rsz_wein_blenheim_nz_2

Vin och natur på Nya Zeeland

Denna resa lägger fokus på Nya Zeelands fantastiska vinområden där ni får möjlighet att på egen hand både testa och följa med bakom kulisserna på 'nya världens viner'.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

21 dagar från 40.500 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Nya Zeeland har det senaste årtiondet vuxit fram till ett av de snabbast växande vinländerna i den 'nya' vinvärlden. Till skillnad från landet i väster, Australien, bedrivs fortfarande vingårdarna på Nya Zeeland ofta i mindre privat regi. I områden som Marlborough och Hawkes Bay är man dock uppe på storskalig vinproduktion precis som i Australien.

Är det något man kan på Nya Zeeland så är det Sauvignon Blanc och Pinot Noir, men också klassiska druvor som Chardonnay odlas mycket. Klimatet är perfekt med varma fuktiga somrar och milda vintrar och det tar fram klassiska Nya Zeeländska smaker.

Självklart är detta inte bara en vinresa utan en perfekt kombination med övriga naturupplevelser av Nya Zeeland och resan tar er till det bästa Nya Zeeland har att erbjuda.

Resan kan skräddarsys enligt eget önskemål.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Höjdpunkter på resan

AdobeStock_94431259.jpeg
Klimatkompenserade resor

 Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till "Envira Amazonia REDD+" görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person (se exempel längre ner på sidan). Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året! 

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd 

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet Envira Amazonia REDD+

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Acre, som ligger i Amazonas. Ett område som sedan 80-talet varit hårt drabbat av både skövling och andra miljöförstörande aktiviteter.

De 200.000 hektar mark som projektet idag bedrivs på köptes 2009 av experter på skogsförvaltning och projektet "Envira Amazonia REDD+" kunde etableras. 39,300 hektar regnskog i området som tidigare skövlats och omvandlats till betesmarker kunde nu istället bevaras och användas för att ta upp koldioxid och bidra till minskad växthuseffekt.

Även social hållbarhet i fokus

Lokala samhällen i området är viktiga komponenter i projektet, då de utöver att bevara och återplantera regnskogen, också bedriver kombinerade sociala – och miljöfokuserade program för invånarna. Detta gör att projektet inte bara bidrar till bättre miljö utan även social hållbarhet. Bland annat anordnas utbildningar av olika slag samt att lokalbefolkningen ges möjlighet att starta egna verksamheter grundande på hållbarhet och där biologisk mångfalden bevaras.

Att bevara regnskogen gör också automatiskt att skogens ekosystem med luft och vattenfiltrering skyddas, näringskedjan regleras och ett naturligt översvämningsskydd skapas. Skogen har också ett stort spirituellt och kulturellt värde för människorna som lever här vilket ytterligare bidrar till den sociala hållbarheten.

Projektet arbetar alltså med alla delar av hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 1.259.646 ton per år. Det är MyPlanet mycket stolta över att vara med och bidra till. 

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här. 

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har så här långt tillsammans med våra kunder klimatkompenserat för 15.483 ton koldioxid, vilket bidragit stort till South Pole:s hållbarhetsprojekt i Amazonas i Brasilien. 

CO2 certificateCO2 certificate 2

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark (5).jpg
Vintur till Waiheke Island

En vacker 40-minuters båtfärd tar dig från Auckland till ön Waiheke Island, där tempot är helt annorlunda än hektiska Auckland. Temperaturen är i genomsnitt fem grader varmare än i Auckland med mindre regn, vilket gör Waiheke Island idealisk för vinodling. Första stoppet är Mudbrick Vineyard, vilket ger en god introduktion till öns viner. Du kommer naturligtvis att få smaka på den senaste skörden, och träffa passionerade vinmakare. Fortsätt till öns äldsta vingård, The Goldie Room, där det serveras lite tilltugg till vinprovningen. Turens sista vingård är Te Whau, känd för sina fina kvalitetsviner. Här finns också en bejublad restaurang i ett vackert arkitektritat hus med en fantastisk utsikt. Därefter är dagen fri att utforska ön på egen hand. Med det inkluderade busskortet kan du enkelt ta dig runt bland flera vingårdar eller njuta av den vackra naturen på en vandring. Men se till att vara tillbaka på Matiatia Wharf innan sista färjan går tillbaka mot Auckland.

