai och paranötter. Projektets mål är dessutom att skydda 35.000 hektar regnskog från avverkning, samt att plantera ytterligare 95.000 hektar skyddad skog. Man håller också workshops för områdets kvinnor och unga, där fokus är hälsa, biologisk mångfald och ledarskap. Dessa befolkningsgrupper är generellt sett väldigt utsatta och på detta vis hoppas man kunna rusta dem bättre för framtiden.

Projektet arbetar alltså även med social hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 140.290 ton per år. Av detta står MyPlanet för så mycket som en fjärdedel.

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här. 

Exempel på CO2-utsläpp

Här kan du se några exempel på hur mycket CO2-utsläpp en typsik MyPlanet resa ger.

Australien - 24 dagar - 2 inrikesflyg = 7,15 ton CO2
Nya Zeeland - 24 dagar = 7,35 ton CO2
USA - 20 dagar - 1 inrikesflyg = 4,25 ton CO2
Kanada - 17 dagar - 1 inrikesflyg = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dagar - 2 inrikesflyg = 4,15 ton CO2

Om du önskar veta vad just din resa har för CO2-utsläpp är du välkommen att kontakta oss så kan vi beräkna det åt dig. 

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har nu mottagit vårt första klimatcertifikat för vårt bidrag till South Pole's hållbarhetsprojekt ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Första halvåret 2019 har vi kompenserat for 3.023 ton koldioxid.

Rejser til Fiji
Resor till Fiji

Njut av en tropisk resa till Fiji, där vajande palmer, vita sandstränder och kristallklart vatten väntar dig. 

Stränder, rik kultur & vacker natur

Fiji är en ö-grupp som består av så många som 300 öar.  Detta gör att du har en uppsjö av upplevelser att vänta dig på en resa hit! Vissa är stora och består mest av berg och mer ogenomtränglig natur, och vissa är korallöar med långa fina, stränder där du kan snorkla, sola och bada. Förutom sol, bad och avkoppling på härliga stränder kan du uppleva både rik kultur och ett fantastiskt lokalt kök. Flera utflykter tar dig med båt till orörda stränder eller på lokala traditionella fester. En resa till Fiji går att göra både aktiv och hur avkopplande som helst. Valet är ditt och vi hjälper dig att skräddarsy den resa som passar dig bäst.

Kombinera med Australien eller Nya Zeeland

Kombinera gärna Fiji med Australien eller Nya Zeeland då flygförbindelserna mellan länderna är goda. I våra reseförslag nedan kan du se hur en sådan resa skulle kunna vara upplagd. Har du andra önskemål skräddarsyr vi efter dem så att du får precis den resa du önskar dig. Kontakta oss idag och prata med någon som har varit på Fiji och kan ge dig de där tipsen som är svåra att läsa sig till.

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand
Lake Taupo och Tongariro National Park

Upplev vackra Lake Taupo och utforska Tongariro National Parks karga vulkanlandskap. Kontakta oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Lake Taupo

Mitt på Nordön ligger Lake Taupo som har formen av en triangel och mäter ungefär 30 km på vardera sida. Sjön är inte bara vacker, den erbjuder också mycket bra fiske och då särskilt av regnbågsforell. Inte minre än 500 ton fisk fångas här varje år och det finns gott om ställen utmed stranden där du kan hyra fiskeutrustning. Vid Taupos nordöstra hörne hittar du Huka Falls, som också är väl värt ett besök. Det turkosa vattnet forsar ner mellan de grå klipporna med full kraft, för att avsluta med ett 12 meter långt fall.

Tongariro National Park

Mer vacker natur hittar du söder om Lake Taupo i Tongariro National Park, där tre mäktiga vulkaner reser sig mot skyn. Här visar sig Nya Zeelands natur från sin vildaste och mest dramatiska sida, med både smaragdgröna sjöar, frodiga vulkaniska sluttningar och kusliga lavalandskap. Vulkanerna har stor betydelse i maoriernas mytologi, vilket har gett parken en plats på UNESCOS världsarvslista både för sin natur och kultur. Något som mycket få ställen i världen uppnår.

