Dubai - ørken

Dubai, Nya Zeeland och Bali

Kombinera Dubai, Nya Zeeland och Bali på en och samma resa och få storstad, fantastisk natur , kultur och skön avkoppling. 

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

24 dagar från 42.500 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Varför inte kombinera tre vackra resmål på en och samma resa? Denna resa tar dig först till metropolen Dubai med sina skyskrapor, konstgjorda öar, fantastiska shopping och vackra vita sandstränder. Från Dubai flyger du vidare till Nya Zeeland, där du kan förvänta dig en oförglömlig resa med egen hyrbil från söder till norr. Utmed vägen väntar fantastiska landskap och en mängd upplevelser av olika slag. Allt från natur och djur till vin och filmhistoria. Efter ett par veckor fyllda av äventyr får du en skön avslutning på vackra Bali där du kan sola, bada och koppla av på lyxiga Le Meridien.  

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Höjdpunkter på resan

AdobeStock_94431259.jpeg
Klimatkompenserade resor

 Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till "Envira Amazonia REDD+" görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person (se exempel längre ner på sidan). Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året! 

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd 

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet Envira Amazonia REDD+

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Acre, som ligger i Amazonas. Ett område som sedan 80-talet varit hårt drabbat av både skövling och andra miljöförstörande aktiviteter.

De 200.000 hektar mark som projektet idag bedrivs på köptes 2009 av experter på skogsförvaltning och projektet "Envira Amazonia REDD+" kunde etableras. 39,300 hektar regnskog i området som tidigare skövlats och omvandlats till betesmarker kunde nu istället bevaras och användas för att ta upp koldioxid och bidra till minskad växthuseffekt.

Även social hållbarhet i fokus

Lokala samhällen i området är viktiga komponenter i projektet, då de utöver att bevara och återplantera regnskogen, också bedriver kombinerade sociala – och miljöfokuserade program för invånarna. Detta gör att projektet inte bara bidrar till bättre miljö utan även social hållbarhet. Bland annat anordnas utbildningar av olika slag samt att lokalbefolkningen ges möjlighet att starta egna verksamheter grundande på hållbarhet och där biologisk mångfalden bevaras.

Att bevara regnskogen gör också automatiskt att skogens ekosystem med luft och vattenfiltrering skyddas, näringskedjan regleras och ett naturligt översvämningsskydd skapas. Skogen har också ett stort spirituellt och kulturellt värde för människorna som lever här vilket ytterligare bidrar till den sociala hållbarheten.

Projektet arbetar alltså med alla delar av hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 1.259.646 ton per år. Det är MyPlanet mycket stolta över att vara med och bidra till. 

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här. 

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har så här långt tillsammans med våra kunder klimatkompenserat för 15.483 ton koldioxid, vilket bidragit stort till South Pole:s hållbarhetsprojekt i Amazonas i Brasilien. 

CO2 certificateCO2 certificate 2

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand
Resor till Queenstown

Nya Zeelands äventyrsstad nummer ett bjuder på upplevelser av alla de slag som får adrenalinet att flöda. Kontakta oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Kontraster i Queenstown

Queenstown är en riktigt trevlig stad med en härlig stadskärna fylld av restauranger, kaféer och butiker. Det är dock inte det Queenstown är mest känt för. Här finns nämligen ett enormt utbud av actionfyllda aktiviteter, där bungy jump kanske är den mest kända. Även rafting, jet boating eller vandring kan du göra här. 

Sagan om ringen

Om du inte är ute efter en adrenalinkick kan du ta en tur med linbanan upp på berget och få en spektakulär utsikt över staden och sjön Lake Wakatipu som Queenstown ligger vid. Många scener ur filmerna Sagan om ringen har också spelats in i området och ett flertal turer tar dig till olika inspelningsplatser runt om. 

Wanaka och Mount Aspiring

Strax norr om Queenstown ligger Wanaka och Lake Wanaka. Hela området bjuder på en mängd olika alternativ av utomhusaktiviteter, såsom vandring, cykling och segling. Eller varför inte en flygtur över den vackra nationalparken Mount Aspiring? Oavsett vad du väljer väntar dig en fantastik naturupplevelse!  