Turen varar i 5 timmar eller längre, beroende på när ni väljer att ta färjan tillbaka. Biljetten är öppen och det går färjor hela kvällen tillbaka till Auckland. 

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg
Hangimiddag & maori-konsert

På många platser runt om i Nya Zeeland kan ni delta i maorifest. Men huvudsätet för detta kulturarv finns i Rotorua. MyPlanet rekommenderar er att delta i ett maoriarrangemang för att lära er mer och ta del av denna speciella del av historien. Visst har maorifesterna en kommersiell prägel, men Tamaki gruppen i Rotorua förmår att föra vidare en del av deras kulturarv på ett stolt och värdigt sätt.

På väg till arrangemanget blir ni instruerade i kutymen för maorifesterna och vid ankomst startar konserten där ni får se och höra iögonfallande danser och rytmisk musik. Kvällen avslutas med en hangimiddag vilket är en traditionell festmåltid. 

Yacht i en bugt i Abel Tasman National Park, New Zealand
Resor till Abel Tasman och Marlborough

Sydöns nordligaste del bjuder på både paradissträder och vinrankor så långt ögat kan nå. Kontakta oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Njut av både stad & natur

Här på Sydöns norra del ligger dess näst största stad Nelson, som bjuder på ett härligt klimat och en avslappnad atmostär. Inte långt härifrån ligger nationalparken Abel Tasman, som trots sin ringa storlek drar till sig en mängd besökare varje år. Många vill uppleva parkens frogiga, gröna skog, vita stränder och vackra bukter med inbjudande klart vatten. Ett bra sätt att uppleva området på är till fots, och det finns många vandringsleder du kan göra både på egen hand eller organiserat i grupp. Här finns en mängd trevliga lodger att övernatta på för den som vill vara ute lite längre. Att se parken från vattnet är också en upplevelse, och det gör du bäst i en kajak eller på en segeltur i katamaran. Det finns flera ställen att gå iland på för att bada eller gå på upptäcksfärd. 

Marlborough

Inte långt från Abel Tasman ligger vinområdet Marlborough, som i allra högsta grad bidragit till att sätta nyzeeländskt vin på världskartan. Området är glest befolkat så det finns gott om plats för de kilometerlånga rader av vinrankor som pryder landskapet här. Här finns inte mindre än 20 vingårdar, och de flesta är öppna för besökare och du kommer att tas emot med öppna armar om du tittar in. Du kan också välja att göra en guidad tur runt vingårdarna tillsammans med en kunnig guide och få både smaka på och lära sig mer om vinet som produceras här.

Boka resa till Nya Zeeland, Abel Tasman och Marlborough

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand
Resor till Queenstown

Nya Zeelands äventyrsstad nummer ett bjuder på upplevelser av alla de slag som får adrenalinet att flöda. Kontakta oss så skräddarsyr vi din resa hit!

Kontraster i Queenstown

Queenstown är en riktigt trevlig stad med en härlig stadskärna fylld av restauranger, kaféer och butiker. Det är dock inte det Queenstown är mest känt för. Här finns nämligen ett enormt utbud av actionfyllda aktiviteter, där bungy jump kanske är den mest kända. Även rafting, jet boating eller vandring kan du göra här. 

Sagan om ringen

Om du inte är ute efter en adrenalinkick kan du ta en tur med linbanan upp på berget och få en spektakulär utsikt över staden och sjön Lake Wakatipu som Queenstown ligger vid. Många scener ur filmerna Sagan om ringen har också spelats in i området och ett flertal turer tar dig till olika inspelningsplatser runt om. 

Wanaka och Mount Aspiring

Strax norr om Queenstown ligger Wanaka och Lake Wanaka. Hela området bjuder på en mängd olika alternativ av utomhusaktiviteter, såsom vandring, cykling och segling. Eller varför inte en flygtur över den vackra nationalparken Mount Aspiring? Oavsett vad du väljer väntar dig en fantastik naturupplevelse!  