Vandring och cykeltur

Följ med på en vandringstur genom dessa ovanligt vackra landskap, upplev parken från luften med flyg eller se den från vattnet i en kajak. Eller varför inte på en cykeltur genom landskapet? Det finns många sätt att få uppleva omgivningarna på, men för de allra flesta är höjdpunkten vandringsturen Tongariro Alpine Crossing, som av många anses vara en av världens vackraste dagsvandringar. Det finns även en mängd andra att välja mellan, av olika längd och svårighetsgrad. Det går också bra att besöka nationalparken på en halvdagstur ifall man inte har möjlighet att avsätta en hel dag.

Tack vare den storslagna naturen har många scener i Sagan om ringen-filmerna spelats in här och du får chans att komma nära inspelningsplatserna när du vandrar, flyger eller paddlar i området.

Boka resa till Nya Zeeland, Taupo och Tongariro

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

Byudsigt over Auckland, Nordøen, New Zealand fra Mount Eden
Auckland

Upplev The City of Sails på din resa till Nya Zeeland. Kontaka oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Nya Zeelands största stad

Auckland är Nya Zeelands största stad och här bor en fjärdedel av befolkningen. Staden ligger på 63 slocknade vulkaner och omges av flera grönklädda kullar. Från toppen av exempelvis One Tree Hill, Mount Eden och Mount Albert har man en fantastisk utsikt över staden och vattnet. På en stadsrundtur kan du uppleva de största sevärdheterna och lära känna staden bättre.

Shopping i Auckland

Strosa runt i centrala Auckland och shoppa på gatorna Queen Street och Karangahape Road. Här hittar du också mycket från den stora del av befolkningen som ursprungligen kommer från Stilla havet. Det finns butiker med allt från läckra frukter, exotiska grönsaker och färgglada tyger.

City of Sails

Auckland är omgivet av vatten och det är alltid många segelbåtar i bukten utanför staden. Tack vare det är staden också känd som City of Sails. Åk på en segeltur med en utav turbåtarna där du beronde på turens längd, antingen håller dig strax utanför staden eller också åker ut till de omkringliggande obebodda vulkanöarna. Där kan du promenera över den stelnade lavan och njuta av den facinerande naturen. Ett annat utflyktsmål med båt är stadsdelen Devonport, där du hittar små gallerier och viktoriansk arkitektur. Du kan också spendera några dagar på stranden och njuta av sol och surfing i vågorna. 

Boka resa till Nya Zeeland och Auckland

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand
Resor till Nordön

Res till Nya Zeelands norra ö och upplev Auckland, vulkaner, stränder och maorikultur. 100% skräddarsytt eller färdigt reseförslag - du väljer!

Nordön på Nya Zeeland

Nya Zeelands nordö är ett sant paradis för naturälskare. Auckland som är Nya Zeelands största stad ligger vackert omgivet av havet och grönklädda kullar. Resten av ön bjuder på en lång rad naturupplevelser. Besök vingårdar, utforska subtropiska landskap eller ta en utflykt i underjorden i spektakulära grottsystem och se lysmaskar. 

Gejsrar i Rotorua

Helt andra upplevelser väntar i Rotorua där det sjuder, bubblar och kokar av vulkanisk aktivitet. I Rotorua kan du också uppleva Nya Zeelands ursprungliga maorikultur och det görs allra bäst genom att delta i en tradtionell hangi-middag tillagad i den termiska underjorden. 

Fantastisk vandring

Tongariro National Park är det dags att snöra på vandrarkängorna och se sig om i det dramatiska vulkanlandskap som bland annat agerat kulisser i filmatiseringen av Sagan om Ringen. Nya Zeelands huvudstad Wellington bjuder på andra upplevelser som trevliga museum, restauranger och folkliv.

