New Zealand Golf 1.jpg
Golf &
natur

Golfresa till Nya Zeeland

En golfresa till Nya Zeeland utöver det vanliga späckad med fantastiska golfupplevelser och boende på Nya Zeelands bästa golfhotell.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv. 

25 dagar från 79.900 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Golfäventyr i Nya Zeeland är den optimala resan för dig som älskar golf. På denna resa kombinerar du golf i världsklass med vacker natur och upplevelser. Du gör en kör-själv-tur från norr till söder och bor på lyxiga golfresorts längst vägen. I resan ingår allt boende, bilhyra med GPS, green fees, hyra av golfklubbor och golfbil. Det går självklart bra att lägga på fler utflykter utifrån dina önskemål samt förlänga resan på de platser du önskar stanna lite längre på. Läs mer i dag-för dag programmet om alla oförglömliga upplevelser du får på denna fantastiska golfresa till Nya Zeeland! 

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Höjdpunkter på resan

AdobeStock_94431259.jpeg
Klimatkompenserade resor

 Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till "Envira Amazonia REDD+" görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person (se exempel längre ner på sidan). Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året! 

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd 

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet Envira Amazonia REDD+

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Acre, som ligger i Amazonas. Ett område som sedan 80-talet varit hårt drabbat av både skövling och andra miljöförstörande aktiviteter.

De 200.000 hektar mark som projektet idag bedrivs på köptes 2009 av experter på skogsförvaltning och projektet "Envira Amazonia REDD+" kunde etableras. 39,300 hektar regnskog i området som tidigare skövlats och omvandlats till betesmarker kunde nu istället bevaras och användas för att ta upp koldioxid och bidra till minskad växthuseffekt.

Även social hållbarhet i fokus

Lokala samhällen i området är viktiga komponenter i projektet, då de utöver att bevara och återplantera regnskogen, också bedriver kombinerade sociala – och miljöfokuserade program för invånarna. Detta gör att projektet inte bara bidrar till bättre miljö utan även social hållbarhet. Bland annat anordnas utbildningar av olika slag samt att lokalbefolkningen ges möjlighet att starta egna verksamheter grundande på hållbarhet och där biologisk mångfalden bevaras.

Att bevara regnskogen gör också automatiskt att skogens ekosystem med luft och vattenfiltrering skyddas, näringskedjan regleras och ett naturligt översvämningsskydd skapas. Skogen har också ett stort spirituellt och kulturellt värde för människorna som lever här vilket ytterligare bidrar till den sociala hållbarheten.

Projektet arbetar alltså med alla delar av hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 1.259.646 ton per år. Det är MyPlanet mycket stolta över att vara med och bidra till. 

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här. 

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har så här långt tillsammans med våra kunder klimatkompenserat för 15.483 ton koldioxid, vilket bidragit stort till South Pole:s hållbarhetsprojekt i Amazonas i Brasilien. 

CO2 certificateCO2 certificate 2

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand
Resor till Queenstown

Nya Zeelands äventyrsstad nummer ett bjuder på upplevelser av alla de slag som får adrenalinet att flöda. Kontakta oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Kontraster i Queenstown

Queenstown är en riktigt trevlig stad med en härlig stadskärna fylld av restauranger, kaféer och butiker. Det är dock inte det Queenstown är mest känt för. Här finns nämligen ett enormt utbud av actionfyllda aktiviteter, där bungy jump kanske är den mest kända. Även rafting, jet boating eller vandring kan du göra här. 

Sagan om ringen

Om du inte är ute efter en adrenalinkick kan du ta en tur med linbanan upp på berget och få en spektakulär utsikt över staden och sjön Lake Wakatipu som Queenstown ligger vid. Många scener ur filmerna Sagan om ringen har också spelats in i området och ett flertal turer tar dig till olika inspelningsplatser runt om. 

Wanaka och Mount Aspiring

Strax norr om Queenstown ligger Wanaka och Lake Wanaka. Hela området bjuder på en mängd olika alternativ av utomhusaktiviteter, såsom vandring, cykling och segling. Eller varför inte en flygtur över den vackra nationalparken Mount Aspiring? Oavsett vad du väljer väntar dig en fantastik naturupplevelse!  