Boka resa till Nya Zeeland och Queenstown

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

Byudsigt over Auckland, Nordøen, New Zealand fra Mount Eden
Resor till Auckland

Upplev The City of Sails på din resa till Nya Zeeland. Kontaka oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Nya Zeelands största stad

Auckland är Nya Zeelands största stad och här bor en fjärdedel av befolkningen. Staden ligger på 63 slocknade vulkaner och omges av flera grönklädda kullar. Från toppen av exempelvis One Tree Hill, Mount Eden och Mount Albert har man en fantastisk utsikt över staden och vattnet. På en stadsrundtur kan du uppleva de största sevärdheterna och lära känna staden bättre.

Shopping i Auckland

Strosa runt i centrala Auckland och shoppa på gatorna Queen Street och Karangahape Road. Här hittar du också mycket från den stora del av befolkningen som ursprungligen kommer från Stilla havet. Det finns butiker med allt från läckra frukter, exotiska grönsaker och färgglada tyger.

City of Sails

Auckland är omgivet av vatten och det är alltid många segelbåtar i bukten utanför staden. Tack vare det är staden också känd som City of Sails. Åk på en segeltur med en utav turbåtarna där du beronde på turens längd, antingen håller dig strax utanför staden eller också åker ut till de omkringliggande obebodda vulkanöarna. Där kan du promenera över den stelnade lavan och njuta av den facinerande naturen. Ett annat utflyktsmål med båt är stadsdelen Devonport, där du hittar små gallerier och viktoriansk arkitektur. Du kan också spendera några dagar på stranden och njuta av sol och surfing i vågorna. 

Boka resa till Nya Zeeland och Auckland

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

Bjergudsigt over Christchurch, New Zealand
Resor till Christchurch

Res till Nya Zeelands södra ö och upplev höga berg, djupa fjordar och trevliga småstäder. 100% skräddarsytt eller färdigt reseförslag - du väljer!

Sydön på Nya Zeeland

Det är på Sydön på Nya Zeeland som naturen visar sig från sin mest dramatiska sida. Sydöns natur är extremt varierad. Mitt på ön reser sig Nya Zeelands högsta berg Mount Cook över barrskogarna och de spegelblanka sjöarna. Nationalparken Abel Tasman bjuder in till vackra vandringar längs med den subtropiska kusten till små undangömda stränder. I Fiordland National Park ligger Milford Sound som är Nya Zeelands mest kända fjord, men även lillebrodern Doubtful Sound. Passa på att njuta av landskapen från en båt eller kanske en kajak. Längs med Sydöns västkust ligger flera glaciärer som väntar på att bli utforskade. 

Ett rikt djurliv

Även djurlivet på Sydön är rikt. Upplev fåglar på Steward Island, se pingviner strax utanför Dunedin, kom hisnande nära havets stora kolosser på en valsafari från Kaikoura eller varför inte simma med lekfulla delfiner i deras naturliga miljö strax utanför Akaroa. 

Härliga städer, viner och varma källor

Resor till Sydön bjuder förstås på mer än bara natur. Christchurch är en trevlig stad med brittiska anor, Dunedin stoltserar med landets enda slott och i Quenstown märks adrenalinsuset från den långa rad av actionaktiviteter som staden erbjuder. Vinälskare bör avsätta ett par dagar till att provsmaka vitvinerna i Marlborough och efter det njuta av de varma källorna i Hamner Springs

Boka resa till Nya Zeeland och Sydön

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

Karta

Dag för dag

Kombinera Dubai, Nya Zeeland och Bali på en och samma resa och få storstad, fantastisk natur , kultur och skön avkoppling. 

Dag 1: Avresa Sverige och ankomst Dubai

I dag reser du från Sverige och landar i Dubai sent på kvällen.