Boka resa till Nya Zeeland och Nordön

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

Karta

Dag för dag

Kombinera en guidad rundresa i Nya Zeeland med storstaden Hongkong och sol och badsemester på Fiji.

Dag 1: Avresa från Sverige

Från Sverige sätts kursen österut mot den spännande storstaden Hongkong.

Dag 2: Ankomst till Hongkong

Väl framme i Hongkong checkar du in på ett centralt beläget hotell där du bor de kommande tre nätterna. Efter det är dagen fri och du kan utforska denna facinerande stad, vackert belägen vid havet och omgiven av grönklädda berg.

Dag 3-4: Hongkong

Hongkong är en äkta asiatisk storstad där vackra, gamla tempel gömmer sig mellan skyskraporna och doften från gatuköpen fyller bakgatorna. Särskilt stämningsfullt är det efter mörkrets inbrott, då tusentals ljus lyser upp stadens klassiska skyline. Inte minst från Victoria Peak, där hela ljushavet ligger för dina fötter. Dagarna i Hongkong är fria att utforska på egen hand. Shoppa i alla tusentals olika butiker, hitta lugn och ro i de traditionella templen eller ta båten till den före detta portugisiska kolonin Macau. Vi hjälper naturligtvis gärna till med att boka utflykter hemifrån om du så önskar.

Dag 5: Hongkong till Nya Zeeland

Idag är det dags att resa vidare till Nya Zeeland. När du landat i Auckland checkar du in på ditt centralt belägna hotell där du ska bo en natt före turens början. Auckland är Nya Zeelands största stad och här kan du uppleva kultur, mat och shopping. Det är också en av landets vackraste städer, vackert belägen vid havet. Många har egen båt här och segling är enormt populärt. Detta har gjort att staden har fått smeknamnet "City of Sails". En båttur för att se Auckland från vattnet är ett måste! På kvällen är det trevligt att promenera nere vid marinan och äta en god middag på någon utav de många restaurangerna som ligger där.

Dag 6: Auckland till Hahei på Coromandel-halvön

Idag börjar äventyret i Nya Zeeland på allvar när du tillsammans med gruppen och den lokala guiden lägger Auckland bakom dig och kör österut mot halvön Coromandel. Endast få vägar leder genom det dramatiska landskapet som växlar mellan skogsklädda klippor, böljande kullar och undangömda stränder. Första stoppet är den berömda bukten, Cathedral Cove. Härifrån fortsätter du till Hot Water Beach som är känd för en mycket speciell företeelse. Det finns nämligen varma källorna under sanden och under de rätta tidvattenförhållanden kan du gräva fram ditt eget badkar med härligt varmt vatten direkt på stranden. Dagen avslutas med en trevlig grillkväll där du kan lära känna de andra i gruppen. Natten tillbringas i en stuga nära stranden, så det finns alla möjligheter för ett dopp efter middagen om du skulle vilja ta det.

Dag 7: Maori-kultur i termiska Rotorua

Från Hahei fortsätter resan till Rotorua, känd för sin livliga geotermiska aktivitet. När du närmare dig området möts du av en karakteristisk "doft" av svavel från den vulkaniska jorden. Gejsrar sjuder och sprutar, lera kokar och bubblar och ånga läcker ut ur sprickor i jorden. Under eftermiddagen har du möjlighet att utforska området på egen hand eller delta i olika aktiviteter (ingår ej) som exempelvis forsränning. Ett annat alternativ är att besöka Hobbiton, där flera scener från filmerna om Sagan om Ringen och The Hobbit spelades in.

Men se till att ha lite ork kvar till kvällen, som bjuder på en mycket speciell upplevelse. Rotorua utgör hjärtat av Nya Zeelands maori-kultur och ikväll får du en fascinerande inblick i deras traditionella kultur. Vid ankomsten till maori-byn Tamaki Maori Village, välkomnas du av de lokala maorierna, som kommer att berätta om sin kultur och sina traditionella ritualer. Kvällen bjuder också på en traditionell hangi-middag med kött tillagat under marken och uppträdanden.