Boka resa till Nya Zeeland och Queenstown

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline - Bro (2)_0
Aucklands många ansikten

Planerar du en resa till Auckland kan du bl.a. se våra utflykter Vintur till Waiheke IslandBest of Both Worlds samt Segeltur i Auckland. Se också våra andra reseförslag till Nya Zeeland.

Familjen och kyrkan

Efter ett samtal med Melani Anae, Director of Pacific Studies på University of Auckland, får jag svar på mycket av det som förundrar mig i förbindelse med Stillahavs-boomet på Nya Zeeland – med fokus på Auckland där 97 % av Nya Zeelands polynesier bor.  

”Bakgrunden till Aucklands popularitet bland polynesier är en annan idag jämfört med på 60-talet, då arbete var målet. Idag är det mer en fråga om att knyta familjeband, och Auckland är fortfarande en plats där kyrkan är etablerad och där familjen är. Det är därför naturligt att de som flyttar dit gärna vill stanna i den miljön”, berättar Melani.

Melani är själv samoansk, född på Nya Zeeland av föräldrar som kom från Samoa för att hitta arbete. Hon har skrivit doktorsavhandling om Nya Zeelands-födda samoaners identitet och har genom sitt arbete nära kontakt med unga polynesier.  

Multikulturellt Mecka

Melinda Messam, 27, är en av dessa ungdomar med rötter på Fiji, Hawaii, Samoa, England och Skottland. Hon är som adoptivbarn uppvuxen i en holländsk/engelsk miljö i Rotorua. ”Jag känner mig både polynesisk och nya zeeländsk, mina rötter är otroligt viktiga för mig. Att bo i Auckland har gjort att jag i större grad identifierar mig med den polynesiska befolkningen än tidigare, då jag har bott i städer som Wellington, Christchurch och Rotorua som är ganska ”vita””.

”Alla de olika kulturerna gör staden mycket mer internationell. Auckland har en råhet och känns mer annorlunda som resultat av så många olika kulturer samlade på en och samma plats. Jag kan identifiera mig med det, och det är därför som jag älskar att bo i Auckland”, berättar Melani. Hon lägger också till att staden lockar människor tack vare att den är känd som den polynesiska huvudstaden i världen. Det finns loppmarknader och festivaler där polynesier och andra främmande kulturer kan vara sig själva. 

De riktiga förebilderna

Det är precis ungdomar som Melinda som är viktiga i diskussionen om polynesiernas framtid, då mer än hälften av den polynesiska befolkningen på Nya Zeeland är under 25 år (landsgenomsnittet ligger på 38%). Den polynesiska befolkningen har historiskt sett hamnat längst ned på den sociala rangordningen. De flesta polynesier har jobb som är hotade av den globala ekonomin och den teknologiska förändringen. Deras låga löner och deras stora familjer har gjort polynesierna till en måltavla, och även om kriminalitet är något som ökar inom alla kulturer så fokuserar medierna ofta på polynesierna. 

Succéhistorierna finns men det är för det mesta förebilder inom sport eller tv-serier, och det är ett mönster som Melani gärna vill ändra på. ”Vi är på botten, och det finns bara en väg. Upp. Jag tror att faktumet att flera av oss Nya Zeelands-födda polynesier har maktpositioner, kommer leda till att det blir lättare att göra en förändring och skapa förebilder utöver rugbyspelare eller skådespelare i Shortland Street (nya zeeländsk tv-serie). Vi har många människor från Stillahavsöarna i den akademiska världen och i finansvärlden, dem hör man bara aldrig något om. Några har kommit till toppen på bekostnad av deras kultur, men det finns också vi andra som har lyckats behålla tron på vår kultur”.   

Framtidens blandningsmodell

Melinda är ett bra exempel på framtidens polynesiska ungdom. Hon är utbildad grafisk designer och arbetar som stylist för den stora butikskedjan The Warehouse, en nya zeeländsk ikon för ekonomisk framgång. Hon menar att hennes framgångar har kommit tack vare att hon har vuxit upp i en mångkulturell miljö, där många olika värderingar har varit representerade. Hon planerar att låta sina barn, nästa generation, växa upp på ett liknande sätt. ”Jag tror att de kommer växa upp med en blandning av gener. Jag själv är en produkt av och söker efter de rötter som är mest intressanta för mig. Desto mer polynesiskt och internationellt Auckland är, desto mer troligt är det”, säger hon. 