Dag 2: Dubai

Du har hela dagen obokad idag för att kunna uppleva en del av allt Dubai har att erbjuda. Här står imponerande skyskrapor sida vid sida med artificiella öar, höga palmer och traditionell arabisk arkitektur. Här hittar du köpcentrum som överträffar din vildaste fantasi, men du kan också välja att besöka de mindre sidogatorna där den söta doften från vattenpipornas rök strömmar ut ur de små kaféerna och män i traditionella vita dräkter konverserar över en kopp te. När du promenerat runt i stan och den heta solen blir för stark erbjuder stadens stränder ett svalkande dopp i det blå och vill du upptäcka öknen från kamelryggen eller i en 4WD ligger den bara en kort bit bort.

Dag 3: Avresa Dubai

På förmiddagen lämnar du Dubai och reser mot Nya Zeeland där du landar dagen efter.

Dag 4: Ankomst Christhurch

Idag landar du i Christchurch på Nya Zeelands Sydö. Du hämtar din hyrbil vid ankomst och kör till ditt hotell där du kan koppla av en stund efter resan. Resten av dagen kan du strosa runt i Christchurch och njuta av en god middag på någon utav stadens utmärkta restauranger.

Dag 5: Christchurch

Christchurch är en av Nya Zeelands största och mest historiska städer med en mycket distinkt engelsk stil. Bland Christchurchs mest populära attraktioner är RE: Start, ett antal outdoorbutiker och kaféer byggda av containrar. Upplev också Transitional Cardboard Cathedral, en fascinerande byggnad gjord av kartong. Använd förslagsvis eftermiddagen åt att besöka den botaniska trädgården, som omges av den ännu större parken Hagley Park. Eller kanske lockas du mer av att ta en tur i luftballong över staden? Det finns många olika sätt att uppleva Christchurch på, så innan du vet ordet av har dagen gått och det är dags att bege sig tillbaka till hotellet och förbereda sig för morgondagen.

Dag 6: Dunedin

Idag kör du söderut mot staden Dunedin. Det är en resa på 5-6 timmar, så se till att komma iväg i god tid så att du får möjlighet att utforska Dunedin och området runt staden. Upplev Otago halvön som har ett rikt djurliv och vacker natur. Du kan exempelvis komma nära både albatross och små dvärgpingviner som har kolonier här. Inte långt från Dunedin hittar du också Nya Zeelands enda slott, Larnach Castle, som ligger vackert beläget uppe på en kulle. Eller vad sägs om en tur med Taieri Gorge Railway, som bjuder på en trevlig resa genom ett landskap av mjuka kullar, brusande floder och vackra järnvägsbroar?

Dag 7: Te Anau

Resan tar dig vidare till Te Anau, som är den perfekta utgångspunkten för att utforska det vackra Fiordland, där skummande vattenfall, täta regnskogar och höga bergstoppar karakteriserar landskapet. Det finns många sätt att uppleva fjordarna på. Men bästa sättet är utan tvekan en båttur där du kommer ut på fjorden och nära de vackra omgivningarna, där delfiner, sälar, pingviner och en mängd olika fåglar huserar. Ett annat alternativ är att ta ett flyg över det spektakulära landskapet. På eftermiddagen kanske du vill besöka Te Anau Glowworm Caves där tusentals små lysmaskar sitter som stjärnor i taket och lyser upp grottornas tak.

Dag 8-9: Queenstown

Från Te Anau sätter du kurs mot Nya Zeelands actionstad nummer ett - Queenstown. Här har du två dagar och kan njuta av allt denna fantastiska stad har att erbjuda. Prova någon eller några av de många olika aktiviteter som erbjuds i området och inte minst utforska det vackra landskapet runt staden. Queenstown är en riktigt mysig stad med en trevlig gågata fylld av restauranger, kaféer och affärer där man lätt kan spendera en hel dag. Skulle du vilja ha det lite mer actionfylld kan du istället hoppa bungy jump, åka zipline eller ta en tur i full fart med jetbåt. En lite lugnare aktivitet är att ta linbanan till toppen av berget bakom Queenstown. Härifrån har du en fantastisk utsikt över staden, sjön Wakatipu och de omgivande bergen.