Dag 8: Rotorua på egen hand

Idag har du en heldag på egen hand för att utforska Rotorua och dess omgivningar. Du kan bland annat kasta dig ut i aktiviteter som White Water Rafting, zip-line, mountainbiking och mycket mer. Ett annat alternativ är att besöka Hobbiton, där vissa scener från filmerna Sagan om Ringen och Hobbit har spelats in. Efter en lång dag fylld med aktiviteter och upplevelser är ett besök på Polynesian Spa det perfekta sättet att avsluta dagen på.

Dag 9: Rotorua till Tongariro National Park

Idag väntar naturupplevelser i absoluta världsklass när du fortsätter till nationalparken Tongariro. Här häver sig tre aktiva vulkaner upp över karga lavafält, skogsklädda sluttningar och gröna sjöar. Tillsammans skapar de några av de mest dramatiska landskapen på hela Nordön. Inte undra på att filmteamet bakom filmtrilogin Sagan om ringen valde denna plats för inspelning av scener om Mount Doom i Mordor. Idag finns det lyckligtvis färre orcher i området, och du bjuds istället på världsberömda vandringsleder av olika längd och svårighetsgrad. Om du vill kan du ta del av den spektakulära naturen på en utav de kortare turerna, Taranaki Falls Walk. Du kan också besöka det fascinerande informationscentret Volcanic Centre Museum och lära dig mer om områdets vulkaniska natur.

Dag 10: Tongariro National Park - Blue Duck Station

Idag fortsätter turen till den avsides får - och nötkreaturfarmen Blue Duck Station. Här kommer du att välkomnas av familjen, som vid sidan av jordbruket är mycket aktiv inom naturskydd. Du utforskar farmens stora marker i 4WD medan guiden berättar om områdets natur - och djurliv samt anekdoter från svunna tider. När du kommer tillbaka till farmen har du resten av dagen för att på egen hand njuta av de vackra omgivningarna. Dagen avslutas med en god middag gjord av färska, lokala råvaror.

Dag 11: Blue Duck Station till Wellington

Helt andra upplevelser väntar i dag när du besöker Nya Zeelands huvudstad Wellington. Med cirka 400.000 invånare är Wellington inte någon stor stad, men den ligger vackert vid havet, omgiven av gröna kullar. Här får du en sällsynt titt bakom kulisserna i filmens värld när du besöker Weta Workshop, vilka låg bakom filmsuccérna The Hobbit, Sagan om Ringen och Avatar. Resten av dagen kan du på egen hand utforska staden. Ta exempelvis en promenad i den vackra botaniska trädgården, shoppa i de många butikerna och njut av atmosfären på alla mysiga kaféer. Du kan också besöka Nya Zeelands utmärkta nationalmuseum Te Papa Tongarewa, där avancerad teknik garanterar ett museibesök utöver det vanliga.

Dag 12: Wellington till Auckland

Från Wellington går resan tilbaka till Auckland, där du kan njuta av Nya Zeeland en sista natt innan du flyger vidare till Fiji dagen efter.

Dag 13: Nya Zeeland till Fiji

En flygtur från Nya Zeeland tar dig till den tropiska ö-staten Fiji i Stilla havet. Fiji består av mer än 300 öar, varav endast 106 är bebodda. De allra flesta bor på de två största öarna, Viti Levu och Vanua Levu, där den förstnämnda är den mest besökta. Här finns de bästa stränderna och det är också här du kommer att checka in på den vackra 3-stjärniga First Landing Beach Resort och bo de kommande sex nätterna. Anläggningen består av mysiga bungalows utspridda i en stor tropisk trädgård bara ett stenkast från havet.