Boka resa till Nya Zeeland och Queenstown

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0
Doubtful Sound med övernattning

Vakna upp till ljudet av vågor som slår mot skrovet på båten, se solen gå upp över Doubtful Sound. På denna 2-dagars båttur på Doubtful Sound med övernattning har ni gott om tid att utforska fjorden på. Antingen från båten eller från en kajak.

Karta

Dag för dag

Denna resa lägger fokus på Nya Zeelands fantastiska vinområden där ni får möjlighet att på egen hand både testa och följa med bakom kulisserna på 'nya världens viner'.

Dag 1: Avresa Skandinavien

Avresa Skandinavien.

Dag 2: Asien

Byte av flyg i Singapore, Hongkong eller Dubai för vidare resa till Nya Zeeland.

Dag 3: Ankomst Auckland

Ankomst till Auckland - Nya Zeelands största stad. Transfer från flygplatsen till Sky City Hotel. En av stadens största attraktioner är Kelly Tarlton's Antarctic Encounter. Här har man rekonstruerat ett stycke sydpolen med allt vad det innebär så som pingviner, rockor, hajar och mycket mer.

Dag 4: Auckland

Morgonen och förmiddagen tillbringas på egen hand. Efter lunch tar ni färjan till den pittoreska ön Waiheke Island som ligger 35 minuters seglats från Auckland centrum. Här väntar en avslappnande guidad halvdagstur med naturupplevelser och vinprovning. Det finns 11 vingårdar på ön och det börjar med ett besök på Mudbrick Vineyard. Därefter följt av Ridgeview Estate som är en av de nyaste vingårdarna på ön. Turen avslutas med ett besök på Te Whau som är känt för sin fantastiska restaurang och vackra arkitektur.
Turen avslutas med att du tar färjan tillbaka till Auckland men du kan också välja att tillbringa lite mer tid på ön och ta en senare färja tillbaka.

Dag 5: Rotorua

Du hämtar upp din hyrbil på morgonen och lämnar sedan Auckland för att köra söderut om Rotorua. Vägen går genom böljande gröna kullar med betande får och fruktplantage. I området runt Te Puke ser du kiwiplantage så långt ögat når. Du märker att du närmar dig Rotorua när du känner doften av svavel som kommer från alla gejsrar i området. I Rotorura sjuder och bubblar det av värme från områdets vulkaniska underjord.

Rotorua är den stad som har störst antal maorier. De kom till landet från Polynesien på 1300-talet och Nya Zeeland har sedan dess varit deras centrala samlingspunkt.

I slutet av eftermiddagen blir du upphämtad av busstransfer till ett av maoriernas traditionella församlingshus. Här kommer du att få uppleva en show, där du genom sång och danser lär dig lite av den maoriska kulturen och traditionen. Middag är inkluderat och dessutom tillagad efter gamla metoder. Du är tillbaka på hotellet vid 22-tiden.

Distans: ca 300 km

Dag 6: Napier

Efter frukost kan ni utforska vulkandalen Waimanga. Den skapades år 1886 då vulkanen Tarawera fick ett utbrott.
Ni fortsätter senare mot Napier. Napier är centralorten i vindistriktet Hawkes Bay med en betydlig och mycket viktig del i Nya Zeelands vinproduktion. På vägen dit rekommederas ett stopp i Taupo som ligger vid Nya Zeelands största sjö. Det är en kratersjö som kommit till efter många tusen års vulkanutbrott. Besök också Huka Falls som trots sitt beskedliga fall på endast 12 meter är ett av Nya Zeelands vackraste vattenfall med helt fantastiska turkosa färger.

I Napier bor ni på The County Hotel, som är ett av de bästa hotellen i området. Kvällen är på egen hand så varför inte gå ut och äta en god middag och prova på något av traktens vin.

Distans: ca 220 km

Dag 7: Napier

Den här dagen kan du efter eget förfogande utforska Napier och dess omgivningar. Hawkes Bay är det äldsta vinproducerande området på Nya Zeeland och också ett av de största. De lokala vinodlarna menar naturligtvis också att det är det bästa vinet som kommer härifrånoch det berättar de gärna om ifall ni tittar förbi för ett smakprov. De bästa vinerna är Chardonnay, Sauvignon Blanc och Cabernet Sauvignon.