Melani håller med Melinda.

”Framtidens barn med polynesiska föräldrar kommer identifiera sig med både deras polynesiska rötter och deras nya zeeländska. Vi är inte det ena eller det andra, utan bara människor som försöker ta oss fram i världen. Den polynesiska befolkningen har drömmar och ambitioner som växer i kombination med de möjligheter Auckland kan erbjuda. Det är en bit kvar, men med förebilder som Melani Anae och Melinda Messam skulle den positiva utvecklingen fortsätta och därmed göra polynesiska ansikten i Auckland mer respekterade. 

Visste du att…

 • 6,5 % av den nya zeeländska befolkningen kommer från Stillahavsöarna.
 • De första polynesierna bosatte sig på Nya Zeeland under det 10:e århundradet, men det största antalet kom på 1950-talet och 1960-talet när Nya Zeeland saknade arbetskraft.
 • Man förväntar att den polynesiska befolkningen fördubblas innan år 2031.
 • 40 % av den polynesiska befolkningen på Nya Zeeland är under 15 år.
 • 4,5 % av arbetskraften på Nya Zeeland har polynesiskt ursprung.
 • 97 % av den polynesiska befolkningen på Nya Zeeland bor i Auckland. 

Källa: Statistics New Zealand

Byudsigt over Auckland, Nordøen, New Zealand fra Mount Eden
Resor till Auckland

Upplev The City of Sails på din resa till Nya Zeeland. Kontaka oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Nya Zeelands största stad

Auckland är Nya Zeelands största stad och här bor en fjärdedel av befolkningen. Staden ligger på 63 slocknade vulkaner och omges av flera grönklädda kullar. Från toppen av exempelvis One Tree Hill, Mount Eden och Mount Albert har man en fantastisk utsikt över staden och vattnet. På en stadsrundtur kan du uppleva de största sevärdheterna och lära känna staden bättre.

Shopping i Auckland

Strosa runt i centrala Auckland och shoppa på gatorna Queen Street och Karangahape Road. Här hittar du också mycket från den stora del av befolkningen som ursprungligen kommer från Stilla havet. Det finns butiker med allt från läckra frukter, exotiska grönsaker och färgglada tyger.

City of Sails

Auckland är omgivet av vatten och det är alltid många segelbåtar i bukten utanför staden. Tack vare det är staden också känd som City of Sails. Åk på en segeltur med en utav turbåtarna där du beronde på turens längd, antingen håller dig strax utanför staden eller också åker ut till de omkringliggande obebodda vulkanöarna. Där kan du promenera över den stelnade lavan och njuta av den facinerande naturen. Ett annat utflyktsmål med båt är stadsdelen Devonport, där du hittar små gallerier och viktoriansk arkitektur. Du kan också spendera några dagar på stranden och njuta av sol och surfing i vågorna. 

Boka resa till Nya Zeeland och Auckland

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

Bjergudsigt over Christchurch, New Zealand
Resor till Christchurch

Res till Nya Zeelands södra ö och upplev höga berg, djupa fjordar och trevliga småstäder. 100% skräddarsytt eller färdigt reseförslag - du väljer!

Sydön på Nya Zeeland

Det är på Sydön på Nya Zeeland som naturen visar sig från sin mest dramatiska sida. Sydöns natur är extremt varierad. Mitt på ön reser sig Nya Zeelands högsta berg Mount Cook över barrskogarna och de spegelblanka sjöarna. Nationalparken Abel Tasman bjuder in till vackra vandringar längs med den subtropiska kusten till små undangömda stränder. I Fiordland National Park ligger Milford Sound som är Nya Zeelands mest kända fjord, men även lillebrodern Doubtful Sound. Passa på att njuta av landskapen från en båt eller kanske en kajak. Längs med Sydöns västkust ligger flera glaciärer som väntar på att bli utforskade. 

Ett rikt djurliv

Även djurlivet på Sydön är rikt. Upplev fåglar på Steward Island, se pingviner strax utanför Dunedin, kom hisnande nära havets stora kolosser på en valsafari från Kaikoura eller varför inte simma med lekfulla delfiner i deras naturliga miljö strax utanför Akaroa. 