Dag 10: Wanaka

Idag väntar en kort bilresa till grannstaden Wanaka, belägen vid sjön Lake Wanaka. Den vackra naturen i området är som gjord för utomhusaktiviteter och det finns en mängd olika saker att välja mellan. Exempelvis kan du vandra, ta en segeltur på sjön, göra en scenic flight över Mount Aspiring National Park, fiska eller åka 4WD-motorcyklar. Oavsett vad du väljer att göra, sker det i hänförande omgivningar.

Dag 11: Glacier Region

I dag kör du närmare fyra timmar norrut till glaciärområdet i Westland National Park. Tillbringa dagen med att utforska den spektakulära Franz Josef-glaciären som flyter som en frusen isflod från de högsta bergstopparna ner mot regnskogen i dalen. Du kan exempelvis uppleva glaciären från luften på en helikoptertur (ingår ej), där du också landar uppe på glaciären och får möjlighet att utforska den tillsammans med en kunnig guide. Eller välj den vackra, men något mer ansträngande varianten att vandra upp till toppen. Det kommer utan tvekan att vara mödan värd.

Dag 12-13: Nelson

Idag väntar Nelson där du har två hela dagar för att utforska staden samt den intilliggande Abel Tasman National Park. Här kan du uppleva några av de mest spektakulära kustlandskapen i hela Nya Zeeland, och det gör parken till ett mycket populärt resmål för alla naturälskare. Det finns en mängd olika vandrings du kan välja mellan, men om du föredrar att uppleva naturen från vattnet kan du istället hyra en kajak och paddla längs den vackra kusten. En annan populär plats i området är Kaiteriteri Beach, som med sin gyllene sandstrand och härligt, varma vatten bjuder in till ett uppfriskande dopp och en stund i solstolen.

Dag 14: Wellington

Idag fortsätter resan mot Nya Zeelands norra ö och huvudstaden Wellington, som ligger på öns södra spets. Ett besök på nationalmuseumet Te Papa Tongarewa borde stå med på programmet och detta museumet är inte något vanligt traditionellt museum. Här gör avancerad datateknik och alla tänkbara audiovisuella resurser ett museumsbesök till något helt utöver det vanliga. För att få en överblick över staden kan du besöka någon utav utsiktsplatserna på Mount Victoria där du får en helt fantastisk utsikt över staden, hamnområdet och de mjuka, gröna kullarna i fjärran.

Dag 15: Tongariro National Park

Längre norrut väntar ett mystiskt och magnifikt landskap i Tongariro National Park. Parken domineras av tre vulkaner som alla är aktiva. Du har hela dagen här och kan njuta av den fantastiska naturen och de unika landskapen i parken. Många känner du säkert igen från filmerna om Sagan om ringen då flera scener spelades in just här. Kanske vill du utforska någon utav de många vandringslederna i området? De finns någon för varje smak och i olika svårighetsgrader. Eller vad sägs om en scenic flight över nationalparken, där du kan få en mycket bra översikt över de karga och dramatiska landskapen?

Dag 16: Rotorua

Rutten tar dig vidare till maoriernas kulturella huvudstad Rotorua. Staden är känd för sin termiska aktivitet, och när du närmar dig staden kommer du att mottas av en mycket distinkt lukt av svavel från den vulkaniska underjorden. Området är väldigt fascinerande och det är spännande att utforska landskapet med alltifrån vackra sjöar, frodiga skogar, bubblande lerpölar och sprutande geysrar som skickar kaskader av kokande vatten upp mot himmelen i väldig fart.

Ta tillfället i akt att lära dig mer om maorikulturen och upplev en traditionell Hangi-middag, tillagad på varma stenar nergrävda i jorden. I samband med middagen blir det också underhållning i form av traditionell dans och sång, och du kommer att få en liten inblick i maorikulturens seder och traditioner (ingår ej).