Dag 8: Martinborough

Efter frukost checkar du ut från The County Hotel och kör söderut till Martinborough i Wairarapadalen som endast ligger en timmes bilväg från huvudstaden Wellington.
Använd förmiddagen till att ta er till Martinborough så har ni eftermiddagen till vinprovning. På kvällen kan ni besöka en av områdets restauranger. Vi rekommenderar tex Est Wine Bar eller French Bistro. Peppers Martinborough Hotel där ni förmodligen kommer att övernatta, har också ett kök med gott rykte.

Distans: ca 270 km

Dag 9: Wellington

Efter frukost sätter ni långsamt kursen genom Hutt Valley mot Wellington. Stadens knappt 500.000 invånare bor tätt intill varandra i ett naturskönt område. Ni kör genom förorterna förbi pastellfärgade trähus i kolonialstil utmed bergsluttningarna och med fantastisk utsikt över vattnet. Ta en promenad och njut av stadens rika kaféliv eller besök de många små butiker som ligger längs huvudgatan Cuba Street och omkring Courtney Place.

Distans: ca 80 km

Dag 10: Wellington

Dagen är till fritt förfogande. Besök det bikupeformade parlamentet som ligger i hjärtat av staden. Ni kan också ta den berömda Cable Car (bergbanan) till Botaniska Trädgården. Eller varför inte ett besök på nationalmuseet Te Papa som verkligen är en häftig och speciell upplevelse. Kontakta er resesäljare om ni vill ha tips och ideér.

Dag 11: Marlborough

På morgonen kör ni ner till färjeläget i Wellington där ni lämnar hyrbilen. Sedan tar ni en av världens vackraste färjeturer över Cook Strait till Picton på sydön. Vid ankomsten till Picton hämtar ni upp en ny hyrbil och fortsätter söderut genom Marlboroughprovinsen. Bagaget checkar ni in i Wellington och hämtar ut det vid terminalen i Picton. Marlborough kom på allvar med på världskartan när man bytte ut får mot vinstockar. Ni bor två nätter på Vintner's Hotel bland vackra vinodlingar i den norra delen av Marlborough. Denna kväll rekommenderar vi varmt att ni äter middag på Herzog's som är en fantastisk och prisbelönt vingård och restaurang.

Distans: ca 70 km + färjeöverfart ca 3,5 timme

Dag 12: Marlborough

Denna morgon har ni möjlighet att sova ut då förmiddagen är till eget förfogande. Strax efter lunch kör ni till Havelock där Marlborough Travel tar er med ut på en segeltur på Queen Charlotte Sounds. Här får ni lära er allt om odling av musslor. Det är idealiska förhållanden i dessa lugna farvatten för musselodling. Ombord serveras smakprover och dessa är naturligtvis ackompanjerade av Marlborough Sauvignon Blanc. Kvällen spenderar ni på egen hand.

Dag 13: Hanmer Springs

Från Marlborough kör du via Kaikoura till Hanmer Springs där ni har en övernattning. På vägen kan ni göra ett stopp vid Ohau Point där ni på nära håll kan se sälar ligga och sola sig på klipphällarna. Fortsätt mot de varma källorna i Hanmer Springs som är en kurort som ligger i vackra omgivningar. Här kan ni både bada utomhus i "thermal pools" vilket är varma mineralkällor och ta en tur på någon av de många vandringsstigar eller cykelrutter som finns i området.

Distans: ca 310 km

Dag 14: Christchurch

Från Hanmer Springs går turen mot Christchurch där ni spenderar natten. Waipara Valley som ni passerar på rutten mot sydost är ett av Nya Zeelands spännande nya vinområden. Det tar endast lite mer än två timmar att köra från Hanmer Springs till Christchurch så det finns gott om tid till "vin-stopp" på vägen.

Christchurch är Nya Zeelands tredje största stad och Sydöns största med sina 310.000 invånare. Staden beskrivs ofta som den mest engelska staden utanför England. Byggstilen är tydligt engelskt inspirerad med vackra blomsterträdgårdar. Cathedral Square är stadens hjärta med en vacker katedral i engelsk tornarkitektur.