Härliga städer, viner och varma källor

Resor till Sydön bjuder förstås på mer än bara natur. Christchurch är en trevlig stad med brittiska anor, Dunedin stoltserar med landets enda slott och i Quenstown märks adrenalinsuset från den långa rad av actionaktiviteter som staden erbjuder. Vinälskare bör avsätta ett par dagar till att provsmaka vitvinerna i Marlborough och efter det njuta av de varma källorna i Hamner Springs

Boka resa till Nya Zeeland och Sydön

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

Karta

Dag för dag

En resa utöver det vanliga till Nya Zeeland späckad med fantastiska golfupplevelser och boende på Nya Zeelands bästa golfhotell.

Dag 1-2: Avresa från Sverige

Idag flyger du från Sverige via Asien och ditt golfäventyr på Nya Zeeland kan börja!

Dag 3: Auckland

Du ankommer till Auckland och hälsas välkommen på flygplatsen. Där får du också dina resedokument innan du blir körd till ditt hotell. Efter ankomst till ditt hotell finns tid till att utforska Auckland på egen hand.

Dag 4: Auckland – Karikari Peninsula

Du hämtar upp din hyrbil på morgonen. Resan norrut tar dig förbi ett antal populära kustområden. Stanna på någon av de fina utsiktsplatserna längst vägen innan du når Karikarihalvön med sina fantastiska stränder.

Distans: ca 330 km

Dag 5: Karikari Peninsula

Golf idag på Carrington Estate golfbana som har havsutsikt i norr och öst, och vinodlingar i söder. Golfbanan passar golfare med alla förmågor.

Dag 6: Karikari Peninsula – Matakana

Golf med utsikt över stilla havet. Återvänd sedan söderut till Matakana. Matakana Coast erbjuder pittoreska byar, böljande kullar, orörda stränder, fruktträdgårdar, markträdgårdar, unika konst- och hantverk och utsökta lokala viner.

Distans: ca 280 km

Dag 7: Matakana – Rotorua

Res tillbaka genom Auckland-regionen och vidare genom jordbruksmark, sjöar och skog tills du möts av den distinkta lukten av svavel, då vet du att du är i Rotorua. Eftermiddagen spenderas på egen hand.

Distans: ca 300 km

Dag 8: Rotorua – Taupo

Morgonen har du ledigt och vi rekommenderar att utforska staden. Du åker sedan vidare till sjön Taupo där de tre vulkaniska bergen Ruapehu, Ngauruhoe och Tongariro dominerar landskapet.

Distans: ca 80 km

Dag 9: Taupo

Idag spelar du golf på Wairakei golfbana.

Dag 10: Taupo – Napier

Idag åker du från Taupo till Napier. Njut av landskapet när vägen byter från skog till robusta bergskedjor och sedan till bördiga vingårdar när du fortsätter till Hawke’s Bay, känd för sin gourmetmat och vingårdar i världsklass.

Distans: ca 230 km

Dag 11: Napier

Golf idag på Cape Kidnappers golfbana som har en spektakulär havsutsikt. Golfbanan hyllas som ett av de stora moderna underverken i golf.

Dag 12: Napier – Kapiti Coast

Dagens resa tar dig från östkusten mot väst med dess spektakulära havsutsikt, härliga solnedgångar, orörd skog och dramatiska bergslandskap, orörd skogskog och dramatiska bergslandskap.

Distans: ca 270 km

Dag 13: Kapiti Coast - Wellington

Golf idag på Paraparaumu golfbana som anses av många vara Nya Zeelands bästa. Efteråt, ta den korta resan nerför den vackra kusten till Wellington. Nya Zeelands huvudstad är sofistikerad och elegant och erbjuder kulturella upplevelser i en vacker hamnmiljö. Här lämnar du din hyrbil och har en övernattning.

Distans: ca 50 km

Dag 14: Wellington – Windwhistle (Canterbury)

Idag tar du dig till flygplatsen på egen hand och att ett inrikesflyg till Christchurch. Vid ankomst till Christchurch flygplats möter en representant från A2B Luxury Lines dig och hjälper dig att hämta upp din hyrbil. Du kör sedan till Terrace Down där du ska bo två nätter.