Dag 17-18: Coromandel halvön

Efter några dagar av nära kontakt med Nya Zeelands bubblande underjord fortsätter resan norrut till Coromandel halvön. Detta är en sann pärla! Halvön är känd för sin vilda, orörda natur och många fina sandstränder som inbjuder till både vandring, sol, bad och avkoppling. Här ligger också den populära Hot Water Beach, där du kan uppleva ett mycket speciellt fenomen. Tack vare heta källorna under sanden kan du gräva lite och göra ditt eget badkar i sanden fyllt med varmt vatten som kommer upp ifrån jordens inre.

Dag 19: Avresa Auckland och ankomst Bali

Idag kör du till Auckland, där ditt Nya Zeeland-äventyr har nått sitt slut för den här gången. Härifrån reser du vidare till mystikens Bali, där du landar samma dag. Under de närmaste fyra dagarna kommer du att bo på Le Meridien Bali Jimbaran, som erbjuder möjlighet till avkoppling i moderna och lyxiga miljöer.

Dag 20-23: Le Meridien Bali Jimbaran

Le Meridien Bali Jimbaran är en 5-stjärnig resort i Jimbaran på Balis sydligaste spets. Resorten är ljus och inbjudande med modern arkitektur. Här finns ett vackert poolområde med solstolar där du kan koppla av i skuggan under dagens hetaste timmar. Alla rum är smakfullt inredda i ljusa färger och utrustade med trådlöst internet, kassaskåp, egen balkong och kylskåp. Vissa rum har också utsikt över den vackra Jimbaran-bukten. När hungern gör sig påmind och törsten ska släckas finns det flera bra valmöjligheter. På resorten hittar du till exempel baren Smoquee Sky och Smoqee Sports Bar & Lounge samt restaurangerna Bamboo Chic och Seafood BBQ. Resorten har också en spa-lounge som erbjuder jacuzzi, spabehandlingar, gym och yogakurser.

Från resorten kan du göra både kortare och längre utflykter, där du kan uppleva några av de vackra templen som finns i området. Det kan vara det imponerande Taman Ayun-templet eller Tanah Lot-templet, som är vackert beläget på en klippa precis utanför kusten (ingår ej).

Efter fyra dagar på Bali har det blivit dags att återvända hem. Du flyger dock först efter midnatt så du har hela dagen på dig att njuta av både sol och värme samt Balis gästvänliga befolkning.

Dag 24: Avresa Bali och ankomst Sverige

I dag landar du på svensk mark igen efter en resa med intryck och spännande upplevelser från tre helt olika platser i världen. Med dig hem har du en mängd minnen du sent ska glömma!

Se alla dagar

Prisexempel

24 dagar från 42.500 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.
Mad - gourmet.jpg

Wellington för matälskare

Testa några av Wellingtons bästa restauranger på en matsafari runt staden med en matkunnig guide.

1 dag från 2.680 kr

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark (5).jpg

Vintur till Waiheke Island

Upplev tre olika vingårdar med hög kvalitet - Mudbrick, The Goldie Room och Te Whau Vineyards.

1 dag från 1.090 kr

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Spårvagnsmiddag i Christchurch

Njut av en god 4-rätters middag i en rullande restaurang i central Christchurch.

3 tim från 920 kr

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Upplev Marlboroughs viner

Åk på en vingårdstur i Marlborough och smaka lokalproducerat nyzeeländskt vin.

7 tim från 1.190 kr

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Upplev det vulkaniska landskapet i Tongariro på en halvdagsutflykt till den berömda nationalparken.

5 tim från 1.550 kr

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Stadsrundtur & båtutflykt

Denna utflykt kombinerar en guidad stadsrundtur med en båtutflykt i Aucklands hamn.

1 dag från 910 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Dagstur Milford Sound

En oförglömlig båttur väntar på den fantastiska fjorden Milford Sound, som ligger på Nya Zeelands sydö.

1 dag från 1.390 kr

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin och utsökt mat i Hawkes Bay

Fantastiska viner, god mat och vacker natur väntar på denna resa genom Nordöns vinområde.

5 tim från 2.390 kr

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Best of Both Worlds

Denna utflykt kombinerar en stadsrundtur i Auckland med regnskogsvandring och maorikultur.