Dag 14-18: Sol och bad på Fiji

Dagarna är obokade och du kan bara njuta av de vackra tropiska omgivningarna. Med sina vita sandstränder och höga vajande palmer under en blå, molnfri himmel är Fiji som taget från ett vykort. Även klimatet är perfekt med en relativt stabil medeltemperatur på 22 grader på vintern (maj till oktober) och strax över 30 grader på sommaren. Lyckligtvis är havet aldrig långt borta om du behöver ett svalkande dopp.

I närheten av resorten ligger en lokal marina där det finns en liten butik där du kan köpa det mest nödvändiga. Från marinan kan du också åka på båtturer till Mamanuca Islands. Dessutom kan resortens personal hjälpa dig att boka utflykter, matlagningskurser, promenader genom trädgården eller kurser i korgflätning med bladen från kokospalmer. Självklart går det också bra att bara koppla av på stranden eller vid poolen och njuta av det underbara tropiska klimatet till fullo.

Dag 19: Hemresa

Det är dags att säga hejdå till det tropiska paradiset Fiji och resa hem till Sverige igen.

Dag 20: Ankomst till Sverige

Du landar i Sverige - solbränd och med minnet fullt av upplevelser!

Se alla dagar

Prisexempel

20 dagar från 43.500 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.
Mad - gourmet.jpg

Wellington för matälskare

Testa några av Wellingtons bästa restauranger på en matsafari runt staden med en matkunnig guide.

1 dag från 2.680 kr

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark (5).jpg

Vintur till Waiheke Island

Upplev tre olika vingårdar med hög kvalitet - Mudbrick, The Goldie Room och Te Whau Vineyards.

1 dag från 1.090 kr

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Spårvagnsmiddag i Christchurch

Njut av en god 4-rätters middag i en rullande restaurang i central Christchurch.

3 tim från 920 kr

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Upplev Marlboroughs viner

Åk på en vingårdstur i Marlborough och smaka lokalproducerat nyzeeländskt vin.

7 tim från 1.190 kr

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Upplev det vulkaniska landskapet i Tongariro på en halvdagsutflykt till den berömda nationalparken.

5 tim från 1.550 kr

New Zealand - Nordøen - Auckland - Mount Eden (2)_3

Stadsrundtur & båtutflykt

Denna utflykt kombinerar en guidad stadsrundtur med en båtutflykt i Aucklands hamn.

1 dag från 910 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Dagstur Milford Sound

En oförglömlig båttur väntar på den fantastiska fjorden Milford Sound, som ligger på Nya Zeelands sydö.

1 dag från 1.390 kr

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin och utsökt mat i Hawkes Bay

Fantastiska viner, god mat och vacker natur väntar på denna resa genom Nordöns vinområde.

5 tim från 2.390 kr

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Best of Both Worlds

Denna utflykt kombinerar en stadsrundtur i Auckland med regnskogsvandring och maorikultur.

1 dag från 1.790 kr

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med övernattning

Njut av en fanstastisk båttur på vackra Milford Sound med övernattning i dubbelhytt.

2 dagar från 3.990 kr

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Abel Tasman Walk and Kayak

Se Abel Tasman National Park små bukter, stränder och vikar till fots och med kajak.

1 dag från 1.570 kr

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Följ med på en heldags guidad tur till 90 mile Beach och Cape Reinga på Nordöns spets.

1 dag från 1.080 kr

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Hangimiddag & maori-konsert

Följ med på en riktig Maorifest och upplev traditionerna i den mytomspunna kulturen.

5 tim från 950 kr

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser & Pingviner

Otagohalvön utanför Dunedin är ett paradis för naturälskare med bland annat albatrosser och pingviner.

5 timmar från 1.150 kr

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Segeltur i Auckland

Se Auckland från vattnet och njut av utsikten över bukten och alla segelbåtar.

2 tim från 750 kr

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I sagan om ringens fotspår

Följ med på en storslagen expedition med fyrhjulsdrivna fordon genom Queenstowndalens bergslandskap.