På kvällen kan ni passa på att äta middag på en klassiska spårvagn (mot tillägg). Samtidigt som ni njuter av er middag, ser ni staden passera utanför. Prata med er resesäljare om ni vill få mer information.

Distans: ca 140 km

Dag 15: Lake Tekapo

Varför inte stiga upp tidigt denna morgon för att starta dagen med en ballongfärd över Christchurch (mot tillägg). Prata med er resesäljare för mer information.

Ni tar avsked av Christchurch och sätter kurs mot den turkosfärgade glaciärsjön Lake Tekapo som med sin omkrets på 200 km verkar som en gigantisk spegel för det omkringliggande landskapet. Vid ena änden av sjön ligger den lilla idylliska stenkyrkan "Church of the good shepard". Det är kyrkan med världens vackraste utsikt. Du övernattar på Peppers Blue Water Resort.

Distans: ca 250 km

Dag 16: Queenstown

Återigen använder du förmiddagen till att resa genom vackra bergsområden. Vid Lake Pukaki bör du ta det lite lugnt, då du kör förbi Nya Zeelands högsta berg, Mount Cook. Här finns möjlighet att ta en flygtur över det vackra området. Väl framme i Queenstown lämnar du bilen.

Queenstown sträcker sig nerför sluttningarna mot Lake Wakatipu och är omgärdat av bergskedjan The Remarkables. Det är en speciell sjö som höjer och sänker sig 12 cm var 5.e minut. Enligt maorisk mytologi ligger en olycklig mans hjärta och bankar på botten av sjön, efter att han blivit bränd till döds.

Distans: ca 280 km

Dag 17: Queenstown

Förmiddagen tillbringas på egen hand. Oavsett om ni vill känna suset från ett bungy jump, en raftingtur på floden eller jetboat i flygande fart på sjön så har ni här alla möjligheter till en fartfylld förmiddag. Ni kan också ta med ångbåten TS Earnslaw på en tur över sjön till Walter Peak Station. Generellt sett är Queenstown ett paradis för utomhusaktiviteter.

Prata med er resesäljare för att få tips och ideér på vad ni kan hitta på i Queenstown.

Dag 18: Doubtful Sound

Efter att ha testat sina gränser eller bara njutit av det vackra landskapet är det nu avgång med buss mot Te Anau, Manapouri och Doubtful Sound, där ni ska åka på en kryssning med övernattning på båten Navigator.

I området kring The Fiordland finner du en storslagen natur. Doubtful Sound omges av höga berg med snöklädda toppar, vackra vattenfall, en rofylld tystnad och omåttlig skönhet. Här upplever ni verkligen naturen på nära håll. Båten avgår kl 1230. Det finns kunniga naturguider ombord som gärna delar med sig av sin kunskap. För de mer äventyrliga finns det möjlighet att ta en tur i kajak eller en vandringstur längs stranden. Turen inkluderar middag och frukost.

Dag 19: Queenstown

Doubtful Sound - Queenstown
Under förmiddagen seglar ni långsamt tillbaka till Deep Cove. Där tar ni er med buss tillbaka till Queenstown och checkar in på hotellet. Resten av dagen är till fritt förfogande

Dag 20: Hemresa

Det är avresa från Queenstown mot Christchurch under morgonen där ni byter flyg och flyger vidare mot Sverige.

Det finns möjlighet att förlänga resan. Prata med din resesäljare.

Dag 21: Ankomst Skandinavien

Ni ankommer Skandinavien. Vi hoppas att ni har massa härliga minnen med er hem!

Se alla dagar

Prisexempel

21 dagar från 40.500 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.
New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Waitomo Caves

Se de magiska lysmaskarna i Waitomo Caves stora grottsystem på Nya Zeelands norra ö.

1 dag från 480 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besök "The Shire" från både Hobbit och Sagan om Ringen filmerna på denna tur till Hobbiton.

5 tim från 930 kr

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin och utsökt mat i Hawkes Bay

Fantastiska viner, god mat och vacker natur väntar på denna resa genom Nordöns vinområde.