1 dag från 1.790 kr

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med övernattning

Njut av en fanstastisk båttur på vackra Milford Sound med övernattning i dubbelhytt.

2 dagar från 3.990 kr

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Abel Tasman Walk and Kayak

Se Abel Tasman National Park små bukter, stränder och vikar till fots och med kajak.

1 dag från 1.570 kr

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Följ med på en heldags guidad tur till 90 mile Beach och Cape Reinga på Nordöns spets.

1 dag från 1.080 kr

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Hangimiddag & maori-konsert

Följ med på en riktig Maorifest och upplev traditionerna i den mytomspunna kulturen.

5 tim från 950 kr

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser & Pingviner

Otagohalvön utanför Dunedin är ett paradis för naturälskare med bland annat albatrosser och pingviner.

5 timmar från 1.150 kr

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Segeltur i Auckland

Se Auckland från vattnet och njut av utsikten över bukten och alla segelbåtar.

2 tim från 750 kr

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I sagan om ringens fotspår

Följ med på en storslagen expedition med fyrhjulsdrivna fordon genom Queenstowndalens bergslandskap.

1 dag från 2.990 kr

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin och valsafari

Båttur från Aucklands hamn där delfin - och valskådning samt fågelliv står i fokus.

5 tim från 1.290 kr

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikoptertur Franz Josef-glaciären

Flyg helikopter över Franz Josef glaciären och få chans att vandra uppe på isen på glaciärens topp. 

4 tim från 3.725 kr

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Abel Tasman till fots

Vandra och upplev under tre dagar den fantastiska naturen i Abel Tasman National Park.

3 dagar från 11.600 kr

Rotorua area

Vulkaner och regnskog

Upplev Nordöns förunderliga natur med kratersjöar, klippor och regnskog på denna heldagstur.

1 dag från 2.950 kr

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Ångbåt och middag från Queenstown

Åk på ångbåtstur från Queenstown och avnjut en läcker barbeque-middag i vacker miljö.

4 tim från 990 kr

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

Farmstay på Blue Duck Station

En vistelse på Blue Duck Station bjuder på upplevelser med 4WD och båt samt självklart på hästryggen. 

3 dagar från 1.990 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur Doubtful Sound

Upplev mystiken och den fantastiska naturen i Doubtful Sound på denna båtutflykt.

1 dag från 2.390 kr

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Guidad cykeltur i Tongariro

Cykla genom Tongariros spektakulära natur med guide och se berg, regnskog och vulkaner.

4 tim från 1.590 kr

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine

Åk på en av Nya Zeelands vackraste tågsträckor med Tranz Alpine som går tvärs över Sydön.

5 tim från 1.630 kr

New Zealand - delfin.jpg

Simma med delfiner i Akaroa

På denna utflykt får du möjligheten att simma med Nya Zeelands nyfikna delfiner.

1 dag från 2.235 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med övernattning

Njut av en fantastiskt båttur på Doubtful Sound med övernattning i dubbelhytt och god mat.

2 dagar från 4.990 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besök "The Shire" från både Hobbit och Sagan om Ringen filmerna på denna tur till Hobbiton.

5 tim från 930 kr

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Båttur till Hole in the Rock

Med en katamaran besöks den spektakulära klippformationen Hole in the Rock

5 tim från 840 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Waitomo Caves

Se de magiska lysmaskarna i Waitomo Caves stora grottsystem på Nya Zeelands norra ö.

1 dag från 480 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med flyg

Följ med på dagsutflykt till Milford Sound med flyg och spektakulär fjordkryssning.

1 dag från 4.090 kr

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Valsafari från Kaikoura

Se valar, delfiner och sälar på denna spännande valsafari från Kaikoura. Hela 95% chans att få se valar!

4 tim från 1.150 kr

New Zealand - sydøen - routeburn track

Routeburn Track

Njut av en guidad vandring på Routeburn Track, en de bästa vandringslederna på Nya Zeeland.