1 dag från 2.990 kr

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin och valsafari

Båttur från Aucklands hamn där delfin - och valskådning samt fågelliv står i fokus.

5 tim från 1.290 kr

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikoptertur Franz Josef-glaciären

Flyg helikopter över Franz Josef glaciären och få chans att vandra uppe på isen på glaciärens topp. 

4 tim från 3.725 kr

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Abel Tasman till fots

Vandra och upplev under tre dagar den fantastiska naturen i Abel Tasman National Park.

3 dagar från 11.600 kr

Rotorua area

Vulkaner och regnskog

Upplev Nordöns förunderliga natur med kratersjöar, klippor och regnskog på denna heldagstur.

1 dag från 2.950 kr

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Ångbåt och middag från Queenstown

Åk på ångbåtstur från Queenstown och avnjut en läcker barbeque-middag i vacker miljö.

4 tim från 990 kr

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

Farmstay på Blue Duck Station

En vistelse på Blue Duck Station bjuder på upplevelser med 4WD och båt samt självklart på hästryggen. 

3 dagar från 1.990 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur Doubtful Sound

Upplev mystiken och den fantastiska naturen i Doubtful Sound på denna båtutflykt.

1 dag från 2.390 kr

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Guidad cykeltur i Tongariro

Cykla genom Tongariros spektakulära natur med guide och se berg, regnskog och vulkaner.

4 tim från 1.590 kr

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine

Åk på en av Nya Zeelands vackraste tågsträckor med Tranz Alpine som går tvärs över Sydön.

5 tim från 1.630 kr

New Zealand - delfin.jpg

Simma med delfiner i Akaroa

På denna utflykt får du möjligheten att simma med Nya Zeelands nyfikna delfiner.

1 dag från 2.235 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med övernattning

Njut av en fantastiskt båttur på Doubtful Sound med övernattning i dubbelhytt och god mat.

2 dagar från 4.990 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besök "The Shire" från både Hobbit och Sagan om Ringen filmerna på denna tur till Hobbiton.

5 tim från 930 kr

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Båttur till Hole in the Rock

Med en katamaran besöks den spektakulära klippformationen Hole in the Rock

5 tim från 840 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Waitomo Caves

Se de magiska lysmaskarna i Waitomo Caves stora grottsystem på Nya Zeelands norra ö.

1 dag från 480 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med flyg

Följ med på dagsutflykt till Milford Sound med flyg och spektakulär fjordkryssning.

1 dag från 4.090 kr

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Valsafari från Kaikoura

Se valar, delfiner och sälar på denna spännande valsafari från Kaikoura. Hela 95% chans att få se valar!

4 tim från 1.150 kr

New Zealand - sydøen - routeburn track

Routeburn Track

Njut av en guidad vandring på Routeburn Track, en de bästa vandringslederna på Nya Zeeland.

1 dag från 1.390 kr

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Simma med delfiner i Kaikoura

Drömmen att få simma med delfiner kan uppfyllas bland annat i Kaioura på denna tur.

4 tim från 1.390 kr

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Tongariro National Park

Upplev Tongariros vulkaniska landskap på en härlig dagsvandring tillsammans med en kunnig guide.

1 dag från 2.090 kr

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Helikoptertur till Fox Glacier

Flyg helikopter över Fox Glacier på Sydön på Nya Zeeland och glaciärvandra på toppen.

4 dag från 3.320 kr

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
CI_095_DK_2016.jpg
1000 kr rabatt per person!

Jorden runt - Japan, Nya Zeeland, Cooköarna & USA

 • Storstad
 • Naturupplevelser
 • Sol & bad på Cooköarna

34 dagar från 46.800 kr

Husbil vid strand i Nya Zeeland
2000 kr rabatt på husbilen!

Nya Zeeland med husbil

 • Husbil ger frihet
 • Perfekt för familjen
 • Naturupplevelser

26 dagar från 30.500 kr

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej
1000 kr rabatt per person!