Distans: ca 90 km

Dag 15: Windwhistle

Idag spelar du golf på Terrace Downs golfbana. Denna bana erbjuder en mästerskapsbana som passar spelare på alla nivåer. Utsikten över Rakaia-slottet och bergsutsikten är en konstant utmaning för spelarna att hålla ögonen på bollen.

Dag 16: Windwhistle – Lake Tekapo

Idag åker du vidare till Lake Takapo. På vägen ser du gyllende landskap omgivna av ljust färgade lupiner tills du ankommer till magiska Lake Tekapo.

Distans: ca 180 km

Dag 17: Lake Tekapo - Queenstown

Fortsätt på förbi vackra Lake Pukaki och njut av den magiska utsikten över bergiga landskap som speglas av kristallklart vatten. En omväg till Aoraki Mount Cook rekommenderas starkt innan du reser vidare till Queenstown, äventyrskapitalet i Nya Zeeland.

Distans: ca 260 km

Dag 18: Queenstown

Idag spelar du golf på Millbrook Golfbana som har ett fantastiskt läge med bergen i bakgrunden, 27-hålsbanan på Millbrook med den dramatiska terränger levererar golf i världsklass.

Dag 19: Queenstown

Golf idag på Jacks Point golfbana. Med en bakgrund av bergskedja och utsikt över en enastående sjö, är Jack's Point en av de mest spektakulära i världen. Den erbjuder golfare av vilken kaliber som helst en utmanande och oförglömlig upplevelse.

Dag 20: Queenstown - Wanaka

Den kortaste vägen till Wanaka är över Crown Range Road. Vägen är utmanande, men vyerna är fantastiska (rekommenderas inte under vintern). Ni kan också köra via Shotoverfloden, sjön Dunstan och Clutha River. Vi rekommenderar att stanna till vid vinodlingarna i Gibbston-området och för de modiga, ett stopp vid Kawarau River Bridge, det mest välkända bungyjump i Nya Zeeland.

Distans: ca 70 km

Dag 21: Wanaka – Fox Glacier

En annan minnesvärd resa genom magnifik natur på västkusten. Detta avlägsna område har ett robust vackert landskap med stora regnskogar, sipprande vattenfall och snötäckta berg. Fox och Franz Josef Glaciär är unika minnen av den sista istiden.

Distans: ca 260 km

Dag 22: Fox Glacier – Greymouth – Christchurch

Kör vidare till Greymouth och lämna din hyrbil vid tågstationen. Du går ombord på det välkända TranzAlpine-tåget, en resa känd för sitt spektakulära bergslandskap där tåget passerar södra alperna till Christchurch. Vid ankomst till Christchurch kommer du att mötas upp av vår representant och blir körd till ditt hotell.

Distans: ca 200 km

Dag 23: Christchurch

Golf idag på Clearwater Resort golfbana som har etablerat sig som en internationell professionell golfbana som påminner om banorna i Florida. Spelbar året runt om och här spelar du med oavbruten utsikt över de spektakulära södra Alperna. Banan passar spelare med alla förmågor.

Dag 24: Avresa från Christchurch

I dag blir ni körda till flygplatsen och flyger därefter hem mot Sverige.

Dag 25: Ankomst Sverige

Tack för denna gång och på återseende!

Se alla dagar

Prisexempel

25 dagar från 79.900 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.
Mad - gourmet.jpg

Wellington för matälskare

Testa några av Wellingtons bästa restauranger på en matsafari runt staden med en matkunnig guide.

1 dag från 2.680 kr

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark (5).jpg

Vintur till Waiheke Island

Upplev tre olika vingårdar med hög kvalitet - Mudbrick, The Goldie Room och Te Whau Vineyards.

1 dag från 1.090 kr

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Spårvagnsmiddag i Christchurch

Njut av en god 4-rätters middag i en rullande restaurang i central Christchurch.

3 tim från 920 kr

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Upplev Marlboroughs viner

Åk på en vingårdstur i Marlborough och smaka lokalproducerat nyzeeländskt vin.

7 tim från 1.190 kr

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Upplev det vulkaniska landskapet i Tongariro på en halvdagsutflykt till den berömda nationalparken.

5 tim från 1.550 kr

Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Stadsrundtur & båtutflykt

Denna utflykt kombinerar en guidad stadsrundtur med en båtutflykt i Aucklands hamn.