1 dag från 1.390 kr

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Simma med delfiner i Kaikoura

Drömmen att få simma med delfiner kan uppfyllas bland annat i Kaioura på denna tur.

4 tim från 1.390 kr

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Tongariro National Park

Upplev Tongariros vulkaniska landskap på en härlig dagsvandring tillsammans med en kunnig guide.

1 dag från 2.090 kr

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Helikoptertur till Fox Glacier

Flyg helikopter över Fox Glacier på Sydön på Nya Zeeland och glaciärvandra på toppen.

4 dag från 3.320 kr

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

Nya Zeelands pärlor

 • För dig som ställer höga krav
 • Vackra lodger och B&Bs
 • Spännande upplevelser

28 dagar från 55.900 kr

Nya Zeeland med husbil

Nya Zeeland med husbil

 • Husbil ger frihet
 • Perfekt för familjen
 • Naturupplevelser

26 dagar från 30.500 kr

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Nya Zeelands Bästa

 • Upplev Nya Zeeland med bil
 • Massor av upplevelseförslag
 • Flera boendealternativ

25 dagar från 39.900 kr

4x4 South Island 3.jpg

Nya Zeeland runt med 4WD

 • Kör-själv med 4 WD
 • Kom bort från turistströmmen
 • Övernattning på små lodger

25 dagar från 44.100 kr

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden runt - Japan, Nya Zeeland, Cooköarna & USA

 • Storstad
 • Naturupplevelser
 • Sol & bad på Cooköarna

34 dagar från 46.800 kr

rsz_wein_blenheim_nz_2

Vin och natur på Nya Zeeland

 • Fokus på fantastiska vinområden
 • Härliga naturområden
 • God mat och bra boenden

21 dagar från 40.500 kr

New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Nya Zeeland runt

 • 4 veckor med hyrbil
 • Gott om tid att utforska landet
 • Förbokat boende
   

30 dagar från 47.900 kr

Resor till Cooköarna

Nya Zeeland och Cooköarna

 • Husbil på Nya Zeeland
 • Sol & bad på Cooköarna
 • Perfekt för familjen

26 dagar från 38.100 kr

Grön ö i Stilla havet, Fiji

Nya Zeeland med Hongkong och Fiji

 • Storstaden Hongkong
 • Rundresa i New Zealand
 • Sol & bad på Fiji

20 dagar från 43.500 kr

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

Nya Zeeland & Australien kombo

 • Kör-själv i Nya Zeeland
 • Storstad, strand och natur
 • Pulserande Sydney
   

28 dagar från 39.900 kr

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Kryssning Nya Zeeland och Sydney

 • Kryssa runt vackra Nya Zeeland 
 • Upplev fjordar och glaciärer
 • Besök Operahuset i Sydney
   

20 dagar från 32.900 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitarnas fotspår

 • Resan för alla filmälskare
 • Besök kända inspelningsplatser
 • Upplev naturen och några av Nya Zeelands höjdpunkter

25 dagar från 46.900 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Nya Zeeland med bil och husbil

 • Res med både bil och husbil
 • Läckra vinturer längs vägen
 • Vulkaner, glaciärer och stränder

23 dagar från 33.100 kr

bike nz.jpeg

Bike and Drive Nya Zeeland

 • Kör med en 4WD
 • Upplev på mountainbike
 • Annorlunda & aktiv resa

27 dagar från 61.900 kr

hike nz panorama.jpeg

Hike and Drive Nya Zeeland

 • Vandringsupplevelser
 • Kör fyrhjulsdrivet
 • Boende på B&Bs

28 dagar från 54.900 kr

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

Gruppresa Nya Zeelands kontraster

 • Gruppresa med guide
 • Många av Zeelands höjdpunkter
 • Många måltider och upplevelser

20 dagar från 53.600 kr

New Zealand Golf 1.jpg

Golfresa till Nya Zeeland

 • Unik golfresa till Nya Zeeland
 • Hotell och golfbanor i världsklass
 • Naturupplevelser

25 dagar från 79.900 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png