5 tim från 2.390 kr

Mad - gourmet.jpg

Wellington för matälskare

Testa några av Wellingtons bästa restauranger på en matsafari runt staden med en matkunnig guide.

1 dag från 2.680 kr

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Upplev Marlboroughs viner

Åk på en vingårdstur i Marlborough och smaka lokalproducerat nyzeeländskt vin.

7 tim från 1.190 kr

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Valsafari från Kaikoura

Se valar, delfiner och sälar på denna spännande valsafari från Kaikoura. Hela 95% chans att få se valar!

4 tim från 1.150 kr

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

Nya Zeelands pärlor

 • För dig som ställer höga krav
 • Vackra lodger och B&Bs
 • Spännande upplevelser

28 dagar från 55.900 kr

Nya Zeeland med husbil

Nya Zeeland med husbil

 • Husbil ger frihet
 • Perfekt för familjen
 • Naturupplevelser

26 dagar från 30.500 kr

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Nya Zeelands Bästa

 • Upplev Nya Zeeland med bil
 • Massor av upplevelseförslag
 • Flera boendealternativ

25 dagar från 39.900 kr

4x4 South Island 3.jpg

Nya Zeeland runt med 4WD

 • Kör-själv med 4 WD
 • Kom bort från turistströmmen
 • Övernattning på små lodger

25 dagar från 44.100 kr

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden runt - Japan, Nya Zeeland, Cooköarna & USA

 • Storstad
 • Naturupplevelser
 • Sol & bad på Cooköarna

34 dagar från 46.800 kr

New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Nya Zeeland runt

 • 4 veckor med hyrbil
 • Gott om tid att utforska landet
 • Förbokat boende
   

30 dagar från 47.900 kr

Resor till Cooköarna

Nya Zeeland och Cooköarna

 • Husbil på Nya Zeeland
 • Sol & bad på Cooköarna
 • Perfekt för familjen

26 dagar från 38.100 kr

Grön ö i Stilla havet, Fiji

Nya Zeeland med Hongkong och Fiji

 • Storstaden Hongkong
 • Rundresa i New Zealand
 • Sol & bad på Fiji

20 dagar från 43.500 kr

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

Nya Zeeland & Australien kombo

 • Kör-själv i Nya Zeeland
 • Storstad, strand och natur
 • Pulserande Sydney
   

28 dagar från 39.900 kr

Dubai - ørken

Dubai, Nya Zeeland och Bali

 • Storstadsupplevelser i Dubai
 • Nya Zeelands vackra natur
 • Avkoppling och kultur på Bali

24 dagar från 42.500 kr

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Kryssning Nya Zeeland och Sydney

 • Kryssa runt vackra Nya Zeeland 
 • Upplev fjordar och glaciärer
 • Besök Operahuset i Sydney
   

20 dagar från 32.900 kr

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitarnas fotspår

 • Resan för alla filmälskare
 • Besök kända inspelningsplatser
 • Upplev naturen och några av Nya Zeelands höjdpunkter

25 dagar från 46.900 kr

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Nya Zeeland med bil och husbil

 • Res med både bil och husbil
 • Läckra vinturer längs vägen
 • Vulkaner, glaciärer och stränder

23 dagar från 33.100 kr

bike nz.jpeg

Bike and Drive Nya Zeeland

 • Kör med en 4WD
 • Upplev på mountainbike
 • Annorlunda & aktiv resa

27 dagar från 61.900 kr

hike nz panorama.jpeg

Hike and Drive Nya Zeeland

 • Vandringsupplevelser
 • Kör fyrhjulsdrivet
 • Boende på B&Bs

28 dagar från 54.900 kr

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

Gruppresa Nya Zeelands kontraster

 • Gruppresa med guide
 • Många av Zeelands höjdpunkter
 • Många måltider och upplevelser

20 dagar från 53.600 kr

New Zealand Golf 1.jpg

Golfresa till Nya Zeeland

 • Unik golfresa till Nya Zeeland
 • Hotell och golfbanor i världsklass
 • Naturupplevelser

25 dagar från 79.900 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png