1 dag från 910 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Dagstur Milford Sound

En oförglömlig båttur väntar på den fantastiska fjorden Milford Sound, som ligger på Nya Zeelands sydö.

1 dag från 1.390 kr

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin och utsökt mat i Hawkes Bay

Fantastiska viner, god mat och vacker natur väntar på denna resa genom Nordöns vinområde.

5 tim från 2.390 kr

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Best of Both Worlds

Denna utflykt kombinerar en stadsrundtur i Auckland med regnskogsvandring och maorikultur.

1 dag från 1.790 kr

AdobeStock_174434670-milford.jpeg

Milford Sound med övernattning

Njut av en fanstastisk båttur på vackra Milford Sound med övernattning i dubbelhytt.

2 dagar från 3.990 kr

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Abel Tasman Walk and Kayak

Se Abel Tasman National Park små bukter, stränder och vikar till fots och med kajak.

1 dag från 1.570 kr

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Följ med på en heldags guidad tur till 90 mile Beach och Cape Reinga på Nordöns spets.

1 dag från 1.080 kr

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Hangimiddag & maori-konsert

Följ med på en riktig Maorifest och upplev traditionerna i den mytomspunna kulturen.

5 tim från 950 kr

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser & Pingviner

Otagohalvön utanför Dunedin är ett paradis för naturälskare med bland annat albatrosser och pingviner.

5 timmar från 1.150 kr

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Segeltur i Auckland

Se Auckland från vattnet och njut av utsikten över bukten och alla segelbåtar.

2 tim från 750 kr

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I sagan om ringens fotspår

Följ med på en storslagen expedition med fyrhjulsdrivna fordon genom Queenstowndalens bergslandskap.

1 dag från 2.990 kr

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin och valsafari

Båttur från Aucklands hamn där delfin - och valskådning samt fågelliv står i fokus.

5 tim från 1.290 kr

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikoptertur Franz Josef-glaciären

Flyg helikopter över Franz Josef glaciären och få chans att vandra uppe på isen på glaciärens topp. 

4 tim från 3.725 kr

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Abel Tasman till fots

Vandra och upplev under tre dagar den fantastiska naturen i Abel Tasman National Park.

3 dagar från 11.600 kr

Rotorua area

Vulkaner och regnskog

Upplev Nordöns förunderliga natur med kratersjöar, klippor och regnskog på denna heldagstur.

1 dag från 2.950 kr

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Ångbåt och middag från Queenstown

Åk på ångbåtstur från Queenstown och avnjut en läcker barbeque-middag i vacker miljö.

4 tim från 990 kr

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

Farmstay på Blue Duck Station

En vistelse på Blue Duck Station bjuder på upplevelser med 4WD och båt samt självklart på hästryggen. 

3 dagar från 1.990 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur Doubtful Sound

Upplev mystiken och den fantastiska naturen i Doubtful Sound på denna båtutflykt.

1 dag från 2.390 kr

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Guidad cykeltur i Tongariro

Cykla genom Tongariros spektakulära natur med guide och se berg, regnskog och vulkaner.

4 tim från 1.590 kr

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine

Åk på en av Nya Zeelands vackraste tågsträckor med Tranz Alpine som går tvärs över Sydön.

5 tim från 1.630 kr

New Zealand - delfin.jpg

Simma med delfiner i Akaroa

På denna utflykt får du möjligheten att simma med Nya Zeelands nyfikna delfiner.

1 dag från 2.235 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med övernattning

Njut av en fantastiskt båttur på Doubtful Sound med övernattning i dubbelhytt och god mat.

2 dagar från 4.990 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besök "The Shire" från både Hobbit och Sagan om Ringen filmerna på denna tur till Hobbiton.

5 tim från 930 kr

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Båttur till Hole in the Rock

Med en katamaran besöks den spektakulära klippformationen Hole in the Rock

5 tim från 840 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Waitomo Caves

Se de magiska lysmaskarna i Waitomo Caves stora grottsystem på Nya Zeelands norra ö.

1 dag från 480 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med flyg

Följ med på dagsutflykt till Milford Sound med flyg och spektakulär fjordkryssning.

1 dag från 4.090 kr

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Valsafari från Kaikoura

Se valar, delfiner och sälar på denna spännande valsafari från Kaikoura. Hela 95% chans att få se valar!