Nya Zeelands Bästa

 • Upplev Nya Zeeland med bil
 • Massor av upplevelseförslag
 • Flera boendealternativ

25 dagar från 39.900 kr

4x4 South Island 3.jpg
1000 kr rabatt per person!

Nya Zeeland runt med 4WD

 • Kör-själv med 4 WD
 • Kom bort från turistströmmen
 • Övernattning på små lodger

25 dagar från 44.100 kr

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu - Vej.jpg
1000 kr rabatt per person!

Nya Zeelands höjdpunkter

 • Bil & boende bokat
 • Både Nord- & Sydön
 • Alla höjdpunkter

18 dagar från 34.900 kr

rsz_wein_blenheim_nz_2
1000 kr rabatt per person!

Vin och natur på Nya Zeeland

 • Fokus på fantastiska vinområden
 • Härliga naturområden
 • God mat och bra boenden

21 dagar från 40.500 kr

New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg
1000 kr rabatt per person!

Nya Zeeland runt

 • 4 veckor med hyrbil
 • Gott om tid att utforska landet
 • Förbokat boende
   

30 dagar från 47.900 kr

Rejser til Cook-øerne
2000 kr rabatt på husbilen!

Nya Zeeland och Cooköarna

 • Husbil på Nya Zeeland
 • Sol & bad på Cooköarna
 • Perfekt för familjen

26 dagar från 38.100 kr

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx
2000 kr rabatt på husbilen!

Nya Zeeland & Australien kombo

 • Kör-själv i Nya Zeeland
 • Storstad, strand och natur
 • Pulserande Sydney
   

28 dagar från 39.900 kr

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0
1000 kr rabatt per person!

Nya Zeelands pärlor

 • För dig som ställer höga krav
 • Vackra lodger och B&Bs
 • Spännande upplevelser

28 dagar från 55.900 kr

Dubai - ørken
1000 kr rabatt per person!

Dubai, Nya Zeeland och Bali

 • Storstadsupplevelser i Dubai
 • Nya Zeelands vackra natur
 • Avkoppling och kultur på Bali

24 dagar från 42.500 kr

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1
1000 kr rabatt per person!

Kryssning Nya Zeeland och Sydney

 • Kryssa runt vackra Nya Zeeland 
 • Upplev fjordar och glaciärer
 • Besök Operahuset i Sydney
   

20 dagar från 32.900 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg
1000 kr rabatt per person!

I hobbitarnas fotspår

 • Resan för alla filmälskare
 • Besök kända inspelningsplatser
 • Upplev naturen och några av Nya Zeelands höjdpunkter

25 dagar från 46.900 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0
2000 kr rabatt på husbilen!

Nya Zeeland med bil och husbil

 • Res med både bil och husbil
 • Läckra vinturer längs vägen
 • Vulkaner, glaciärer och stränder

23 dagar från 33.100 kr

bike nz.jpeg
1000 kr rabatt per person!

Bike and Drive Nya Zeeland

 • Kör med en 4WD
 • Upplev på mountainbike
 • Annorlunda & aktiv resa

27 dagar från 61.900 kr

hike nz panorama.jpeg
1000 kr rabatt per person!

Hike and Drive Nya Zeeland

 • Vandringsupplevelser
 • Kör fyrhjulsdrivet
 • Boende på B&Bs

28 dagar från 54.900 kr

Bay of Islands - New Zealand.jpeg
1000 kr rabatt per person!

Gruppresa Nya Zeelands kontraster

 • Gruppresa med guide
 • Många av Zeelands höjdpunkter
 • Många måltider och upplevelser

20 dagar från 53.600 kr

New Zealand Golf 4_0
1000 kr rabatt per person!

Golfäventyr i Nya Zeeland

 • Unik golfresa
 • Hotell och golfbanor i världsklass
 • Naturupplevelser

25 dagar från 79.900 kr

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png