4 tim från 1.150 kr

New Zealand - sydøen - routeburn track

Routeburn Track

Njut av en guidad vandring på Routeburn Track, en de bästa vandringslederna på Nya Zeeland.

1 dag från 1.390 kr

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Simma med delfiner i Kaikoura

Drömmen att få simma med delfiner kan uppfyllas bland annat i Kaioura på denna tur.

4 tim från 1.390 kr

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Tongariro National Park

Upplev Tongariros vulkaniska landskap på en härlig dagsvandring tillsammans med en kunnig guide.

1 dag från 2.090 kr

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Helikoptertur till Fox Glacier

Flyg helikopter över Fox Glacier på Sydön på Nya Zeeland och glaciärvandra på toppen.

4 dag från 3.320 kr

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

Nya Zeelands pärlor

 • För dig som ställer höga krav
 • Vackra lodger och B&Bs
 • Spännande upplevelser

28 dagar från 55.900 kr

Nya Zeeland med husbil

Nya Zeeland med husbil

 • Husbil ger frihet
 • Perfekt för familjen
 • Naturupplevelser

26 dagar från 30.500 kr

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Nya Zeelands Bästa

 • Upplev Nya Zeeland med bil
 • Massor av upplevelseförslag
 • Flera boendealternativ

25 dagar från 39.900 kr

4x4 South Island 3.jpg

Nya Zeeland runt med 4WD

 • Kör-själv med 4 WD
 • Kom bort från turistströmmen
 • Övernattning på små lodger

25 dagar från 44.100 kr

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden runt - Japan, Nya Zeeland, Cooköarna & USA

 • Storstad
 • Naturupplevelser
 • Sol & bad på Cooköarna

34 dagar från 46.800 kr

rsz_wein_blenheim_nz_2

Vin och natur på Nya Zeeland

 • Fokus på fantastiska vinområden
 • Härliga naturområden
 • God mat och bra boenden

21 dagar från 40.500 kr

New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Nya Zeeland runt

 • 4 veckor med hyrbil
 • Gott om tid att utforska landet
 • Förbokat boende
   

30 dagar från 47.900 kr

Resor till Cooköarna

Nya Zeeland och Cooköarna

 • Husbil på Nya Zeeland
 • Sol & bad på Cooköarna
 • Perfekt för familjen

26 dagar från 38.100 kr

Grön ö i Stilla havet, Fiji

Nya Zeeland med Hongkong och Fiji

 • Storstaden Hongkong
 • Rundresa i New Zealand
 • Sol & bad på Fiji

20 dagar från 43.500 kr

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

Nya Zeeland & Australien kombo

 • Kör-själv i Nya Zeeland
 • Storstad, strand och natur
 • Pulserande Sydney
   

28 dagar från 39.900 kr

Dubai - ørken

Dubai, Nya Zeeland och Bali

 • Storstadsupplevelser i Dubai
 • Nya Zeelands vackra natur
 • Avkoppling och kultur på Bali

24 dagar från 42.500 kr

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Kryssning Nya Zeeland och Sydney

 • Kryssa runt vackra Nya Zeeland 
 • Upplev fjordar och glaciärer
 • Besök Operahuset i Sydney
   

20 dagar från 32.900 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitarnas fotspår

 • Resan för alla filmälskare
 • Besök kända inspelningsplatser
 • Upplev naturen och några av Nya Zeelands höjdpunkter

25 dagar från 46.900 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Nya Zeeland med bil och husbil

 • Res med både bil och husbil
 • Läckra vinturer längs vägen
 • Vulkaner, glaciärer och stränder

23 dagar från 33.100 kr

bike nz.jpeg

Bike and Drive Nya Zeeland

 • Kör med en 4WD
 • Upplev på mountainbike
 • Annorlunda & aktiv resa

27 dagar från 61.900 kr

hike nz panorama.jpeg

Hike and Drive Nya Zeeland

 • Vandringsupplevelser
 • Kör fyrhjulsdrivet
 • Boende på B&Bs

28 dagar från 54.900 kr

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

Gruppresa Nya Zeelands kontraster

 • Gruppresa med guide
 • Många av Zeelands höjdpunkter
 • Många måltider och upplevelser

20 dagar från 53.600 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png